DE CE NU SUNT DE ACORD CU ANDY STANLEY

  Andy Stanley este unul dintre cei mai dotați vorbitori evanghelici. Cursiv și coerent, el reprezintă cu exactitate tipul pastorului modern care a lepădat tradiționalul, înlocuindu-l cu un port aparent simplu dar nu și ieftin. Bine, de câțiva ani buni, acesta este noul tradițional, pentru că orice tradiție a fost cândva proaspăta înlocuitoare a celei precedente. 

Nu împotriva acestor „franjuri” mă frământ să scriu această postare. Dacă nu erau aceste noi declarații, lângă altele mai timide de mai demult, nu aveam nimic de împărțit cu dumnealui.

De curând, în contextul dezbaterii cu privire la căsătoria homosexualilor, dar adresând specific situații recente ale unor companii care au refuzat servicii culinare sau decorative pentru astfel de ceremonii, Andy Stanley a afirmat că orice creștin ar trebui să pregătească bucuros și cu dragoste un tort pentru nunțile sodomiților. Sau să le împodobească floral. A oferi servicii homosexualilor trece drept o datorie de onoare a creștinilor, potrivit lui Stanley Jr. Chiar dacă nu le-ar oferi serviciile, dar măcar să nu-L invoce pe Isus. Deci așa zice el.

Eu zic, mai întâi, că Domnul Isus nu acceptă în trupul universal al Bisericii SALE oameni care nu au lepădat stilul lor de viață păcătos. Un homosexual poate fi născut din nou și mântuit, dar nu poate rămâne homosexual! De ce Andy Stanley are membri știuți ca homosexuali care își păstrează stilul de viață ca atare, acest lucru ridică mari semne de întrebare cu privire la legitimitatea spirituală și biblică a bisericii pe care o păstorește. Eu cred că mai degrabă decât cofetarii și florăriile care refuză să participe în orice fel la acest carnaval al Satanei, mai degrabă Andy Stanley ar trebui să Îl lase pe Domnul Isus în afara învățăturii și doctrinei lui diabolice!

Un alt aspect care în mod convenabil îi scapă lui A.S. este faptul că nimeni nu pune problema să nu li se vândă la magazin produse și servicii de ordin existențial. Bine, și acolo, homosexualii ar face bine să-și lase etichetele și grețoasele atitudini acasă la ei, în dulap. De fapt, toți păcătoșii, când merg să cumpere cartofi, flori, pantofi și celulare, nu-și publică mai întâi starea spirituală, ca să știe toată lumea cu cine a avut de-a face. De ce oare cele mai depravate elemente ale acestei societăți, putregaiul popoarelor, ei de ce să ne bage sfidător degetele în ochi?

Dar ceea ce vrea acum Andy Stanley e mult mai mult: bisericile, pastorii și companiile trebuie să colaboreze activ – deci, nu numai să îi lase în pace pe desfrânați – la oficierea cu pompă, liturghie și petrecere a ceremoniilor care preced distrugerea celor mai sacre instituții de ordin divin și odată cu ele a întregii lumi.

Cât de departe a alunecat, cât de jos a căzut și cât de rău a ajuns Andy Stanley!

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

5 răspunsuri sa “DE CE NU SUNT DE ACORD CU ANDY STANLEY”

 1. Aveti inregistrarea cu Andy S. ? Multumesc.

  • Este parte dintr-un interviu cu Kirsten Powers, publicat în ziarul USA Today și de asemenea, citate dintr-o conferință recentă pentru lideri.
   Totul este foarte bine documentat și comentat în ziare și magazine reputabile de specialitate.

 2. Mai intai : bine (ca ) a-ti revenit frate Ionescu! Este mare nevoie ca inselatoriile satanei si slujitolrii lui care duc pe multi in robie sa fie dati pe fatza.Daca inainte era o rusine sa se vorbeasca despre scarbosi si practicile lor,acum devine normalitate iar cei care spun pacatului pacat sant ocarati.,,Roadele” faradelegii se arata asa de repede.Aici in Viena n-a trecut decat un an de cant femeia cu barba a castigat eurovisionul si ,,roadele” faradelegii se. Pot vedea se pot auzi si simti peste tot.Acum se fac pregatiri pentru eurovisionul de anul acesta si peste tot se afiseaza chipul nelegiuitului,in mijloacele de transport in comun si pana si din gurile de canal se vor difuza mesajele satanice.Deci vrei nu vrei trebuie sa participi la acest spectacol murdar care impreuna cu life bal si regenbogen parade aduna si fac din viena o priveliste trista in fata copiilor care sant dezorientati si in fatza lui Dumnezeu care inca mai sufera acest dezmat .Glasul celor ce sant sare,lumina si din adevar trebuie sa se faca auzit mai mult ca oricand!Nu va opriti sa strigati adevarul Domnul sa va binecuvanteze!

 3. Noi nu ne rugam destul , iar liderii care pot face auzit Glasul lui Dumnezeu nu mai sunt asa infocati;pe retelele de socializare, ba ii mai vezi cu stupoare pe facebook neconsistenti
  si neinspirati, lumesti si chiar grotesti.
  Nu suntem plini de ravna nici cat martorii mincinosi,care ne bat la usa, cu copiii dupa ei,
  ultima data a fost un domn cu un baietel de 5 ani la mine la usa,la et, 4 a urcat cu el scarile.
  Am cautat sa spun ce Domnul ma indemnat, dar nu am ajuns sa stam de vorba decat ravnei sale.
  Suntem molesiti, caldicei, asta este cum poate fi mai rau.

Trackbacks/Pingbacks

 1. ANDY STANLEY: UNCONSCIOUS AND RECKLESS | POPAS PENTRU SUFLET - 16 iulie 2020

  […] https://popaspentrusuflet.wordpress.com/2015/05/11/de-ce-nu-sunt-de-acord-cu-andy-stanley/ […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: