DECI, „CREȘTINI RADICALI”!

Din nou despre familia Bodnariu, un moment al suitului sângelui la cap:Au reușit să obțină copiile documentelor în care e adusă acuzația: „creștinism radical; își îndoctrinează copiii”! A înnebunit Norvegia, de fapt aproape toată Europa!

Da, creștinii sunt radicali, zic liberalii-socialiștii-sodomiții-ateii-radicalii de ei!

Mă opresc până nu zic mai multe!…

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

5 răspunsuri sa “DECI, „CREȘTINI RADICALI”!”

  1. Obama le-a dat, într-un fel, avânt politicienilor europeni, spunând în urmă cu ceva timp că: „Creștinii conservatori sunt o amenințare la adresa siguranței naționale”. În câțiva ani vom fi considerați la fel (sau mai) de periculoși decât cei din ISIS.

  2. Trebuie cat mai mult mediatizat cazul pentru ca Statul Roman sa intervina in ajutorul parintilor carora le-au fost rapiti copilasi. Am sa aduc familia aceasta inaintea biserici din care fac parte pentru a mijloci in rugaciune. Valorile Biblice, morale sunt considerate habotnice intr-o lume care crede in existenta lui Dumnezeu si se comporta ca si cum nu ar exista. Dupa ce am citit acest articol am vazut pe internet si alte cazuri de abuzuri de acest gen in Norvegia. Va rog sa postati noutati despre acest caz. Doamne ajuta ca familia sa se reuneasca si sa plece din Norvegia, unde tot timpul vor fi in vizorul autoritatilor, monitorizati si stigmati pentru convingerile religioase.

  3. Trebuie cat mai mult mediatizat cazul pentru ca Statul Roman sa intervina in ajutorul parintilor carora le-au fost rapiti copilasi. Am sa aduc familia aceasta inaintea biserici din care fac parte pentru a mijloci in rugaciune. Valorile Biblice, morale sunt considerate habotnice intr-o lume care crede in existenta lui Dumnezeu si se comporta ca si cum nu ar exista. Dupa ce am citit acest articol ,am vazut pe internet si alte cazuri de abuzuri de acest gen in Norvegia. Va rog sa postati noutati despre acest caz. Doamne ajuta ca familia sa se reuneasca si sa plece din Norvegia, unde tot timpul vor fi in vizorul autoritatilor, monitorizati si stigmati pentru convingerile religioase.

Trackbacks/Pingbacks

  1. DECI, “CREȘTINI RADICALI”! | - 19 noiembrie 2015

    […] https://popaspentrusuflet.wordpress.com/2015/11/19/deci-crestini-radicali/ […]

  2. COMUNICAT despre cazul Familiei Bodnariu – Este foarte important sa semnam PETIEI!!! | agnus dei - english + romanian blog - 23 noiembrie 2015

    […] DECI, „CREȘTINI RADICALI”! […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: