SE PARE CĂ AVEM DE-A FACE CU O CRIZĂ MAI GRAVĂ DECÂT AM CREZUT

Până nu te lovește de aproape, orice necaz este al altuia. Și cum fiecare le are pe-ale lui, eh, săracii, asta e viața. Exact de aceste atitudini profită instituțiile guvernamentale care, presupus, au menirea de a se îngriji de binele nostru al tuturor. Aș putea trece drept conspiraționist. Recunosc, sunt din ce în ce mai mult. Nu am acum răbdare și nici energia de a oferi legături la zecile (poate sute) de secvențe video care documentează cum autoritățile din Europa occidentală smulg cu forța copiii din brațele părinților, pentru totdeauna. N-am văzut vreodată ceva mai dureros, mai criminal și mai satanic! În multe instanțe, până și concubina politicului, media seculară recunoaște lipsa de temei a acestor atrocități. Că n-are bebelușul un kilogram în plus sau că are o jumătate prea mult? Că l-a trimis prea devreme sau prea târziu la culcare? Să-mi fie cu iertare dar naziștii și comuniștii s-ar fi mândrit cu asemenea imaginație și sânge rece.

Concluzia este că – scuzele de rigoare inimilor mari și calde care cred că invazia islamică a Europei de vest este o oportunitate de evanghelizare – Dumnezeu i-a lăsat pradă minții lor blestemate să-și aducă singuri pedeapsa și nenorocirea pe cap. Păi cine să-i evanghelizeze pe musulmani, astfel de… „creștini”?

Israelului de altădată, Dumnezeu i-a rostit sentința potrivit faptelor sale: jaf pentru jaf, nedreptate pentru nedreptate, violență pentru violență și moarte pentru păcat. Este exact capitolul următor al acestei istorii triste: cum s-a sinucis Occidentul…

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

Un răspuns sa “SE PARE CĂ AVEM DE-A FACE CU O CRIZĂ MAI GRAVĂ DECÂT AM CREZUT”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: