ÎNCĂ NU ȘTIM, DAR CREDEM

Deși rezultatul audierii cazului familiei Bodnariu din Norvegia întârzie destul de mult, continuăm să credem că Domnul va lucra!

Este greu de descifrat întârzierea: poate fi bine că „demnitarii” nu mai sunt chiar așa de siguri pe ei și le trebuie foarte mult timp să iasă cumva din această situație, sau nu se grăbesc să transmită verdictul sumbru, predeterminat, pentru că încearcă să creeze percepția că au deliberat cu grijă și responsabilitate.

Oricum ar fi, cele peste 17 000 de semnături pentru petiția de susținere a familiei Bodnariu, mesajele de încurajare și mobilizarea multor biserici la post și rugăciune, toate acestea sunt de mare ajutor pentru toată familia!

Sunt și alte demersuri la care ne gândim de câteva zile, însă… toate la vremea lor! Să continuăm să ne rugăm și să nădăjduim că nu va fi nevoie de mai mult.

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

5 răspunsuri sa “ÎNCĂ NU ȘTIM, DAR CREDEM”

  1. Scuze ca intreb dar Chiar nu stiu.cum se procedeaza cu petitia? Cum o vad cei din Norvegia? O Iau inn considerare? Multumesc

  2. Ma numesc Emanuel Si eu locuesc in Suedia este acelasi sistem ca in Norvegia,Guvernul Norvegian au un sistem de ignoranta Extraordinar cu alte cuvinte nu au nici nu bun simt ,Si exact asa procedeaza mai ales cind este vorba de straini in cazul lui Fratele nostru Bodnariu,ei se Duc ca in fiecare zi la lucru Si ignora cazul Familiei Indurerate au inima de piatra de peste 15 ani rapesc copii din famili crestine dar de familile Mulsumane nu se ating.in fiecare an sunt peste 300 de cazuri de Acest gen,she poate ferifica pe internet.Multa Binecuviare va doresc.

Trackbacks/Pingbacks

  1. ÎNCĂ NU ȘTIM, DAR CREDEM by Cristian Ionescu | Pastor Ciprian Barsan - 23 noiembrie 2015

    […] (sursa: https://popaspentrusuflet.wordpress.com/2015/11/23/inca-nu-stim-dar-credem/ […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: