COMUNICAT OFICIAL ÎN CAZUL FAMILIEI BODNARIU – MIERCURI, 25 NOIEMBRIE

Mesajul care urmează a fost alcătuit în colaborare cu familia, echipa de consultație juridică și reflectă consensul de a face totul, la vremea potrivită, pentru scopul reunificării familiei Bodnariu.Pe măsură ce procesul va continua, funcție de evoluția lucrurilor, vă vom anunța următoarele demersuri.

Sunt mai mulți factori obiectivi care ne limitează în comunicarea știrilor legate de acest caz, al căror succes sau insucces depind într-o mare măsură de discreția noastră.

Știm și ați demonstrat suportul dumneavoastră. Apelăm și la înțelegerea și răbdarea dumneavoastră, asigurându-vă încă o dată de inocența acestor părinți și de faptul că suntem hotărâți să nu dăm înapoi niciun pas până când această situație nu va fi rezolvată favorabil. În toți pașii acestui demers, contăm pe ajutorul și implicarea dumneavostră, urmând să vă anunțăm momentul și modul în care va trebui să acționăm. 

„În primul rând doresc să mulțumesc tuturor celor care s-au rugat și au postit pentru cauza familiei Bodnariu, Marius si Ruth.

Situația este departe de a fi rezolvată, iar în urma audierilor de luni s-a stabilit că se continuă acest proces. Părinții nu au nici la această oră documentele audierii de luni dar au aflat urmatoarele:

1. Nu există dovezi fizice de abuz. 

Nici pană la această oră nu și-au vazut copilașii, iar de luni nu l-au mai văzut nici pe bebeluș. Deși în denunț s-a pornit de la o acuzație de creștinism radical (părinții și bunicii sunt foarte creștini) – printre altele, copiii spun de Dumnezeu la școală, bunicii îi învață pe copii despre păcat, că Dumnezeu pedepsește păcatul – iar aceasta ar crea un handicap psihologic în copii, PC (Serviciile de Protecție a Copiilor) a încercat să construiască un caz pe abuz, o simplă urecheală ocazională sau palmuță la fund unuia dintre copii, constituind o infracțiune potrivit legii lor.

Cu toate acestea, nu au găsit nicio dovadă fizică în acest sens. 

2. Vineri, 27 Noiembrie parintii se vor prezenta in fata unei instante pentru audieri.

Părinții se știu nevinovați, (nu au făcut cu nimic mai mult din ce ar face un părinte care iși iubește copiii) de aceea au speranța că vor primi un răspuns pozitiv de la autorități și, în acest sens, nu vor face alte declarații publice încă, pentru a nu afecta în sens negativ cazul lor. Să-i susținem în continuare în rugăciuni și în post, cei care pot, mai ales în ziua de Vineri și știm că ne punem împreună toată nădejdea în Dumnezeu care veghează asupra copiilor Lui și răspunde la rugăciuni!”

Daniel Bodnariu în numele familiei

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

9 răspunsuri sa “COMUNICAT OFICIAL ÎN CAZUL FAMILIEI BODNARIU – MIERCURI, 25 NOIEMBRIE”

 1. Reblogged this on agnus dei – english + romanian blog and commented:
  Un update, azi 25 noiembrie…

 2. Nu stiu exact ce s-a intamplat in acest caz, dar daca cumva va este de folos sa luati legatura si cu psihologul Einar Salvesen. El a criticat de mai multe ori sistemul de protectie al copilului din Norvegia, pe fata in presa norvegiana. S-a facut si un interviu cu el (in norvegiana), il puteti gasi pe youtube.

 3. Domnul Isus sa va întărească si sa rezolve aceasta tragedie ,sa va dea putere si sa aveți credința pana la capăt ca el poate rezolva orice necaz .Domnul Isus sa va binecuvânteze .

 4. Dumnezeu ne va asculta !! EL VA INTERVENI DUPA PANUL SAU ! El sa dea lumina si itelepciune , El sa insoteasca pe parinti si copii ,, sa se prezibte insusi Domnul impreuna cu ei / poate ar trebuii ca avocatul familiei sa interogheze copiii // copiii sa fie intrebati cum sunt tratati , daca se poarta frumos cu ei persoanele din casa unde sunt dusi /// poate le aplica cine stie ce terapii , si daca copii ar vb poate s-ar descoperii ceva,,,,,, poate copiii vor dezvaluii ceva din marsaviile acestor oameni !!!

 5. satana vrea sa dezbiune copiii impotriva parintilor, vrea da distruga tot ce au construit in ei! Se vor complica lucrurile, apar noi invinuiri, increngaturi care vor sa scoata basma curata decizia Protectiei Copilului-Norvegia sa le ramina prada mare-copiii!Sa ne rugam ca Dumnezeu sa fie si Judector pentru cei care ii abuzeaza pe copii cu intrebari ce-i pun in situatia de a raspunde-am obosit!-nu stiu ce sa mai inventez!Dumnezeu sa fie Aparatorul familiei (copiilor si parintilor) in aceste situatii confuze!

 6. Dumnezeu sa va dea biruinta.Ma rog pt voi si am credinta ca va veti primii copilasii inapoi

Trackbacks/Pingbacks

 1. COMUNICAT OFICIAL ÎN CAZUL FAMILIEI BODNARIU – MIERCURI, 25 NOIEMBRIE – CrestinTotal.ro - 25 noiembrie 2015

  […]   Mesajul care urmează a fost alcătuit în colaborare cu familia, echipa de consultație juridică și reflectă consensul de a face totul, la vremea potrivită, pentru scopul reunificării familiei Bodnariu.Pe măsură ce procesul va continua, funcție de evoluția lucrurilor, vă vom anunța următoarele demersuri. Sunt mai mulți factori obiectivi care ne limitează în comunicarea știrilor legate de acest caz, al căror succes sau insucces depind într-o mare măsură de discreția noastră. Știm și ați demonstrat suportul dumneavoastră. Apelăm și la înțelegerea și răbdarea dumneavoastră, asigurându-vă încă o dată de inocența acestor părinți și de faptul că suntem hotărâți să nu dăm înapoi niciun pas până când această situație nu va fi rezolvată favorabil. În toți pașii acestui demers, contăm pe ajutorul și implicarea dumneavostră, urmând să vă anunțăm momentul și modul în care va trebui să acționăm.  „În primul rând doresc să mulțumesc tuturor celor care s-au rugat și au postit pentru cauza familiei Bodnariu, Marius si Ruth. Situația este departe de a fi rezolvată, iar în urma audierilor de luni s-a stabilit că se continuă acest proces. Părinții nu au nici la această oră documentele audierii de luni dar au aflat urmatoarele: 1. Nu există dovezi fizice de abuz.  Nici pană la această oră nu și-au vazut copilașii, iar de luni nu l-au mai văzut nici pe bebeluș. Deși în denunț s-a pornit de la o acuzație de creștinism radical (părinții și bunicii sunt foarte creștini) – printre altele, copiii spun de Dumnezeu la școală, bunicii îi învață pe copii despre păcat, că Dumnezeu pedepsește păcatul – iar aceasta ar crea un handicap psihologic în copii, PC (Serviciile de Protecție a Copiilor) a încercat să construiască un caz pe abuz, o simplă urecheală ocazională sau palmuță la fund unuia dintre copii, constituind o infracțiune potrivit legii lor. Cu toate acestea, nu au găsit nicio dovadă fizică în acest sens.  2. Vineri, 27 Noiembrie parintii se vor prezenta in fata unei instante pentru audieri. Părinții se știu nevinovați, (nu au făcut cu nimic mai mult din ce ar face un părinte care iși iubește copiii) de aceea au speranța că vor primi un răspuns pozitiv de la autorități și, în acest sens, nu vor face alte declarații publice încă, pentru a nu afecta în sens negativ cazul lor. Să-i susținem în continuare în rugăciuni și în post, cei care pot, mai ales în ziua de Vineri și știm că ne punem împreună toată nădejdea în Dumnezeu care veghează asupra copiilor Lui și răspunde la rugăciuni!” Daniel Bodnariu în numele familiei https://popaspentrusuflet.wordpress.com/2015/11/25/comunicat-oficial-in-cazul-familiei-bodnariu-mier… […]

 2. COMUNICAT OFICIAL ÎN CAZUL FAMILIEI BODNARIU – MIERCURI, 25 NOIEMBRIE | Pastor Ciprian Barsan - 25 noiembrie 2015

  […] Sursa: https://popaspentrusuflet.wordpress.com/2015/11/25/comunicat-oficial-in-cazul-familiei-bodnariu-mier… […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: