CAZUL BODNARIU – IMPLICAREA ȘI REACȚIA CULTELOR EVANGHELICE

Dorim să precizăm că suntem încă de la început în legătură cu unii dintre conducătorii cultelor evanghelice și/sau instituțiilor aferente (în special penticostale, dar nu numai) din România și diaspora.

Le mulțumim pentru implicare, consiliere și deschiderea unor posibilități de acțiune mai puțin vizibile, dar absolut esențiale în această fază a demersului nostru.

Ceea ce trebuie înțeles, în momentul în care un demnitar într-o poziție înaltă operează în sfera diplomaticului, el nu își poate discredita capitalul de încredere, prin declarații publice despre acțiuni bazate pe relații și negocieri.

Astfel, sperăm să răspundem întrebărilor exprimate în aceste zile cu privire la o prezență și implicare activă și publică a acestor foruri în cazul familiei Bodnariu și să vă asigurăm de strânsa și permanenta colaborare cu liderii noștri.

Personal, atât eu cât și fratele Daniel Bodnariu și întreaga familie le suntem recunoscători pentru disponibilitatea și eforturile lor, chiar dacă pentru o vreme a fost mai important să fie în spatele cortinei.

În scurt timp și funcție de dinamica acestui caz, vor apărea și public aceste luări de poziție.

Pastor Cristian Ionescu

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

8 răspunsuri sa “CAZUL BODNARIU – IMPLICAREA ȘI REACȚIA CULTELOR EVANGHELICE”

 1. se rezolvă toate la vremea potrivită

 2. Inmplicarea tuturor credinciosilor pt. eliberarea acestor copii si libertatea de a inväta pe copii principiile crestine si posibilitatea de a le aplica.

 3. Ne rugam pentru voi. G B U

 4. Trebuie da-ti copii inapoi parintilor biologici si nu abuzati intr’un mod tiranic de catre aceasta organizatie criminala ( de sentimenta si moralul unor copii nevinovati) Ne rugam pentru acest caz ,dar si ne manifestam antipatia fata de ceea ce se intimpla in aceasta TARA .Dumnezeu care este suveran si care are ultimul Cuvint sa uneasca din nou familia

  • Doamne, Dumnezeul lui Avraam, Isac si Israel, si al nostru!Fa sa se stie astazi ca Tu esti Dumnezeu , ca noi suntem copii Tai, si ca toate aceste lucruri le-am facut dupa porunca Ta. Asculta-ne, Doamne, asculta-ne, pentruca sa cunoasca poporul acesta ( norvegian, si nu numai ), ca Tu , Doamne esti adevaratul Dumnezeu, si sa le intorci astfel inima spre bine!….asta e rugaciunea noastra si am nadejde ca Domnul va raspunde.

Trackbacks/Pingbacks

 1. CAZUL BODNARIU – IMPLICAREA ȘI REACȚIA CULTELOR EVANGHELICE | Pastor Ciprian Barsan - 26 noiembrie 2015

  […] https://popaspentrusuflet.wordpress.com/2015/11/26/cazul-bodnariu-implicarea-si-reactia-cultelor-eva… […]

 2. CAZUL BODNARIU – IMPLICAREA ȘI REACȚIA CULTELOR EVANGHELICE – CrestinTotal.ro - 27 noiembrie 2015

  […] https://popaspentrusuflet.wordpress.com […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: