JOS CU TEMELE DE CASĂ! SĂ ÎNCETEZE IMPLICAREA NEDREAPTĂ A PĂRINȚILOR!

Suntem într-un proces de subminare a familiei! În lucrurile mici și în cele mari, vedem o conspirație demonică și politică! Articolul a fost publicat prima dată în Octombrie 2012, deci acum trei ani.

POPAS PENTRU SUFLET

Când eram copil, temele de casă erau o corvoadă. După aproximativ șase ore petrecute la școală, ultimul lucru pe care îl doreai odată ajuns acasă era să te apuci de lecții… Nu aveam nicio șansă! După masă și o oră (obligatorie) de culcare urmau vreo trei ore de făcut temele de casă… cu maică-mea! Toate tendințele mele de superficialitate (”rasol” i se zicea 🙂 ) erau secerate de nuiaua amenințătoare, omniprezentă pe masa de lucru. Pentru opt se jumuleau urechi (mai jos era o chestiune de supraviețuire și… iată-mă aici, cu tot cu urechi), nouă se lăsa cu pedepse drastice (și un perdaf pe măsură), iar pentru zece minus eram săgetat cu priviri ultimatum.

Deci, președintele francez Francois Hollande ar fi fost eroul meu și al tuturor colegilor mei din toate timpurile! El se pregătește să introducă o nouă lege a educației prin care temele de casă sunt abolite. Cred…

Vezi articolul original 259 de cuvinte mai mult

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

3 răspunsuri sa “JOS CU TEMELE DE CASĂ! SĂ ÎNCETEZE IMPLICAREA NEDREAPTĂ A PĂRINȚILOR!”

  1. Sigur ca da…de ce sa fie copiii ocupati cu invatatura cind ar putea sa isi gaseasca si mai multe indeletniciri periculoase. Lasati dragilor ca ii educa musulmanii in locul vostru – si ii invata coranul pe de rost daca voi nu va ocupati de copiii vostrii.

    O parte din tinerii ce adera la ISIS nici nu sint din parinti musulmani, dar neavind alta directie in viata adera se ataseaza de cine le creeaza o atmosfera de familie, de cine arata ceva interes pentru ei…

    Lasati dragilor sa va tie musulmanii si gangurile copiii ocupati- de ce sa ii obositi voi educindu-i???!!!

  2. Lasati sa va educe copii Televizorul parinti daca nu faceti puscarie cum este in Franta dupa auzite

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: