COMUNICAT – RECURSUL FAMILIEI BODNARIU – 30 NOIEMBRIE

Recursul familiei Bodnariu împotriva acuzației a fost respins. Deocamdată, conform deciziei tribunalului regional, Marius și Ruth îl pot vedea pe Ezekiel (bebelușul) de două ori pe săptămână câte 2 ore. Ruth poate să-i vadă pe Ioan și Matei o dată pe săptămână. Pe fetele mai mărișoare nu le pot vedea.

În următoarele câteva ore, căutând fața Domnului, împreună cu familia și echipa de consultare și acțiune legală se va lua o hotărâre cu privire la demersurile care se impun în această situație.

Continuăm să postim și să ne rugăm, încurajați de făgăduințele Domnului că ne va da biruință!

Intenționăm, în următoarele două, trei zile, să vă comunicăm planul de acțiune.

Susținem în continuare familia Bodnariu, convinși de dreptatea cauzei lor și nevinovăția lor înaintea Domnului și a oamenilor.

Pastor Cristian Ionescu

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

27 răspunsuri sa “COMUNICAT – RECURSUL FAMILIEI BODNARIU – 30 NOIEMBRIE”

 1. asteptam cu sufletul la gură vești si speram să fie bune… 🙂

  nici nu știu ce aș mai putea spune în afară că voi continua să postesc și să mă rog și să cred că Domnul le va da biruință.

 2. ps. am gresit emoticonul. voiam sa fie unul trist. chiar foarte trist 😦

 3. Ne rugam in continuare! Trebuie sa facem ceva! Nu se poate atata nedreptate!! Doamne te rugam sa intervii!!!! Suntem in suferinta alaturi de ei…

 4. Ce ar fi daca am merge cu intreaga biserica in fata Ambasadelor Norvegiei si am protesta cu privire la acest caz ??? S.ar merita acest mic efort ???

 5. Cred ca trebuie actionat ca si cum noi si copiii nostri sunt in cauza….. pr ca (mai devreme sau mai tarziu) vom fi daca nu se schimba situatia. Sa urmam sfatul lui Mardoheu dat Esterei cand a avertizat o sa nu taca

 6. Reblogged this on B a r z i l a i – e n – D a n and commented:
  Of! Of! Of! Unde este acum Organizația Mondială pentru protecția copiilor? Unde este UNESCO ? Unde este Guvernul României?
  Pe planeta aceasta nebună, numai Dumnezeu și îndurările Lui ne mai pot da nădejde. Continuăm postul și rugăciunea. Când justiția umană falimentează facem apel la Curtea Cerului.

  • „Justitia umana”??? Este inexistenta fara Dumnezeu.Umanismul,este reprezentantul lui Antihrist,”omul faradelegii”,”potrivnicul”,…
   Copiilor lui Dumnezeu,le va face dreptate CUVANTUL,si tot EL,Cuvantul ,judeca,si va judeca lumea…

   Fiti binecuvantati.

 7. Poate ca cel mai bine ar fi sa ne imbracam cu bluza din webul de mai jos si sa ne stragem in liniste in fata ambasadei Norvegiei in fiecare tara in care stam. Poate de rusine vor schimba si ei legile naziste pe care le-au luat de la nemti in perioada lebensborn.

 8. Urmaresc cu tristete fiecare stire despre fam.Botnariu. Daca trebuie sa protestam pasnic in fata ambasadelor Norvegiene din intraga lume , ar trebui sa o facem .Eu unul sunt dispus pentru orice .Cred ca sunt mii de persoane care ar face mai mult decat un simplu comentariu aici sau pe facebook. Asteptam noi indicatii .Pana atunci sa ne rugam Domnului , El poate schimba totul .

 9. Citesc si recitesc si iar citesc si parca nu imi vine sa cred ca e adevarat!!!:(( Domnul sa se indure si sa lucreze! Din pacate nu stiu norvegienii cu cine se lupta: cu un Dumnezeu viu si atotputernic!

 10. Ar trebui făcut un protest în față ambasadei Norvegiene din București nu se poate așa bisericile aflate în București organizați-vă și trebuie să ne făcem auzi-ți !!!Doamne ajută !Amin!

 11. Îmi pare așa de rău pt ei ….am așteptat răspunsul …m -a cuprins așa o Tristețe amară …să ai un copilaș de 3 luni ,să ți -l ia …..să te lase 2ore să -l vezi (ca și cum ți -ar face o favoare )……ei ( din sistemul Barnevernet ) sunt oameni fără omenie ….am citit ,am văzut la you tube ,cum au luat alți copiii …..Eu când am citit prima dată articolul am plâns …m -am rugat ….am distribuit articolul ,am semnat petiția …….azi erau peste 24 .000 semnături …..în continuare ne rugăm …și dorim …..pace și liniște parinților …..și înțelepciune celor care îi sfătuiesc ….în ps 118 …..găsim o rugăciune ….DOAMNE ajută !!! DOAMNE dă izbânda !!!

 12. ASA CEVA ESTE STRIGATOR LA CER ,,,, DOMNUL ISUS SA PROTEJEZE FETELE DE UNELTIRILE CELUI RAU ,,, // TREBUIE FACUT DIN NOU RECURS ,,,, TREBUIE URMARIT CUMVA UNDE LE ASCUND PE FETE …. AVOCATUL TREBUIE SA DEZBATA SUBIECTE CARE SA-I FACA SA RENUNTE LA NEBUNIA LOR ,,,,,, DE CE OARE PE FETELE MARI NU LE POT VEDEA ??? poate sunt prea departe ,,, poate sunt maltaratate ,,, trebuie descoperit felul cum se poarta cu fetele ,,,, Doamne Isuse ai mila te rugam // macar daca ar putea ele sa sune la parinti intr-un moment de neatentie a acelor persoane ,,,, macar sa se stie unde sunt ,,, poate e posibil sa fie contactat un detectiv particular ,,,, ceva care sa demaste tratamentul ce lii se aplica copiiilor !!! :(( DOMNUL ISUS SIGUR ARE UN PLAN SA NE INCREDEM IN EL // EL VA DA INTELEPCIUNE //

 13. This couple needs more actions than lamentations and only prayers. It is obvious that pentecostals top heads needed meet and and check religious freedom laws in Norway and address this matter to International Court for Human Rights. Unfortunately they were betrayed by their top leaders who can do more to support them. By this no word no show of Romanian and Norway Pentecostal Denomination leaders there is shown a huge vulnerability and disrespect for all pentecostals in these two country as well for Bodnarius. I appreciate pastors and normal believers who did all they could to help, show the truth and comment on this issue but it is time for prayer and faith work along with facts. Baruch Ha Shem!

 14. Dragii mei Marius si Ruth, Bunul Dumnezeu să vă întărească și să vă îmbărbăteze în credința voastră, să vă mângâie inimile şi să vă întărească în aceste momente foarte
  grele ale vieții voastre, santem alături de voi în rugăciuni.

  „….cei răi …… pregătesc nenorocirea la adăpostul Legii?
  Ei se strâng împotriva vieții celui neprihănit și osândesc sânge nevinovat.
  Dar Domnul este turnul meu de scăpare, Dumnezeul meu este stânca mea de adăpost.
  El va face să cadă asupra lor nelegiuirea, El îi va nimici prin răutatea lor; Domnul Dumnezeul nostru îi va nimici. ” – Psalmul 94: 21-23.

 15. Daca lucrurile nu se schimba in bine mai repede, ar merita probabil organizat un protest mai mare atat la Bucuresti la ambasada Norvegiei cat si la Oslo…

 16. Cred că n-ar fi o surpriză ca autoritățile ateiste norvegiene să „răpească” cu brutalitate copiii familiilor de „creștini radicali” și să-i plaseze în grija unor cupluri gay, unde vor beneficia de o educație în pas cu lumea și timpul actual.

Trackbacks/Pingbacks

 1. COMUNICAT – RECURSUL FAMILIEI BODNARIU – 30 NOIEMBRIE | - 30 noiembrie 2015

  […] https://popaspentrusuflet.wordpress.com/2015/11/30/comunicat-recursul-familiei-bodnariu-30-noiembrie… […]

 2. Recursul familiei Bodnariu împotriva acuzației a fost respins (30 NOIEMBRIE) – CrestinTotal.ro - 30 noiembrie 2015

  […] https://popaspentrusuflet.wordpress.com […]

 3. TRISTEȚE: Recursul familiei Bodnariu împotriva acuzației a fost respins (30 Noiembrie) | ARMONIA MAGAZINE - USA - 30 noiembrie 2015

  […] https://popaspentrusuflet.wordpress.com […]

 4. Cazul familiei Bodnariu din Norvegia | Vegheaza! - 30 noiembrie 2015

  […] am inteles recursul familiei Bodnariu impotriva acuzatiei (sau acuzatiilor) a fost respins. Tot din comunicatul pastorului Cristian Ionescu am inteles ca se pregateste un “plan de […]

 5. Comunicat nefavorabil la recursul familiei Bodnariu din Norvegia | Marea Britanie Evanghelica - 30 noiembrie 2015

  […] View original […]

 6. COMUNICAT – RECURSUL FAMILIEI BODNARIU – 30 NOIEMBRIE | EvangheBlog - Un blog din suflet, pentru suflet - 1 decembrie 2015

  […] Sursă: COMUNICAT – RECURSUL FAMILIEI BODNARIU – 30 NOIEMBRIE […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: