CONSPIRAȚIONISM SAU REALISM

În ciuda corupției rampante, a promisiunilor încălcate și a manipulării politice, deși mai toate sondajele de opinie evaluează credibilitatea puterii guvernamentale la cele mai inferioare etaje de considerație, totuși nu ne închipuim că demnitarii s-ar putea preta la josnicii pe care, istoric vorbind, le-am atribuit naziștilor, bolșevicilor și mafioților.

Nu ne putem imagina că trăim sub norul gros, întunecos, al celei mai adânci conspirații din istorie, o conspirație demonică, apărută încă din primul secol al creștinismului și definită de Apostolul Ioan ca fiind „duhul lui Antihrist”.

Unul dintre slujitorii simpli ai deceniilor trecute, dar foarte cunoscut în toată țara, a mărturisit o descoperire divină personală cu privire la felul în care va ataca diavolul pe credincioși în marea prigoană care se va dezlănțui global împotriva adevăratei Biserici a Domnului Isus. Acest vas de lucru al Domnului a spus că în prima fază, atacul va fi de ordin material, printr-o mare presiune economică. În a doua fază, cel rău va căuta să smulgă copiii credincioșilor din sânul familiilor lor prin intermediul serviciilor guvernamentale. Apoi va veni tortura și uciderea în masă a creștinilor adevărați.

Sunt mulți, poate chiar creștini – da, mă refer și la norvegieni – cărora un asemenea scenariu li se pare de ordinul fanteziei. Nu le vine să creadă că parte dintr-o asemenea conspirație drăcească ar face parte și guvernul și media și chiar unii conducători religioși. Noi care credem că este posibil așa ceva, ba mai mult, că așa stau lucrurile în prezent, noi nu suntem conspiraționiști ci doar… realiști!

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

2 răspunsuri sa “CONSPIRAȚIONISM SAU REALISM”

 1. Sunt oameni pierduti care lucreaza impreuna cu duhurile rautatii,
  de la care vad ca va trebui sa ne asteptam la orice ,
  ei fiind blestemati.
  Mi se pare curemurator sa ia copiii pe care nu ei i au facut,
  pt ca sodomitii nu procreeaza si acest sistem ii ocroteste si
  „face familii” dracesti cu ei ;
  si sa faca ce vor cu copii copiilor lui Dumnezeu.
  Refuz sa cred ca Domnul va lasa ca ticalosia lor sa faca dezastre
  spirituale in familiile copiilor LUI.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: