PETIȚIA PENTRU FAMILIA BODNARIU A TRECUT DE 25 000 DE SEMNĂTURI – CE URMEAZĂ

Deși ținta pe care ne-am propus-o a fost modificată de câteva ori, până la 25 000, țintă care a fost atinsă și depășită, continuăm să ne exprimăm și în acest fel suportul pentru familia Bodnariu!

Pentru cei care au ajuns la capătul răbdării și cer acțiuni mai tranșante, proteste și manifestări, suntem în aceeași stare de spirit și simțim nevoia să facem mai mult.

A fost însă nevoie de acest răgaz în care s-a putut aplica o oarecare presiune dar nu peste anumite limite, deoarece am dorit să creăm mediul în care autoritățile norvegiene să se poată retrage elegant din groapa de imagine în care au intrat.

Dacă eforturile diplomatice, presiunile unor personalități din fruntea organizațiilor cultice și pro familie și demersul nostru mediatic (inclusiv petiția online) vor continua să fie ignorate, în acest caz, mai degrabă foarte curând decât mai târziu, ne vom găsi în situația de a apela și la alte inițiative.

Vă înțelegem frustrarea și o împărtășim! Însă, un asemenea efort, atunci când ai de-a face cu un guvern, cu un stat, trebuie canalizat eficient, de o intensitate crescândă și ținând cont în permanență de acțiunile întreprinse în spatele cortinei.

Credem că acest caz ar putea să fie o platformă importantă de apărare și promovare a valorilor creștinismului autentic și de revitalizare a credinței dată sfinților o dată pentru totdeauna, în mijlocul unui occident păgânizat.

Acesta va fi un război spiritual de proporții și de durată!

Sigur că va însemna și manifestări publice, dar nu în firea pământească! Pentru a avea biruință în această luptă, poporul Domnului trebuie să se pregătească spiritual: sfințenie, post și rugăciune și umplerea cu Duhul Sfânt! Scopul nostru trebuie să fie mai mult decât reunificarea familiei Bodnariu, cu aceasta începem, dar vom continua și dorim să fim o mărturie în mijlocul acestei generații pierdute!

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

21 răspunsuri sa “PETIȚIA PENTRU FAMILIA BODNARIU A TRECUT DE 25 000 DE SEMNĂTURI – CE URMEAZĂ”

 1. Amin! Ne rugam sa ne calauzeasca Domnul si sa intareasca familia Bodnariu!

 2. Bună ziua!
  În legătură cu familia Bodnariu, mă gândesc dacă nu s-ar putea încerca un memoriu/petiţie la Regele Mihai. Norvegia fiind regat, poate că la nivelul regilor s-ar putea debloca situaţia aceasta, având în vedere că există un alt cod comportamental, funcţional,diplomatic la nivelul lor.
  N-ar trebui ignorată nicio cale de recuperare a copiilor şi de reabilitare a adevăratelor valori creştine pe care le reprezintă această familie.

 3. Mă gândesc dacă n-ar fi oportună trimiterea unui memoriu/petiţie Regelui Mihai.
  Norvegia este regat. Poate că dialogul între regi ar putea da mai multe rezultate.
  Cred că trebuie încercată orice cale pentru recuperarea copiilor şi restabilirea valorilor creştine pe care le reprezintă această familie.

 4. Frate Ionescu, tremura inima in mine la inaginandu-mi cum se trezesc acest parinti in fiecare dimineata, dintr-un si intr-un cosmar care nu se mai termina, ce durere, ce agonie de neimaginat… Si imi tremura inima si mai tare la gandul ca, precum in celelalte cazuri, in ciuda presiunilor imense, aceasta mama nu si-a mai primit copiii niciodata inapoi (vezi cazul mamei din Cehia – Eva?) in ciuda presiunilor imense facute, proteste, apoi la nivel politic chiar, unde parlamentari, ministri si chiar presedintele tarii implicati (presedinte care a scris si chiar si regelui Norvegiei) mama aceasta, ca si multi alti parinti, „si-au vazut” copiii disparuti pentru totdeauna. Imi tremura inima si mi se infioreaza sufletul la acest gand. Daca nu vor fi implicate presiuni imense, la nivel f inalt si fara precedent, ma tem ca aceasta scumpa familie sa nu sfarseasca cu acest cosmar si agonie nesfarsita de a nu-si mai vedea copiii vreodata in aceasta viata. Nu vad cum vor ceda „autorutatile” fara presiuni imense si intense si fara precedent, presiuni diplomatice, politice, asa cum spuneti, dar nu doar din partea Romaniei, ci si din SUA, din Norvegia, bisericile din Norvegia tb mobilizate toate sa puna presiune pe guvern, pe familia regala acolo, mai ales biserica de stat Norvegiana, apoi presiuni din comunitatea internationala, politice, mediatice (mai ales din SUA, ca nu cred ca de romani le prea pasa norvegienilor, dar daca presiunea vine din SUA, receptia poate fi f diferita) in rest nu stiu cum si ce se poate face, poate chiar presiuni la nivelul familiei regale, din partea familiei regale romane, nu stiu ce altceva se poate face ca nu cumva autoritatile norvegiene sa get away with it si acesti parinti sa sfarseasca cu suferinta si agonia de a nu mai fi reuniti cu copiii lor.

 5. Unde se gaseste petiția ptr a semna?

 6. Se pare ca nu ati primit acest mesaj… il re-postez aici:

  „Frate Ionescu, tremura inima in mine la inaginandu-mi cum se trezesc acest parinti in fiecare dimineata, dintr-un si intr-un cosmar care nu se mai termina, ce durere, ce agonie de neimaginat… Si imi tremura inima si mai tare la gandul ca, precum in celelalte cazuri, in ciuda presiunilor imense, aceastia nu si-au mai primit copiii niciodata inapoi (vezi cazul mamei din Cehia – Eva?) in ciuda presiunilor imense facute, proteste, apoi la nivel politic chiar, unde parlamentari, ministri si chiar presedintele tarii implicati (presedinte care a scris si chiar si regelui Norvegiei) mama aceasta, ca si multi alti parinti, „si-au vazut” copiii disparuti pentru totdeauna. Imi tremura inima si mi se infioreaza sufletul la acest gand. Daca nu vor fi implicate presiuni imense, la nivel f inalt si fara precedent, ma tem ca aceasta scumpa familie sa nu sfarseasca cu acest cosmar si agonie nesfarsita de a nu-si mai vedea copiii vreodata in aceasta viata. Nu vad cum vor ceda „autorutatile” fara presiuni imense si intense si fara precedent, presiuni diplomatice, politice, asa cum spuneti, dar nu doar din partea Romaniei, ci si din SUA, din Norvegia, bisericile din Norvegia tb mobilizate toate sa puna presiune pe guvern, pe familia regala acolo, mai ales biserica de stat Norvegiana, apoi presiuni din comunitatea internationala, politice, mediatice (mai ales din SUA, ca nu cred ca de romani le prea pasa norvegienilor, dar daca presiunea vine din SUA, receptia poate fi f diferita) in rest nu stiu cum si ce se poate face, poate chiar presiuni la nivelul familiei regale, din partea familiei regale romane, nu stiu ce altceva se poate face ca nu cumva autoritatile norvegiene sa get away with it si acesti parinti sa sfarseasca cu suferinta si agonia de a nu mai fi reuniti vreodata cu copiii lor. „

 7. Am vrut sa semnez petitia dar imi apare acest mesaj :We’re sorry, your signature cannot be recorded at this time. Please contact support@ipetitions.com for further assistance.

 8. Acum mai bine de 5 ani, am trecut si noi peaici, si Domnul a dat biruinta.(in Spania). Acum Slava Domnului suntem impreuna. Ne rugam neincetat pt fam Butnariu

 9. Reblogged this on agnus dei – english + romanian blog and commented:
  Pastorul Cristian Ionescu despre ce urmeaza in cazul familiei Marius si Ruth Bodnariu..

 10. Purtam durerea lor si in inima noastră. Am cerut ca pacea Lui Hristos sa umple atat inima lor cat inima noastră. El Dumnezeu e in control si credem ca va face dreptate alesilor Lui. Continuam prin credință sa ne rugam!

 11. Sa ne rugam ca minunatii copii crescuti in invatatura Bibliei sa nu fie alterati in mentalul lor, sa nu li se stearga prin abuzurile si opresiunile fortate asupra lor legatura cu familia, parintii si fratii intre ei si Dumnezeu. Tergiversarea lucrurilor si termenele lungi , vizitele rare intre ei ,fratii, si parintii ii pot transforma in alte persoane -( cred -sincer ) ca acesta este scopul pentru a putea fii manipulati mai tirziu in dorintele celor care i-au despartit , planurile lor fiind necunoscute noua. Dumnezeule Tata ,Doamne Isuse Duhule Sfint; te rugam sa-i veghezi acolo unde sunt, sa le dai puterea sa deosebeasca binele de rau!

Trackbacks/Pingbacks

 1. PETIȚIA PENTRU FAMILIA BODNARIU A TRECUT DE 25 000 DE SEMNĂTURI – CE URMEAZĂ | - 1 decembrie 2015

  […] https://popaspentrusuflet.wordpress.com/2015/12/01/petitia-pentru-familia-bodnariu-a-trecut-de-25-00… […]

 2. PETIȚIA PENTRU FAMILIA BODNARIU A TRECUT DE 25 000 DE SEMNĂTURI – CE URMEAZĂ!? – CrestinTotal.ro - 2 decembrie 2015

  […] https://popaspentrusuflet.wordpress.com […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: