PETIȚIA PENTRU FAMILIA BODNARIU – FOARTE, FOARTE APROAPE DE 30 000 DE SEMNĂTURI!

Mulțumim pentru, de-acum, zecile de mii de semnături adunate de petiția prin care se cere reunificarea familiei Bodnariu din Norvegia.

Continuăm să demonstrăm că suntem o comunitate unită, că nu vom putea fi ignorați și că nu ne vom opri până Barnevernet nu va înapoia copiii răpiți de la părinții lor biologici!

http://www.ipetitions.com/petition/christian-family-persecuted

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

2 răspunsuri sa “PETIȚIA PENTRU FAMILIA BODNARIU – FOARTE, FOARTE APROAPE DE 30 000 DE SEMNĂTURI!”

  1. Nu vreau sa va descurajez:

  2. Nimic nu e imposibil la Dumnezeu. Daca un cuptor incins sau niste lei flamanzi nu au putut sa distruga pe cei ce se incredeau in EL cu atat mai putin acest sistem demonic. Dumnezeu e in control! Chiar dupa ce am citit la inceput despre cazul familiei si m-am rugat si ma pregateam sa citesc din Biblie de unde ramasesem, am deschis chiar la pasajul cu Daniel in groapa cu lei cand imparatul Darius il intreaba deznadajduit daca a putut Dumnezeul in care se increde sa-l salveze. SI A PUTUT, SLAVA LUI!! Pentru mine a fost o mare incurajare. Apoi in alta zi am citit Psalmul 14 care arata atat de clar situatia actuala. Spune: „RADETI VOI DE NADEJDEA CELUI NENOROCIT… DAR SCAPAREA LUI ESTE DOMNUL” si se termina cu versetele: „Cand va intoarce Domnul pe prinsii de razboi ai poporului Sau, Iacov se va veseli si Israel se va bucura”! Domnul sa lucreze! „Domnul iubeste pe cei ce se incred in EL, pe cei ce nadajduiesc in bunatatea Lui:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: