STRIGĂTE ÎN PUSTIU

Am crezut că o să pot să nu scriu câteva zile. Nu pot să nu scriu, fiindcă îmi fierbe sângele!

Se pare că Barnevernet nu are nici gură, nici urechi și nici suflet. Doar brațe! Brațe lungi de dragon care apucă, rup și mușamalizează!

În ultimii ani, din ce în ce mai des, s-au organizat demonstrații de protest în toată lumea, împotriva acestei instituții odioase anti-familie și anti-Dumnezeu!

O vom face și noi, chiar dacă, așa cum a făcut Ioan Botezătorul, vom striga în pustiu!

Priviți și pierdeți-vă pofta de somn și de mâncare (trebuie accesat direct în youtube după primul click, apăsați din nou pe ”Watch this video on Youtube”) – iar pentru cei care încă întreabă de articole în presa ”serioasă”, poftiți mai jos, cea din Norvegia este subvenționată de stat, inclusiv jurnalele creștine! – câteva articole sub videoclip:

https://www.rt.com/news/196532-norway-remove-child-tooth/

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3038084/Norway-taking-foreign-children-away-parents-highest-rates-inbreeding-world-Country-forced-deny-claims-Lithuanian-child-taken-care.html

http://www.foxnews.com/world/2015/08/26/norway-accused-human-rights-abuses-in-taking-immigrant-children-into-foster/

 

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

15 răspunsuri sa “STRIGĂTE ÎN PUSTIU”

 1. Pace frate Cristian acest videoclip spune că nu mai este ,nu merge.

 2. Este sfasietor de trist. Si mai ales trista este indiferenta multora, chiar dintre evanghelici, legata de cazul concret al familiei Bodnariu.Parerea mea este ca in Norvegia se experimenteaza acel PLAN ROSU din Protocoalele de la Toronto. Se potriveste in toate amanuntele. Si daca lumea va sta indiferenta aceste lucruri (rapirea copiiilor sub pretextul protectiei) se vor extinde peste tot, cum peste tot se extinde distrugerea natiunilor prin acasta migratie masiva provocata. Indobitocirea tinerei generatii, prin scaderea autoritatii parintesti, „paine si circ” oferita din abundenta de carte stat, ducerea in derizoriu a idei de crestinism si credinta, disparitia natiunilor, toate grabesc terenul pentru Liderul Mondial. Noi, insa stim ca izbavirea noastra este aproape. Si putem privi detasat toate lucrurile, singura noastra preocupare fiind sa orientam pe cati mai multi din jur spre mantuire. Intr-un fel este extraordinar sa fim generatia care va intampina pe Domnul. Pentru cine vrea aici intreg protocolul. Este palnul Satanei, care se infaptuieste in parte sub ochii nostri dar Domnul are planurile Lui si doar ceea ce este ingaduit de El se va intampla: https://saccsiv.wordpress.com/category/protocolul-de-la-toronto/

  • Maria,
   nu va suparati, dar ,cred ca nu ati mai vorbi atat de detasat, daca vi s ar fi luat un singur copil.
   Stim destule teorii cu totii, dar Dumnezeu nu ingaduie cat stie numai EL; Anticristul va veni inainte sa vie Fiul Omului, asa stiu ca este SCRIS.
   Ca sa vina Fiul Omului trebuie sa se aseze uriciunea pustiirii in locul prea sfant.

 3. In Suedia se pare ca e la fel ca in Norvegia, in ce priveste abuzul exercitat de CPS:

  https://www.change.org/p/let-our-children-go-for-a-complete-overhaul-of-swedish-family-policy

 4. Merge filmuletul https://www.youtube.com/watch?v=Ly4JG_g-qv0 Trebuie sa dati click in dreapta jos unde scrie Youtube (”Watch this video on Youtube”)

 5. e vizibil pe youtube acum

 6. Reblogged this on agnus dei – english + romanian blog and commented:
  sentimentul nostru este acelasi…!!!

 7. Un strigat in pustiu e mult mai bun decât o tăcere aparent plină de credință!

 8. ”Și ca să probez și faptul că totuși presa norvegiană este interesată, (au fost voci care au sustinut contrariul) Marius si Ruth au fost contactați de mai multe publicații, televiziunea națională (NRK), însă inițial au refuzat un interviu pentru că erau încă în faza de început a dosarului, dar au fost și refuzați de mai mulți jurnaliști pe motiv că astfel de cazuri nu se dau prin ziare, deoarece subiectul este unul ”delicat” în cultura norvegiană iar documentele nu dau câștig de cauză părinților.”

  Un articol care dă de gândit: oamenii aceia chiar au nevoie de sustinere sau insistăm noi prea mult să le-o oferim? – https://emizarnescu.wordpress.com/2015/12/13/marius-si-ruth-bodnariu-au-nevoie-de-sustinere-noastra/

Trackbacks/Pingbacks

 1. STRIGĂTE ÎN PUSTIU – CrestinTotal.ro - 14 decembrie 2015

  […] sursa: https://popaspentrusuflet.wordpress.com/2015/12/13/strigate-in-pustiu/ […]

 2. STRIGĂTE ÎN PUSTIU | - 15 decembrie 2015

  […] https://popaspentrusuflet.wordpress.com/2015/12/13/strigate-in-pustiu/ […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: