VEȘTI DESPRE CAZUL BODNARIU – O ÎNTORSĂTURĂ NEDORITĂ

  
Lui Marius și Ruth Bodnariu li s-a comunicat că… prin luna Februarie, Barnevernet va încerca să îi cunoască mai bine – ce fel de părinți sunt (???) – dar, între timp, cei cinci copii vor fi înaintați pentru… adopție.

Acest lucru trebuie să provoace o nouă determinare din partea noastră să ne opunem acestui sistem opresiv, să folosim toate mijloacele (spiritual prin post și rugăciune, legal, diplomatic, mediatic, protest public) și să credem în intervenția miraculoasă a Domnului!

Marius și Ruth au fost mângâiați când, astăzi, umblând prin camerele copilașilor, au dat peste această bucată de hârtie, scrisă de una din fetițe (poza de mai sus)! Iată ce scrie într-o scrisoare în joacă, cum obișnuiesc uneori copiii să își exprime iubirea și atașamentul față de părinți:

Traducere din limba norvegiană: „Pentru mami si tati. Vă iubesc și îmi place de voi amândoi. Cred că voi sunteți cei mai buni părinți. Vă iubesc mult. Salutări, Juditte.”

Barnevernet, așa scrie un copil „abuzat”, în pericol, într-o familie din care trebuie rupt și separat? Barnevernet!

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

49 răspunsuri sa “VEȘTI DESPRE CAZUL BODNARIU – O ÎNTORSĂTURĂ NEDORITĂ”

 1. E strigator la cer! Ar trebui implicati si organizatii precum 700 Cub, ACLJ, etc. poate ar putea chiar trimite o echipa in Norvegia sa investigheze acest caz vorbind direct si cu Barnevet.

  • Nu e ușor nici asta! Avocații din afara Norvegiei și nerecunoscuți de ei nu au acces!

   • Dupa cate cunosc, ACLJ are avocati mai in toata europa, iar CBN News au mai facur reportaje de genul asta prin Germania si Suedia, cel putin. Cred ca ar fi bn ca niste media de calibru ca ei si chiar FOX News sa faca ceva investigatii chiar in Norvegia. Ma gandesc ca jurnalistii pot patrunde mai oriunde si pot transmite la milioane de oameni cazul.

   • Buna ziua domnule pastor,

    sunt George Smadu, un frate Roman din Australia, ateu! Cazul Bodnariu m-a intors pe dos! Am vizitat Norvegia vara trecuta cu o masina inchiriata, cca 6300 km parcursi! O tara neasemuit de frumoasa cu oameni decenti , majoritatea vorbitori de engleza. Dupa aceasta calatorie am ramas cu o simpatie profunda pentru aceasta tara, simpatie spulberata de catre organizatia fascista Barnevernet.
    Chestiunea este, domnul meu , ca Romania este o tara saraca dar mai ales slaba, slaba diplomatic caci cu alte tari nu-si permit. Va puteti imagina sa faca asa ceva cu un cetatean Israelian!??? In primul rand e datoria Statului Roman prin persoana Presedintelui sa reactioneza dur la aceasta samavolnicie odioasa. Iohannis nu a facut-o! Zeman al Cehiei, Dvs spuneti , ca e gata sa rupa relatiile diplomatice. Eu cred ca ar trebui sa se lucreze aici la nivel diplomatic , o coalitie a sefilor de state ale caror cetateni au suferit, sa arate Norvegia cu degetul pe plan mondial. Aici , domnule pastor, nu mai este vorba doar de familia Bodnariu, aici e un scandal international! Uitati-va la Brazilia! Daca un cetatean Brazilian sufera imediat guvernul riposteaza cu masuri dure impotriva oricarui guvern strain. Mai tineti minte cazul de pilot American care nu a vrut sa se supuna amprentarii digitale braziliene cand americanii au introdus masura aceea ?? Romania ramane in continuare o tara slaba care cedeaza inclusiv in fata unui stat de doi bani ca Norvegia. La Multi Ani din Perth , Australia!

    • Domnule George Smadu,
     Vă mulțumesc de mesaj, vă doresc sărbători fericite și o întâlnire personală cu Domnul Isus! De fapt, nimeni nu este ateu ci doar de o parte sau alta a adevărului!
     Cu deosebită stimă!

  • Dar Domnul Iohannis poate sa doarma linistit?Asa de repede a uitat de influenta diasporei asupra victoriei Sale in alegeri?Cred ca are datoria sa se implice mai mult in oprirea acestei miselii

  • Ne rugam in fiecare zi pentru parintii Botnariu si pentru copiii lor, insa dorim sa fim alaturi de cei ce vor intra in zile de post, chiar asemanator postului Esterei. Deasemena vom fi alaturi de cei ce vor manifesta pasnic in fata ambasadei Norvegiei la Bucuresti, sambata, 19 dec. Credem ca Domnul se va indura de acesti parinti indurerati is jefuiti de ce au mai de pret pe acest pamant.

 2. Trebuie adoptata o strategie de hartuire si cred ca numai un proces penal impotriva Barnevernet ar mai castiga timp, pana incep sa-si arate roadele toate demersurile familiei Bodnariiu. Totodata, ne rugam Domnului sa nu se precipite asa de tare lucrurile acolo incat sa puna parintii in imposibilitatea de a-si mai recupera copiii. Curaj.

 3. Ar fi bine de cerut ajutor, o consultare de la Pavel Astahov, Federatia Russia (Павел Астахов уполномочен по правам ребёнка) . Russia a avut multe probleme cu copii in Norway si era tare mediatezata situatia si persoana aceasta stie bine sistema din innuntru. De incercat poate pe un site official of Norway se poate semna o petiti , la prisedentia Norway.

  • Exact!Rusia a avut multe cazuri de genul acesta,foarte multi copiii fiind rapiti si dati spre adoptie!Consider acesta o crima impotriva umanitatii si fac vinovate toate tarile care stau cu mainile in san si nu trag Norvegia la raspundere!Nu este un singur caz,sunt cu sutele!

 4. Si totusi, curtea europeana pentru drepturile omului nu are nimic de spus?? La varianta asta cred ca v-ati gindit, nu??

 5. Shame on NORWAY. They broke the law not Bodnariu familly:

  Article 9 of the European Convention on Human Rights

  1. Everyone has the right to freedom of thought, conscience and religion; this right includes freedom to change his religion or belief and freedom, either alone or in community with others and in public or private, to manifest his religion or belief, in worship, teaching, practice and observance.

  2. Freedom to manifest one’s religion or beliefs shall be subject only to such limitations as are prescribed by law and are necessary in a democratic society in the interests of public safety, for the protection of public order, health or morals, or for the protection of the rights and freedoms of others.

 6. Ar fi important sa stim ce pozitie au luat presedintele si premierul Romaniei pana in prezent cu privire la cazul asta. Au comunicat ceva? Am vazut ca guvernul Ceh a condamnat public statul si PC din Norvegia. Ai nostri tac? E bn a stim ca sa stim cum vom vota in viitor.
  Dar cultul penticostal din Norvegia? Dar biserica familiei? Ei ce pozitie au in toate astea?

 7. Barnevernet nu se teme de nimeni deoarece are acoperirea deplina a oficialilor Norvegieni. In cadrul acestei organizatii ingrozitoare sunt convins ca se afla cele mai fanatice feministe. Barnevernet trebuie anchetat de o echipa cu renume mondial de experti in criminalistica, psihologie, psihiatrie, si servicii sociale care vin cu un mandat de tip European sau ONU.

  DAT FIIND ABUZUL SI CRUZIMEA ACESTEI INSTITUTII CRED CA LA UN MOMENT DAT NU PREA DEPARTE TREBUIE CONVOCATA INTREAGA ROMANIE INTERIOR SI DIASPORA CA NORVEGIA SA STIE CA SI-A PUS IN CAP O TARA INTREAGA. NU NE-A INVINS CEAUSESCU SI COMUNISMUL, NU TREBUIE SA NE INVINGA FANATISMUL SI DEMONISMUL NORVEGIAN!

 8. Samy Tutac, Presedintele Bisericilor Baptiste Comunitatea Timisoara:
  TĂCEREA NE VA COSTA MAI MULT DECÂT PROTESTUL
  Plecarea fulgerătoare în veșnicie a „dragului” Cristi Țepeș a pus capăt, de câteva zile, unor polemici nesănătoase între unii lideri creștini cu privire la cât de oportune sau nu sunt protestele publice în favoarea familiei Bodnariu. A fost nevoie să plece dintre noi unul dintre cei mai vajnici luptători ai Domnului ca să ne readucem aminte că „uniți câștigăm, dezbinați falimentăm.”
  Nu doresc să scriu în sprijinul nici unei opinii, dar vreau să reamintesc că protestul pașnic, al creștinului, la adresa autorităților are suport biblic solid. Un creștin este cetățean a două împărății, una temporară și una eternă. Când s-a confruntat cu abuzuri din partea autorităților, Apostolul Pavel a spus: ,,Vă este îngăduit să bateți un cetățean roman?“ și ,,Cer să fiu judecat de Cezar!“. Creștinii sunt sarea pământului și lumina lumii, iar sarea pământului nu trebuie să rămână în solniță și nici lumina nu trebuie pusă sub oboroc.
  Cei care nu agreează cu formele de protest pașnic, ar avea alte opinii dacă ar fi vorba de ei și familiile lor, sunt sigur de asta. Întotdeauna, este mai ușor să-ți exprimi părerea despre ceva, când nu ești tu cel implicat direct în problemă. Acum câțiva ani am predicat la înmormântarea unui copilaș de 6 ani. Durerea era mare, și m-am străduit să vorbesc cât am putut eu de biblic și empatic, dar când după mine a venit un alt pastor și a spus:”înțeleg prin ce treceți, acum doi ani mi-am înmormântat copilașul”, credeți-mă, a fost altceva.
  Fără îndoială, cei mai mulți dintre creștini protestează când sunt călcați de cineva pe picior în tramvai sau în autobus. Sunt prea puțini cei care se mulțumesc doar să se roage pentru cei care le-au produs neplăceri. Daniel Brânzei afirma pe bună dreptate că:”Un creștin poate protesta când i se ia o chirie prea mare, când i se cere un preț prea mare la piață, când nu i se dă restul la magazin, etc. El este un cetățean ca oricare altul, nu un îngeraș cu aripioare diafane.”
  De asemenea avem în Sfânta Scriptură situații concrete, când copiii lui Dumnezeu au protestat public împotriva nedreptății. Sugerez doar două exemple biblice de protest public la adresa autorităților. Primul este din Vechiul Testament și se găsește în Estera capitolul 4. Mardoheu, aflând despre planul de exterminare al evreilor, cheamă poporul la post și rugăciune, dar se îmbracă în sac (o formă de durere și protest) și se duce la poarta împăratului și țipă cât îl ține gura, deși era interzis. Și peste tot evreii i-au urmat exemplul.
  Al doilea caz este din Noul Testament, iar protagonistul este Ioan Botezătorul. Crede cineva că atunci când Ioan l-a blamat pe Irod, i-a spus la ureche sau în șoaptă „Nu îți este ingăduit…”??? Cu siguranță i-a spus-o public, altfel doamna Irodiada nu ar fi fost atât de tare deranjata. Și parcă, Domnul Isus însuși zicea odată despre Irod „spuneți vulpii aceleia”.
  Istoria ultimilor 2000 de ani prezintă multe exemple în care copiii lui Dumnezeu s-au ridicat, pașnic, împotriva nedreptatii și au luptat plătind cu viața, ca noi astăzi să avem libertatea să spunem ce vrem, inclusiv aberații. Îmi vin în minte doar trei nume, a unor lideri creștini care s-au împotrivit pe față abuzurilor autorităților și care au luptat prin mijloace pașnice, dar publice, pentru corectarea acestora: Roger Williams, William Wilberforce, Martin Luther King jr.
  Cred că cel mai bine ar fi să ne folosim de toate mijloacele, ce le avem la dispoziție, pentru a pune presiune pe autoritățile norvegiene pentru a reda copiii familiei Bodnariu. E bine să ne rugăm, să scriem scrisori, să vorbim cu oameni aflați în poziții de autoritate, să apelăm la mass media și să protestăm public în mod pașnic. Greșit ar fi doar să ne luptăm între noi sau să tăcem. Dacă tăcem acum, nu am nici o îndoială că tăcerea ne va costa mai mult decât protestul.
  SURSA – https://www.facebook.com/samytutac/posts/718492721621468

 9. Se prea poate ca fie un alt mod de intimidare, avand in vedere protestele romanilor de pretutindeni! Continuam sa ne rugam! Dumnezeul nostru poate sa ii scape!

 10. Trebuie maturitate in decizii.Nu este joacä.Sunt duhuri Obraznice.NU ! cred cä trebuie negociat NIMICA cu aceastä organizatie ” Barnevernet” terorist-nazistä.Sunt räpitori de copii ! Au räpit la propriu copii färä justificare.Räspunzätor este in primul rand Regele si Regina pentru ce atrocitäti au loc in tara ce o carmuiesc.La Inältimia lor trebuie cerut audientä directä si aceasta cred de un grup INTERNATIONAL puternic alcätuit din OAMENI ai LUI DUMNEZEU,si asta in regim sä spunem (fulger ).Spus lucrurilor pe nume cu curaj si demnitate pentrucä asa cum se intamplä de obicei probabil nu cunosc de fapt adevärul si nu ai o vedere realä a ” puterii ” dobandite de aceastä organizatie ” criminalä,barbarä,”in plinä ascensiune demonicä ! Marius si Ruth au de luat o decizie radicalä dar cred eu necesarä…

  • E cumplit ceace citesc mi se sfasie inima.Cunosc personal acesti copii.Cineva propunea o actiune de protest biblic asemanator cu cel al Esterei.Frate Cristi cred ca ar fi bine ( e o sugestie) ca cineva din familie sa ceara o audienta la rege sau la prim ministru sau…….Insa inainte sa fie 3(trei) zile de post asa cum a facut Estera.
   Eu una as tine cele trei zile deci aveti din toata inima ajutorul meu .
   Aceasta sa se faca cu curatie de inima cu dragoste si dupa toate sfaturile pe care le gasim in Sfanta Scriptura.
   Mobilizati poporul care vrea sa faca acest lucru.
   Dl Isus sa binecuvinteze pe Marius si Ruth care trebuie sa faca o cotitura in viata lor pentru ca niminc nu va mai fi ca inainte.

   • Sunt de acord cu ce a spus ileana. Exact asta vorbeam cu sora mea la tel. Este nevoie de post. Toate bisericile din toată lumea, care stiu cazul familiei Bodnariu, sa anunțe un post de 3 zile pentru ei. Trebuie sa arătam compasiune si unitate cu aceasta familie!! Trec printr-o încercare foarte grea!!

   • Hai frate Ionescu Initiaza o actiune cu trei zile de post cum a sugerat Ileana.Fao cit mai curind Si asa demonstratiile sint pe mai tirziu.Aveti sprijinul meu in Numele Domnului

 11. Sa o cunoastem mai bine si pe dna prim ministru a Norvegiei:

  http://thepolitic.org/an-interview-with-erna-solberg-current-prime-minister-of-norway/

  Din cate rezulte de aici, Norvegia nu este membra UE? Doamna premier afirma insa ca are relatii foarte bune cu Europa. Cum poate sa aiba relatii bune cand statul norvegian rapeste copii cehi, romani, rusi, estonieni, lituanezi etc? Sigur, ei ne voi spune ca astea sunt legile in Norvegia, ca ei protejeaza copiii. La linkul de mai jos am urmarit un reportaj despre Suedia, tara de aceeasi factura, care a fost prima care a legalizat incestul, o avocata spunea ca Child Protective Services are dreptul sa confiste copiii si daca se constata un „potential abuz”, deci ia copiii preventiv, fara evidente de abuz.

  https://www.rt.com/news/sweden-russian-children-mother-slams-authorities/

 12. Eu cred ca aceste gânduri sincere ale acestui copil spune tot.cred ca pana la urma Dumnezeu va interveni si aceasta familie se va uni cât de curand.

 13. Nu stiti ciné este Barvenernet; dar documentati-va; ei nu pun copiii in famille, ei iau, asta e treaba lor legala; societatea norvegiana este pedofila; singurii copii reveniti in famille sunt cei recuperati prin metode neortodoxe; asta daca nu intervin abuzuri, accidente, suicid; acesta este buboiul pe care urma Cristi sa-l dea pe TV!

  • Oare astfel de informatii nu ar trebui postate pe Twitter (si nu numai), in limba engleza, pentru a atrage atentia universala asupra acestui caz?
   Totodata, poate ar trebui trimisa o scrisoare deschisa la presedintele si parlamentul Romaniei pentru a se implica in aceasta tragedie.

   Ar trebui angajat un avocat de renume, specializat in astfel de situatii si noi toti cei care ne numim frati sa sprijinim financiar aceasta familie.

   Bineinteles ca nu pot sa cred ca Dumnezeu nu va rezolva aceasta situatie. Dumnezeu este Dreptate si nu va lasa pe mana satanei acesti copii nevinovati. El nu va lasa de rusine pe copiii Lui!
   Doamne, te rugam sa ai mila de aceasta familie si sa scurtezi suferinta acestor parinti si copii!

 14. Nu este posibil ca Norvegia sa facă asa ceva unei familii ce trăia liniștită în pace…cate urme de lovituri au găsit pe corpurile copiilor? Nici una… O fetita abuzata și bătută nu ar fi scris niciodată ca ii este dor de părinți ei și ca sunt cei mai buni părinti..Dumnezeu sa facă dreptate…

 15. Intr-adevar, strigator la Cer ! Ma umple de revolta o asa decizie a Protectiei Copilului ! Ma rog ca Domnul sa isi intinda Mana ca familiei Bodnariu sa ii fie facuta dreptate si gloria Lui sa fie vazuta. Suntem alaturi de ei si ii sustinem in rugaciuni si in orice manifestare posibila.

 16. Am urmarit indeaproape evolutia acestui caz, nu pot sa zic ca stiu ce e in sufletul acestei familii pentru ca e groaznic ceea ce sa intamplat.

  Nu vreau sa va descurajez, chiar din contra, apreciez ca va rugati si postiti pentru aceasta familie incercata, apreciez ceea ce faceti domnule Ionescu, chiar daca sunt multi carcotasi care fabuleaza, si va acuza de reclama mascata in contul acesteii tragedii

  Intrebarea mea, probabil mai mult pentru mine, sau cel putin un gand care ma macina.

  De ce Dumnezeu nu intervine in astfel de cazuri?… Ar fi o minune care nu ar lasa loc de interpretari.

  Eu inteleg ca toata viata e un test, suntem supusi permanent la incercari pentru formarea noastra spirituala,..dar sa iti ia 5 copii parca e prea mult.

  Stau si ma analizez pe mine si ma pun in locul acestui tata si constat cu durere ca sunt departe de Dumnezeu, tot ce am cladit in cei 5 ani de cand sunt intors la Dumnezeu parca se surpa ca un castel de nisip.

  Imi doresc ca sa raman eu de rusine, si Dumnezeu sa reintregeasca acea familie.

  • Sorin,
   Dumnezeu are planuri mai mari decât noi!
   Singurul nostru gând trebuie să fie acela de a fi, a vorbi și a trăi ceea ce vrea Domnul, pentru ca puterea, onoarea, adevărul și mântuirea să fie cunoscute în lume!

   • CristianIonescu,
    Da frate aceasta este dorinta DOMNULUI .Ma bucur sa vad ca nu sint singur care vede chiar daca ceata este deasa,si sint convins ca facilitatea de a vedea se datoreaza HARULUI .DOMNUL este cel care alege cui sai dea si cui sai ceara.DOMNUL sa te binecuvinteze.

 17. Unitate versus dezbinare
  Nu instig la dezbinare, ci, dimpotriva scriu si indemn mereu la unitate, si inca una din aceea cum nu am mai cunoscut intre noi!
  Totusi vine – si trebuie sa vina – si trierea credinciosilor. Se impune totusi o intrebare: daca intre copiii Domnului exista multi care (inca) nu vad actiunea unor duhuri malefice in spatele acestei organizatii, atunci nu vad absolut nici logica, nici sens si niciun sort de izbanda in negocieri cu Barnevernet, la urma urmei cu aceste duhuri ale rautaii. Din toate detaliile pe care le cunoastem reiese ca, de la inceput, ei nu au avut ca scop indreptarea comportamentului acestor parinti ci confiscarea copiilor acestora!
  Tinand cont de decaderea morala (si) a acestei tari, a faptului ca acolo se traieste intr-o orbire spirituala, chiar si audiente la familia regala sunt tot sortite esecului. Dar, atentie, asta nu inseamna a se renunta si la acest mijloc; insa cu acelasi scop – acela de a atrage atentia asupra cazului pe orice cale si prin orice mijloace! Izbanda, pana la urma, tot Domnul o va da; pentru ca, din cate iL cunosc eu pe Dumnezeu, EL intotdeauna si-a scos slava din toate cate le-a inventat diavolul in decursul istoriei!
  In concluzie cand e vorba de adevaruri absolute (exista si adevaruri relative) acestea nu se supan la vot; iar aceia care nu se implica, sa stea deoparte, sa nu mai furnizeze combustibil pentru contradictii si polemici.

 18. E-adevărat că mulți au protestat împotriva Barnevert în ultimii ani (ruși, cehi, africani, et c), însă de data asta Barnevert și L-a pus în cap pe Dumnezeu. Asta cred și simt eu. Naziștii ar fi invidioși pe metodele și autoritatea celor din Barnevert, dar o dată cu cazul Bodnariu situația asta capătă o nouă conotație, spirituală. Poate că este primul caz în care este implicat Dumnezeu, și asta se vede prin modul în care s-au mobilizat mii de biserici din lumea întreagă și susțin această cauză înaintea lui Dumnezeu. Cred că Dumnezeu are timpul Lui și metodele lui. Noi suntem chemați să ne facem partea noastră, El are grijă de restul.

 19. Subscriu la ceea ce au spus Ileana și Rahela mai sus. Frate Cristian Ionescu, haideți să stabilim trei zile de post și rugăciune cu Biserica din întreaga lume pentru a susține cauza acestei familiii înaintea Domnului!!! Știm că El poate interveni.

  • Frati si surori ,oameni buni
   cineva mai sus a spus,,hai sa ne facem partea noastra,,
   Da partea mea, a tuturor este sa ne smerim inaintea luiDzeu,sa ne recunoastem greselile,sa ascultam de legile si poruncile Lui ,si sa le implinim. Si Dzeu ne va auzi strigatele.
   Dupa cum vad in spatele acestui Barnevernet este cineva pe care numai Dzeu il poate invinge.
   OO daca ni s-ar deschide ochii!!!
   Frate Ioanescu Dzeu sa va lumineze prin Duhul Sfant sa stiti ce trebuie sa faceti si dupa am vazut aveti toata sustinerea prin postul Esterei.
   LAUDAT SA FIE DOMNUL

  • Frati si surori oameni buni
   cineva mai sus a spus,, hai sa nefacem partea noastra,,. Da partea mea si a noastra a tuturor este sa ne smerim inaintea lui Dzeu, sa ne recunoastem greselile,sa ascultam de legile si poruncile Lui,sa le implinim . Si Dzeu ne va asculta strigatele.
   In spatele acestui Bernevernet este cineva pe care numai Dzeu il poate birui .OOO daca ni s-ar deschide ochii!!!
   Frate Ionescu Dzeu sa va lumineze prin Duhul Sfant sa stiti ce trebuie sa facetisi dupa cum vedeti aveti sustinerea prin postul Esterei.

 20. Romani 16:20
  Dumnezeul păcii va zdrobi în curînd pe Satana supt picioarele voastre. Harul Domnului nostru Isus Hristos să fie cu voi! Amin.
  Singura metoda acceptabila a unui crestin adevarat este de a lupta impotriva Satanei.Sa fie zdrobit sub picioarele noastre.Nu exista biruinta fara lupta!Biruinta este a DOMNULUI si noi suntem impreuna biruitori in Hristos!

 21. Cred ca Dumnezeu ingaduie toata suferinta asta incomensurabila,
  pentru un plan mai mare, care cuprinde o zona mai extinsa;
  pentru ca daca ar continua in felul acesta, legile draconice
  ar fi legalizate in cel mai scurt timp in lume.
  Este preferabil sa ti ia copiii Domnul, ca lui Iov, decat
  sa ajunga in familii sodomite.
  Sa ne rugam ca Dumnezeu sa le ia dorul la EL;
  care POATE: pentru daca nu ar fi asa,
  nu stiu ce as fi facut de dorul nepoteilor.
  M am rugat sa mi dea dor de EL, nu de nepoti;
  sa mi tina la EL dorul pana(daca) ii voi revedea.
  Numai EL le poate da tarie, sa dea in grija Domnului
  soarta copilasilor ,sa le dea Domnul credinta tare.

 22. Frati si surori oameni buni
  cineva mai sus a spus ,,hai sa ne facem partea noastra,,. Da partea mea si a noastra a tuturor este sa ne smerin inaintea lui Dzeu,sa ne recunoastem greselile,sa ascultam de legile si poruncile Lui,sa le implinim in vietile noastre. Si Dzeu ne va auzii strigatele.
  In spatele acestui Bernevernet este cineva pe care numai Dzeu il poate birui.
  OO daca ni s-ar deschide ochii!!
  Frate Ionescu
  Dzeu sa va lumineze prin Duhul Sfant sa stiti ce trebuie sa faceti si dupa cum ati vazut aveti sustinere prin postul Esterei.

 23. Presiunea continuă pâna la final. Barnevert a avut nevoie de o zi pentru a răpi copiii familiei Bodnariu, deci, acum, au la dispoziție tot o SINGURĂ ZI!!! pentru a-i înapoia pe TOȚI!!!

 24. M-am ingrozit cand am vazut acest Film pe youtube „Norwegian social workers Barnevernet are doing what they do daily, kidnap children” https://youtu.be/yEGzBcbYWgw
  Doamne in indurarea ta ai mila de Famile.

 25. Același duh necurat care l-a călăuzit pe Faraon sa omoare copii, la fel când s-a născut Domnul Isus. Cred ca urmează alceva, dar noi sa ne ridicam privirea în sus căci de acolo vine izbăvirea și a noastră și a familiei . BODNARIU. DUMNEZEU SA NIMICEASCĂ ACEASTA INSTITUȚIE , căci a promos căci nici porțile locuinței morților nu vor birui Biserica Lui.

Trackbacks/Pingbacks

 1. Cristian Ionescu: VEȘTI DESPRE CAZUL BODNARIU – O ÎNTORSĂTURĂ NEDORITĂ | agnus dei - english + romanian blog - 15 decembrie 2015

  […] VEȘTI DESPRE CAZUL BODNARIU – O ÎNTORSĂTURĂ NEDORITĂ […]

 2. O întorsătură nedorită în cazul BODNARIU | Pastor Ciprian Barsan - 15 decembrie 2015

  […] https://popaspentrusuflet.wordpress.com/2015/12/15/vesti-despre-cazul-bodnariu-o-intorsatura-nedorit… […]

 3. VEȘTI DESPRE CAZUL BODNARIU – O ÎNTORSĂTURĂ NEDORITĂ – CrestinTotal.ro - 15 decembrie 2015

  […] https://popaspentrusuflet.wordpress.com/ […]

 4. VEȘTI DESPRE CAZUL BODNARIU – O ÎNTORSĂTURĂ NEDORITĂ | - 16 decembrie 2015

  […] https://popaspentrusuflet.wordpress.com/2015/12/15/vesti-despre-cazul-bodnariu-o-intorsatura-nedorit… […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: