CAZUL BODNARIU DEVINE CAZUL BARNEVERNET

Mulți au dorit să vadă și să audă mai mult despre cazul Bodnariu de la … Marius și Ruth Bodnariu. A fost motivul pentru care fratele Cristi Țepeș a călătorit la fața locului în ultima misiune a vieții sale pământești.

Tot acesta a fost și motivul pentru care – în ciuda faptului că numai de asta nu le-ar arde unor părinți în situația lor – Marius și Ruth au apărut la Sinteza Zilei.

Dincolo de ceea ce s-a zis, sau nu s-a zis, trebuie să înțelegeți câteva lucruri:

1. Pentru Marius și Ruth, în gândirea lor, prioritatea obsesivă se leagă de copiii lor și faptul că sunt în și la mâna Barnevernetului. Victimele înțeleg cel mai bine sistemul opresiv de intimidare și șantaj la care sunt zilnic expuși! Ați priceput? Fiecare posibilitate ca, măcar mama, să fie câteva ceasuri cu o parte din copilași, nu este parte dintr-o procedură bazată pe norme și prerogative legale ci mai degrabă o formă de control și condiționare a reacțiilor familiei și chiar a susținătorilor lor, adică noi! Barnevernet folosește și abuzează sentimentele lor de părinți pentru a-i dresa: sari prin cerc, ai bomboana, iar dacă nu, stai flămând! Iată de ce, atunci când priviți soții Bodnariu și aparițiile lor publice, sorbiți imaginea disperării lor de părinți, tragedia pe care o trăiesc ei, suferința și teroarea care îi paralizează! Dar înțelegeți și faptul că sunt lucruri pe care noi le spunem pentru ei și în locul lor!

2. Este clar că în urma atrocităților comise, a abuzurilor în curs și a dimensiunilor de ordin internațional ale protestelor și reacțiilor publicului, Barnevernet a început să ia apă în galoși, iar ochiul Norvegiei arată din ce în ce mai vânăt, poate ambii! Dumnezeu a început să-i surpe rădăcinile și tot ce trebuie să facem noi pentru ca acest sistem să se prăbușească este să-i dăm rotocol cu trâmbițe, strigăte și chiar înconjurându-l în tăcere! Ierihonul va cădea!

3. Avem de-a face cu întărituri demonice care nu vor ceda de la sine! Împărăția întunericului trebuie spulberată, ea nu capitulează! Și Biblia spune că atunci când diavolul se simte înfrânt, când știe că mai are puțină vreme, furia lui nu mai are limite. Să ne rugăm oameni buni! Dacă eu aș fi vecin cu Marius și Ruth, în virtutea respectului și compasiunii mele față de necazul lor, dar și a indignării față de nedreptatea care li s-a făcut, aș da declarații și mi-aș exprima public, poate chiar în fața unei camere de luat vederi, adeziunea și suportul față de ei. Însă, după câteva zile, n-ar fi exclus, gândindu-mă cu oroare la consecințe, mai ales dacă mi s-a pus în vedere de către… cineva, să încerc pe orice cale să nu ajungă declarațiile mele la public! Ipotetic, ați înțeles? Sigur că ați înțeles!

Lupta continuă, toate demersurile programate sunt în curs de desfășurare, altele vor intra pe rol și avem nevoie de dumneavoastră, de mulți, de toți!

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

27 răspunsuri sa “CAZUL BODNARIU DEVINE CAZUL BARNEVERNET”

 1. Apreciem ca ne informati permanent si sunteti asa plin de compasiune pentru ei

 2. Ma gandesc ca Ruth si a vazut astazi dupa o luna baieteii ….
  va fi cumplita despartirea;
  ce drama !
  „fiorosul” de Marius n a avut voie.
  Cat ii mai rabzi Doamne?
  TU ai ingaduit aceasta povara grea, precis ai un scop maret.
  Te rog TU intareste i!

 3. Poate si cazul Unei noi treziri spirituale pentru Norvegia! Suntem o armata mare a Domnului imprastiata pe intreg pamant Dar uniti in lucrarea impotrivadiavolului! Slavit sa fie Domnul!

 4. Doamne ai mila de noi
  Nu ne lasa sa ne prabusim
  Intareste pe Marius si pe Ruth nu-i lasa sa isi piarda nadejdea.
  FERICE DE POPORUL AL CARUI DUMNEZEU ESTE DOMNUL.
  Familie draga intariti-va si imbarbatati-va
  Frate Cristi in tot ce veti face cu lumina data de Duhul Sfant aveti sustinere .

 5. Domnul sa va binecuvanteze pt ajutorul pe care il oferiti familiei si sa va rasplateasca pt daruirea cu care o faceti! Ne rugam in continuare si stam alaturi de ei!

 6. There is none like the God of Jeshurun,
  Who rides the heavens to your help,
  And through the skies in His majesty.
  27 The eternal God is a dwelling place,
  And underneath are the everlasting arms;
  And He drove out the enemy from before you,
  And said, ‘Destroy!’ Deut. 33:26-27

  Our group continues to pray daily and ask the Lord to keep the children safe, sustain them, surround them with peace, and restore them to their parents very soon.
  That day is coming!!

  Hundreds are praying and fasting seriously for this wonderful family.
  Our gracious and Heavenly Father is the Healer of broken hearts, and the comfort of all HIS who are grieving and hurting.

 7. Barnevernet va afla ca si-a facut de lucru cu copii ai celui mai mare IMPARAT.

  Totuşi întunericul* nu va împărăţi veşnic pe pământul în care acum este necaz.

 8. Barnevernet este Goliat care in numele Dumnezeului atotputernic va cadea.

  Frate Cristi Dumnezeu va facut aceasta chemare si apreciem involvarea dumneavoastra.

  Ma gindesc la versetul 14 din Estera capitolul 4:
  „Căci, dacă vei tăcea acum, ajutorul şi izbăvirea vor veni din altă parte pentru iudei, şi tu şi casa tatălui tău veţi pieri. Şi cine ştie dacă nu pentru o vreme ca aceasta ai ajuns la împărăţie?” (Estera 4:14)

 9. Vestiți un post de 3 zile în timpul căruia să se abțină poporul de la lucrurile pieritoare și veți vedea ce va face Domnul!

 10. BINECUVANTAT SA FIE DOMNUL STANCA MEA…………..
  INTINDE-TI MAINILE DE SUS IZBAVESTE-MA SI SCAPA-MA DIN APELE CELE MARI
  DIN MANA FIILOR CELUI STRAIN
  A CAROR GURA SPUNE NEADEVARURI
  SI A CAROR DREAPTA ESTE O DREAPTA MINCINOASA
  DUMNEZEULE ITI VOI CANTA O CANTARE NOUA…..
  DOMNUL ESTE LANGA TOTI CEI CE-L CHEAMA
  LANGA TOTI CEI CE-L CHEAMA DIN TOATA INIMA

  • Ar trebui facuta o mobilizare pe toate retelele de internet cu toate produsele fabricate in Norvegia si ajunse pe piata din Romania, iar noi romanii sa nu mai cumparam nimic din aceste produse.
   Ar trebui sa ne mobilizam si sa boicotam absolut tot ceea ce are vre-o legatura cu Norvegia, indiferent ca sunt importate sau este firma norvegiana care produce aici.

   Pe cale politica, diplomatica, internationala nu cred ca se va rezolva nimic. Aceasta militie spirituala din Norvegia face parte dintr-un plan mondial corect politic si se va extinde in toata lumea.
   Impreuna cu postul si rugaciunea putem sa actionam prin metodele care le avem la indemana. Trebuie sa-i boicotam exact acolo unde ii doare cel mai tare: la BANI.

   Una dintre firmele norvegiene care vand pe piata din Romania este ORKLA ( Orkla Foods Romania, Orkla Foods Nordic, Orkla Brands Nordic, Orkla Brands International si Orkla Food Ingredients ).
   Produsele vandute sunt: Ardealul, Bunatati de la Bunica, Fruhstuck, Holland, LaMinut, Linco, Tomi, Unirea si Wiesana, care acopera mai multe categorii de produse – de la pate la conserve de carne, mustar, sosuri, creme de hrean, margarina, ketchup, aluaturi congelate.

   “Noi, Orkla Foods Romania, suntem parte a grupului norvegian Orkla, una dintre cele mai mari firme listate la bursa din Norvegia.”
   Mai multe detalii aici: http://www.orklafoods.ro/orkla-foods-romania.html

 11. http://www.b1.ro/stiri/eveniment/protest-in-fata-ambasadei-norvegiei-la-bucuresti-pentru-sustinerea-familiei-bodnariu-ai-carei-copii-au-fost-luati-de-statul-norvegian-parintii-sunt-acuzati-de-indoctrinare-crestina-134825.html Sper sa fie vazut/auzit de autoritati si sa faca pasul necesar pt reunirea familiei pana nu-i tarziu. Dumnezeu sa fie cu fiecare membru al familiei Bodnariu oriunde ar fi.

 12. Nu pot sa nu ma rog ori de cate ori imi aduc aminte! Domnul sa va binecuvinteze frate Cristian Ionescu. Sa-i binecuvinteze Dumnezeu si pe senatorii Benone Ardelean si Titus Corlatean si pe Mihai Gadea. Nu cunosc familia Bodnariu dar mi-am dat seama din emisiune ca sunt o lumina in lume. Nici la miting nu pot participa, sunt din Timisoara si aici deocamdata nu s-a organizat. Atat pot sa-i aduc in fata Domnului si sa zic: Doamne, s-au atins de lumina ochilor Tai! S-au atins de institutia cea mai sfanta pe care ai creat-o, de nucleul ei, de 5 copii, de 5 sufletele incredintate Tie! Doamne, s-au atins de lumina ochilor Tai! Tu ai spus: Cine se atinge de voi, se atinge de Lumina Ochilor Mei! Doamne, ia aminte la ce au facut acestia! Doamne, ia aminte la rugaciunile parintilor si ale tuturor care se roaga si fa ca respectiva institutie sa redea copiii familiei cat mai repede! Si cu despagubiri! Sufletele si duhurile acelor copii sa ramana curate, separate de influenta celui rau si puse deoparte pentru Tine! In Numele Domnului Isus m-am rugat! Amin!

 13. Vreau sa va felicit pentru sustinerea acordata unei familii crestine in necaz si pentru modul in care ati organizat protestele, incepand cu emailurile trimise diverselor institutii pana la protestele din strada.
  Ati dovedit ce inseamna adevarata dragoste crestina, aceea care nu judeca, ci nadajduieste totul. Gestul dumneavoastra e cu atat mai laudabil cu cat am gasit articole ale unor asa-zis crestini, in care isi arata doar spiritul critic si neiertator care ii caracterizeaza si care nu stiu altceva decat sa improaste cu noroi pe cei care au dovedit ca au inteles ce anume cere Dumnezeu de la slujitorii sai.
  Dumnezeu sa va dea izbanda!

  WordPress.com / Gravatar.com credentials can be

 14. As sugera sa se faca si un protest la ambasada Norvegiei la Londra. Comunitatea de romani de aici e ff mare si cu siguranta sunt multi care ar sustine acest demers!! Ne rugam neincetat pentru aceasta familie, pentru acesti copii ca Dumnezeu sa ii inconjoare cu pacea Lui si cel rau sa nu isi puna amprenta pe sufletele lor pretioase!!! Dumnezeu este in control, chiar si atunci cand ni se pare ca nu mai este nici o solutie, Dumnezeu isi poate face Numele de slava!!! Nadajduim in EL si El nu ne va lasa!!

 15. „Oricum, Brejvik, cel care a ucis 80 de persoane, “a salvat” Norvegia înaintea partidului muncitoresc de guvernământ, şi ei au anunţat că urăsc musulmanii.
  Brejvik a fost violat la 4 ani de o mamă. Barnevarn l-a luat şi l-a trimis la „încercări pe etape“. Fiecare familie l-a “gustat” (probabil a fost dat la mai multe familii adoptive). Apoi tânărul a pregătit acţiunea sa 9 ani. Cred că i-au promis marea cu sarea, ca să nu pomenească despre acest subiect. Jurnalistii suedezi au descoperit deja această poveste.”

  „Filosofia acestor “inumani”, dezvăluie proiectul Partidului Muncitoresc Norvegian de guvernamant, despre care tocmai am citit recent în SMI norvegian.
  Lisbakken, ministrul responsabil pentru familie şi copii, declară fără ruşine: “Eu sunt un homosexual. Vreau ca toţi copiii din ţară să fie ca mine.”
  A iniţiat Programul de Stat experimental, în care au fost eliminate de la grădiniţe poveşti ca Cenuşăreasa şi poveştile fraţilor Grimm. În locul lor a fost scrisă altă literatură de tip “Rege şi Rege”, sau “Copii gay“. În ele, de exemplu, prinţul se îndrăgosteşte de rege, sau de alt prinţ, prinţesa visează la căsătoria cu regina.”

  „Cifre de copii luaţi: 200.000 în Norvegia, 300.000 în Suedia, 250.000 în Finlanda, în Germania, Israel la fel un număr foarte mare. Acestea sunt generaţii furate.”

  Sursa: http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/2015/12/20/stop-barnevernet-qa-video-antena3-proteste-abuzul-criminal-al-autoritatii-de-protectie-a-copilului-din-norvegia-institutia-ororii-antihristice-alte-cazuri-socante/

 16. Sa stiti ca sunt si ortodocsi care sunt alaturi de aceasta familie. Ieri am hotarat impreuna cu sotia si le-am trimis un buchet de flori impreuna cu un mesaj de imbarbatare. Dumnezeu sa-i ajute

 17. „Navigating the courts of heaven ”
  On you tube has powerful testimony how to deal with this situation
  Please help this family with translation.
  It teaches you how to get Victory over your situation.
  I listened , I prayed the way this man teaches and I got a response immediately.

  I work for the State , inside my office I’m surrounded by people who take the kids from their parents, the kids that are always unhappy, but I know that God choose this family to Brake the demonic power over that Region.
  I can’t say more about my job here , but I’m praying that God will show up and Unite this family soon.
  Vicky

 18. de aici de la marginea lumii urmarim si noi acest caz asa ceva este inadmisibil in adevar este o organizatie demonica ar trebui sa fie trasa la raspundere organizatia sa dea socoteala ce a facut cu toti copii care ia luat incepind de cind sa infiintat .sintem alaturi de voi si vom esi si noi in strada

Trackbacks/Pingbacks

 1. CAZUL BODNARIU DEVINE CAZUL BARNEVERNET | - 18 decembrie 2015

  […] https://popaspentrusuflet.wordpress.com/2015/12/18/cazul-bodnariu-devine-cazul-barnevernet/ […]

 2. CAZUL BODNARIU DEVINE CAZUL BARNEVERNET – CrestinTotal.ro - 19 decembrie 2015

  […] https://popaspentrusuflet.wordpress.com/2015/12/18/cazul-bodnariu-devine-cazul-barnevernet/    […]

 3. Cazul Bodnariu devine cazul Barnevernet | Life Mission - 19 decembrie 2015

  […] Mulți au dorit să vadă și să audă mai mult despre cazul Bodnariu de la … Marius și Ruth Bodnariu. A fost motivul pentru care fratele Cristi Țepeș a călătorit la fața locului în ultima misiune a vieții sale pământești. Tot acesta a fost și motivul pentru care – în ciuda faptului că numai de asta nu le-ar arde unor părinți în situația lor – Marius și Ruth au apărut la Sinteza Zilei. Dincolo de ceea ce s-a zis, sau nu s-a zis, trebuie să înțelegeți câteva lucruri: 1. Pentru Marius și Ruth, în gândirea lor, prioritatea obsesivă se leagă de copiii lor și faptul că sunt în și la mâna Barnevernetului. Victimele înțeleg cel mai bine sistemul opresiv de intimidare și șantaj la care sunt zilnic expuși! Ați priceput? Fiecare posibilitate ca, măcar mama, să fie câteva ceasuri cu o parte din copilași, nu este parte dintr-o procedură bazată pe norme și prerogative legale ci mai degrabă o formă de control și condiționare a reacțiilor familiei și chiar a susținătorilor lor, adică noi! Barnevernet folosește și abuzează sentimentele lor de părinți pentru a-i dresa: sari prin cerc, ai bomboana, iar dacă nu, stai flămând! Iată de ce, atunci când priviți soții Bodnariu și aparițiile lor publice, sorbiți imaginea disperării lor de părinți, tragedia pe care o trăiesc ei, suferința și teroarea care îi paralizează! Dar înțelegeți și faptul că sunt lucruri pe care noi le spunem pentru ei și în locul lor! 2. Este clar că în urma atrocităților comise, a abuzurilor în curs și a dimensiunilor de ordin internațional ale protestelor și reacțiilor publicului, Barnevernet a început să ia apă în galoși, iar ochiul Norvegiei arată din ce în ce mai vânăt, poate ambii! Dumnezeu a început să-i surpe rădăcinile și tot ce trebuie să facem noi pentru ca acest sistem să se prăbușească este să-i dăm rotocol cu trâmbițe, strigăte și chiar înconjurându-l în tăcere! Ierihonul va cădea! 3. Avem de-a face cu întărituri demonice care nu vor ceda de la sine! Împărăția întunericului trebuie spulberată, ea nu capitulează! Și Biblia spune că atunci când diavolul se simte înfrânt, când știe că mai are puțină vreme, furia lui nu mai are limite. Să ne rugăm oameni buni! Dacă eu aș fi vecin cu Marius și Ruth, în virtutea respectului și compasiunii mele față de necazul lor, dar și a indignării față de nedreptatea care li s-a făcut, aș da declarații și mi-aș exprima public, poate chiar în fața unei camere de luat vederi, adeziunea și suportul față de ei. Însă, după câteva zile, n-ar fi exclus, gândindu-mă cu oroare la consecințe, mai ales dacă mi s-a pus în vedere de către… cineva, să încerc pe orice cale să nu ajungă declarațiile mele la public! Ipotetic, ați înțeles? Sigur că ați înțeles! Lupta continuă, toate demersurile programate sunt în curs de desfășurare, altele vor intra pe rol și avem nevoie de dumneavoastră, de mulți, de toți! Pastor Cristian Ionescu […]

 4. CRISTIAN IONESCU – CHEMARE: 8-9 IANUARIE, UN TSUNAMI DE PROTESTE ÎN ROMÂNIA, EUROPA ȘI SUA | agnus dei - english + romanian blog - 19 decembrie 2015

  […] CAZUL BODNARIU DEVINE CAZUL BARNEVERNET – Dincolo de ceea ce s-a zis, sau nu s-a zis, trebuie să înțelegeți câteva lucruri….. […]

 5. PREȘEDINTELE CAMEREI DEPUTAȚILOR VREA SĂ AJUTE FAMILIA BODNARIU SĂ-ȘI RECAPETE CEI CINCI COPII CONFISCAȚI ABUZIV DE STATUL NORVEGIAN | TOMISTHECAT.RO - BLOG TOMIS THE CAT - 21 decembrie 2015

  […] https://popaspentrusuflet.wordpress.com/2015/12/18/cazul-bodnariu-devine-cazul-barnevernet/ […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: