CREȘTINI ROMÂNI, FIȚI BINECUVÂNTAȚI! MULȚUMIM!

Cu miile! În capitalele europene și în Washington DC, creștinii români s-au unit într-un glas, cu un mesaj clar: Norvegia, dă-ne copiii înapoi!

La Washington au fost bine peste 700 (atâtea semnături au fost strânse la fața locului, iar unii prezenți nu au semnat petiția deoarece au făcut-o Duminică în bisericile locale)!

Voi publica puțin mai târziu secvențe.

Acum sunt cam obosit și doar vreau să mai împărtășesc cu voi un fragment dintr-un mesaj pe care l-am primit azi de la cineva din Norvegia (nu l-am editat deloc și mai sunt erori de tastatură, dar se înțelege foarte bine):

Pace frate Ionescu,

Suntem prieteni buni cu Marius si Rut si copiii (…)

Am inteles ca ieri o familie de cresinciosi din vest au plecat de urgenta in tara cand la usa lor au venit doua persoane, barbati .. NU li s-a deschis si au stat acolo o ora.. familia a reusit sa fuga… Totul a inceput de la o invatatoare care il intreba pe baiat in fiecare zi cu ce este batut acasa.. pana nu a mai rezistat si a dat un raspuns oarecare.. parintii au fost chemati la scoala si copilul a explicat ca a zis asa doaar ca l-au batut la cap.. Si cazul se incheiase… Dar ieri s-au trezit la usa cu cei doi.. ei cred ca erau civili veniti cu anumite scopuri….. Deci ne dam seama ca sunt pusi pe penticostali acum …. In fine.. scopul cu care v-am scris a fost sa ne asiguram ca raspusnul dvstra ajunge in apoi la jurnalist….
Domnul sa se indure de noi si sa lucreze cum a promis !!
Pace si numai bine !!

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

3 răspunsuri sa “CREȘTINI ROMÂNI, FIȚI BINECUVÂNTAȚI! MULȚUMIM!”

  1. Foarte bine ca au fugit.

  2. Se pare ca incepem sa asistam la un „exod” de reintoarcere a romanilor in tara lor. Dumnezeul vesnic isi avertizeaza copilasii sa nu stea la mana Satanei… Fugiti,dragilor!!! Lasati.i sa se scalde in grasimea bunastarii lor, fara inima si incostienti de judecata aspra care li se pregateste de Cel vesnic. Fugiti si cei care inca mai licariti in credinta norvegieni sau alte popoare! Scapati.va viata si copilasii de furia Sodomei!
    Asteptand cu credinta sa vina Mirele!
    Dor de Mire

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: