DE CE SUNT ASTĂZI PLIN DE O MÂN(DR)IE SFÂNTĂ!

De la început trebuie să spun că mișcarea pe care o vedem (îi putem contesta, mârșav și isteric, doar motivațiile dar nu și realitatea!) prin acțiunile de proporții globale în suport pentru familia Bodnariu, nu poate fi lucrarea unor oameni, ci mâna lui Dumnezeu!

Mii de oameni și-au pus la dispoziție resursele financiare, timpul și expunerea la frig și oboseală, toate acestea pentru că nu mai putem!

Nu mai putem îndura durerea familiei Bodnariu care este acum și a noastră!

Nu mai putem tolera tăcerea și eschivările unor politicieni și prelați care vor doar să fie, nu să și facă! Mai în glumă, mai în serios, la întrebarea dacă voi fi prezent la tribuna marii adunări de proclamare a biruinței, atunci când vom vedea familia Bodnariu reunită, am răspuns că nu cred că am să am loc pentru că s-ar putea să fiu împiedicat de motorcade, coloane și spații oficiale…

Nu contează! Adă Doamne ziua ‘ceea, mai curând! Dar totuși, mesajul meu pentru dumnealor toți este NU că dacă acum nu faceți/ziceți nimic n-aveți ce căuta la victorie, ci FACEȚI ceva pentru familia Bodnariu ACUM, ca să vă simțiți îndreptățiți să fiți ACOLO, ATUNCI!

Dar azi, azi sunt mândru (în sensul bun al cuvântului) de Dumnezeul nostru, de comunitatea noastră și de cauza noastră în care credem fără șovăire și de care vom rămâne atașați până la capăt!

Dar și mânios (în sensul de mânie sfântă, îngăduită) pentru că atrocitățile Barnevernetului norvegian sunt prea de tot! Sunt proaspete! Continuă și distrug!

De aceea continuăm! Aici este un calcul al durerilor: când pentru Norvegia, durerea de a ține copiii familiei Bodnariu ostateci va fi atât de mare (imaginea Norvegiei subminată, relațiile compromise, statutul diminuat, comerțul afectat), încât va fi mai mare decât durerea de a recunoaște că sunt greșiți, că Barnevernet a procedat nedrept, durerea de a crea un precedent și a dezvălui vulnerabilitățile sistemului, adică în ce fel poate fi bătut.

Scopul nostru? Ca prima durere să devină la fel de insuportabilă cât este durerea familiei Bodnariu și a noastră!

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

9 răspunsuri sa “DE CE SUNT ASTĂZI PLIN DE O MÂN(DR)IE SFÂNTĂ!”

 1. Daca dorim asemenea rezultate „imaginea Norvegiei subminata, statutul diminuat, comertul afectat”, si vrem asta, atunci trebuie sa implicam si comunitatea crestina americana, altfel nu vom reusi aceste lucruri, si ma tem ca doar la astfel de lucruri vor ceda (am citit undeva ca India a reusit sa isi recupereze copiii doar dupa ce statul indian a intrerupt / sau a amenintat ca intrerupe ceva contract cu Norvegia in domeniul petrolier. Sincer cred ca doar la presiuni economice sau boycott uri vor reactiona, pt ca in mare parte is all about the money, din pacate.

 2. Sustin cauza in rugaciune si ma bucur sa vad implicarea dumneavoastra si a celorlalti. Dupa cum ati spus anterior, lupta este cu un sistem gresit, dar si pentru multe alte familii care nu isi fac auzit glasul din mai multe motive. Vreau sa va incurajez sa luptati in continuare si sa nu uitati nici de celelalte familii pentru care implicit comunitatea celor care sustinem familia Bodnariu suntem o voce.

 3. Norway Let Our children Go !!!

 4. Ieri Obama a numit un nou ambasador american in Norvegia, oare nu i se poate da si o prima „misiune” diplomatica, in numele comunitatii romanesti din USA si a familiei Bodnariu, cei care sunt si cetateni americani, sa intervina? Tare mi se pare ca daca ambasda SUA din Norvegia „someaza” autoritatile de acolo, treaba ar sta diferit.

 5. Our Father witch lives in Heavens, caress the heart of this mother Ruth and strenghen the heart of this father Marius.
  Give grace to all people involved and move the heart of the others.
  Heavenly Father, we are thousands and thousands that wish a single thing and we are seeking for it: ”may You take the kids from the claws of the evil and give them back to the Bodnariu family!”.
  Father, remember that the ”children are an heritage of the LORD” (Ps.127:3) and that the desire of Your heart is ”a godly seed” (Mal.2:15).
  Do that good to these seven souls and bring them back togheter. May that achievement magnify You and may the evil one have nothing to win and that may you Father, be glorified.
  All of this I have been asking from You in the Name of Jesus Christ, Your beloved Son. Amen.

 6. M-am pripit în ceea ce vă privește și vreau să vă cer iertare! Un om care se zbate ca dvs, pentru semenii săi, trebuie respectat, indiferent de unele gafe sau erori! Sunteți un bărbat adevărat. Si apoi e mai usor sa critici dar mai greu sa faci ceva! Un crestin adevarat nu are voie sa ii ia in deradere pe alti crestini! Va rog sa ma iertati! Am fost un orb.

 7. De ce credeti ca presedintele Iohannis tace?

  • Pentru ca Norvegienii ne-au dat bani pentru implementarea sistemului lor social. Vorba cantecului „banii vorbesc”. Ori efortul dumneavoastra si al nostru pentru vot a fost nesemnificativ.

 8. Daca e sa boicotam Norvegia, atunci hai sa ne unim. Sa publice cineva o lista cu produsele de la ei si … sa nu ne mai atingem de ele. O’m putea trai si fara margarina Unirea si ketchup Tomi…. Daca mai stie cineva si alte produse….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: