VEȘTI BUNE DAR NU CELE MAI BUNE

Vestea cea mai bună va fi atunci când familia va fi reunificată!

Dar astăzi, pentru prima oară de la separarea lor, Marius și Ruth au vorbit telefonic cu fetele mai mari, Eliana și Naomi.

Fetelor le e foarte dor de părinți și plâng zilnic după ei!

Vor să fie împreună cât mai curând!

Am vorbit puțin cu Marius și m-am întărâtat din nou: să ajungi să te bucuri că te lasă să vorbești la telefon cu copiii tăi?

Vă dați seama prin ce stări trec acești părinți?

Această mică… îngăduință este sub presiunea protestelor și demersurilor din ultimele două luni, dar…

Având în vedere că se apropie înfățișările de luna viitoare, nu cumva Barnevernet știe că până acum și-a încălcat până și toate legile sale de procedură, nu numai cele internaționale? Sigur, dar totuși, Marius și Ruth (și noi toți) au avut parte de o mare mângâiere: în ciuda meschinăriilor și presiunilor lor, Barnevernet nu a reușit să le spele creierul! Fetele îi iubesc, doresc să fie cu ei și sunt gata să… „se înfurie” dacă nu le vor lăsa!

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

9 răspunsuri sa “VEȘTI BUNE DAR NU CELE MAI BUNE”

 1. DUMNEZEU SA VA RASPLATEASCA LA TOTI CUM STIE EL MAI BINE PENTRU ACEASTA DRAGOSTE CARE EXISTA SI DESPRE CARE CREDEAM CA NU MAI ESTE

 2. DUMNEZEU SA VA RASPLATEASCA LA TOTI CUM STIE EL MAI BINE PENTRU ACEASTA UNITATE CARE EXISTA SI DESPRE CARE CREDEAM CA ERA PERDUTA

 3. Cumplit…cumplit…this unbearable trial…to get to finally talk to the girls after 2 months!!!
  I will refrain from further comments regarding this despicable, disgusting, twisted institution – BarneVermin.

  May our gracious and Sovereign Lord wrap His comforting arms tightly around this family and restore them quickly and safely! They are loved by HIM and thousands of us!

  The verses of this song are coming to me at the moment…

  Bow the knee;
  Trust the heart of your Father when the answer goes beyond what you can see.
  Bow the knee;
  Lift your eyes toward heaven and believe the One who holds eternity.
  And when you don’t understand the purpose of His plan,
  In the presence of the King, bow the knee.
  There are days when clouds surround us, and the rain begins to fall,
  The cold and lonely winds won’t cease to blow.
  And there seems to be no reason for the suffering we feel;
  We are tempted to believe God does not know.
  When the storms arise, don’t forget we live by faith and not by sight.

  You can listen to the full song here:

 4. Sa fie dotate fetitele cu camera pentru a intregistra tooooate peripetiile lor si parintii sa le ajute sa publice pe internet traumele prin care trec. Multi cred ca Regatul Norvegiei este cel mai, cel mai. Eu ma indoiesc de publicitatea pozitiva care i se face, probabil pe bani grei, chiar sunt scarbit, asta in raport si cu minciunile pe care le debiteaza Barnevernet despre protectia interesului superior al copilului. Ce interes superior urmareste CPS de vreme ce disloca acesti copilasi dintr-o familie organizata si iubitoare, pe care-i plaseaza mai departe in istitutii de stat si minte cu sfruntare ca este o reforma in domeniu!!! Rusineee!!! Aceasta nu e sistem de protectie, ci de sinucidere a copilasilor. Este degradare umana. Doamne ai mila. Ar fi multe de spus. Noaptea cand ma culc, ma gandesc sa ma scol dimineata afland stirea ca nu mai este nici un copilas in grija Barnevernet. Doamne, adu ziua aceea mai curand. Cum sa mananci o paine otravita cu minciuna, oferita de oameni de nimic unora care preamaresc pe acest Barnevernet pt. tot ceea ce face, la fel ca in Comunism. As prefera sa mananc ceapa cu slanina mai degraba la ceea ce mi-ar oferi Barnevernetul, decat sa fiu tradatorul fratilor mei. Fratele Trandafir Sandru intr-o dicutie privata despre astfel de tradatori ne spunea ca foarte bine se potriveste pentru Iuda strangul. Mai este putin si incepem si impotriva tradatorilor o campanie de scoatere a lor din pozitiile cheie, asta pt. ca sa nu mai poata manipula niciodata. Cu Dumnezeu inainte.

 5. Frate Ionescu, Dumnezeu sa va rasplateasca tot efortul! M-am rugat si ma voi ruga in continuare ca Tatal nostru sa pazeasca acei copii de toate uraciunile, sa isi puna straja ingerii Lui pazitori peste ei, sa puna in mintea lor necurmat gandul ca parintii lor ii iubesc si nu i-au parasit, si na rog ca Dumnezeul nostru sa dea biruinta deplina in toate cazurile de copii rapiti, sa zdrobeasca capul sarpelui cel vechi si numele Lui sa fie cinstit si onorat pe pamant si sus in cer in vecii vecilor! Ar trebui intetite aceste proteste, sa nu-i lasam sa se relaxeze, asa incat sa fie nevoiti sa cedeze in final!

Trackbacks/Pingbacks

 1. Cristian Ionescu: VEȘTI BUNE DAR NU CELE MAI BUNE – CrestinTotal.ro - 14 ianuarie 2016

  […]    https://popaspentrusuflet.wordpress.com/ […]

 2. VEȘTI BUNE DAR NU CELE MAI BUNE | - 14 ianuarie 2016

  […] https://popaspentrusuflet.wordpress.com/2016/01/14/vesti-bune-dar-nu-cele-mai-bune/ […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: