AM PĂRĂSIT NORVEGIA

Ne bucuram de lucrarea care o faceti cu privire la situatia din Norvegia. Suntem o familie care a parasit Norvegia din aceasta cauza. Cunosc multe familii din zona Møre si Romsdal care au iesit cu copii din Norvegia. Vreau sa mentionez ca poporul norvegian nu stie nimic despre situatia aceasta. Totul e inchis TV si radio. Multumim DOMNULUI ca ne-a izbavit. Multe binecuvantari ! S.L

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

13 răspunsuri sa “AM PĂRĂSIT NORVEGIA”

 1. Poate ar trebui sa se meargă in norvegia si sa se distribuie tractate la casele oamenilor despre acesta orgaanizatie ca ei sa fie informatii , Si sa ia masuri asa cum acestia au luat. E asa doar un gind …. Fiti binecuvintati

 2. as zice ca poporul norvegian nu vrea sa stie (ca doar are acces la internet, nu?) si as mai zice si ca poporul norvegian si-a vandut constiinta in schimbul bunastarii materiale.

  e imbucurator ca oamenii incep sa se trezeasca si sa paraseasca norvegia.

 3. In 16 Ianuarie am fost la Wiena , pentru a protesta si sustine fam. Botnariu , am fost 3750 pers. care au semnat petitia , vorbeam cu un frate de la Wiena el zicea asa : oare asta trebuia sa ne uneasca ? , la care i-am raspuns : ma gindesc ca nu la voia intimplari este aceasta lucrare , ori cum Dumnezeu nu a scapat de sub control lucrarea , am zis : fie ca va fi o trezire a Europei, a Norvegiei sau a lumii intregi . SI am mai spus despre cazul fetitei luata roaba , care a dus la vindecarea lui Naman , am zis , de unde stim noi ca Domnul are de facut o lucrare de vindecare a Norvegiei , a Europei , a lumiii intregi . Noi nu stim cum lucreaza Dumnezeu , dar una stim ” ai Lui suntem ” , am nadejdea ca Domnul va lucra .

 4. Shalom! Ma bucur de implicarea dv in sustinerea familiei Bodnariu si de solidaritatea comunitatii evanghelice romane aratata acestei cauze.
  Intrebarea mea este in ce masura eforturile noastre au un ecou in Norvegia si ce am putea face pt a-l maximiza. Am inteles ca abia de curand mass media norvegiana a difuzat PENTRU PRIMA OARA de la inceperea protestelor o stire de 60-70 de secunde despre situatie. Ma intreb daca opinia publica de acolo are idee ce se intampla si daca e informata si despre partea negativa a sistemului, asta in ideea in care o luare de atitudine din partea propriilor cetateni ar putea cantari mai mult in fatza autoritatilor decat ‘galagia’ unora dintr-o tara aflata pt ei la capatul Europei.

  • IAsta am spus si eu Veronica, doar ca nici macar norvegienii implicati, cu copiii luati de barnevernet, nu au curaj sa isi strige durerea, de teama ca nu cumva sa influenteze negativ cazul lor !

 5. Ma intrb, cum poporul nu stie? Ei nu au internet, nu colaboreaza cu lumea? Sunt chear asa de izolati de intreaga lume? Cum adica nu stiu ce se intampla cu fam Bodnariu cand deja de 2 luni se tot mediatizeaza.

 6. E pentru noi, fratilor; ceea ce s-a intamplat e pentru trezirea si unitatea noastra; in primul rand. Cine se va mai trezi …vom vedea

 7. este trimpul sa vina misionarii fara copii si sa faca evanghelizarii de la om la om in aceasta tara Norvegia ca au ajuns ateisti de 98 la suta nu e de mirare ca au ajuns bolnavi in masa si copii lor cu (daun sindrom) si alte boli nevindecabile, pedepse de la Dumnezeu, misionarii romini veniti aicea in lucrare cai mare secerisul, lasativa copii acasa pe perioada misiunii si la misiune,ca sa se vindece tara si poporul acesta Norvegian de ateism si de bine ce le merge, propovaduind evanghelia a Lui Hristos ,poate aceasta cere Dumnezeu de la noi sa deschidem ochii ca si in Europa este mare nevoie de MISIONARII…….INCEPETI CU NORVEGIA…… in toata Europa pina la urma ajuta Doamne da isbinda Doamne ridica Misionari Doamne pentru Europa Doamne…..

 8. Locuesc de 4 ani in Norwegia!ce se intampla nu prea intereseaza pe nimeni,daca zici cuiva de acest caz sau de altele zic,ca sigur e ceva ce noi nu stim si ca statul nu greseste in decizile pe care le ia,dictatura alba e peste tot si din plin… ei ca si natiune nu calca cu nimic legile se supun si nu murmura de la cel mai mic la cel mai mare ….! stiu cel putin 8 familii care au plecat cu copii acasa si al 9 lea sun eu si altii urmeaza !

 9. Am citit saptamanile trecute despre faptul ca numarul sinuciderilor la copiii sub 7 ani in Norvegia a crescut vertiginos si este o cifra ridicata… Daca pe barneverneti nu-i controleaza nimeni, cine ne da garantia ca e vorba de sinucideri si nu de altceva?
  Cine ne da garantia ca acei copii nu sunt sanatosi cand sunt furati de la parintii lor si de abia pe urma din cauza traumelor suferite se imbolnavesc psihic si fizic cu tot felul de boli? Daca in mod intentionat si cu buna stiinta li s-a acordat barnevernetilor aceasta libertate de miscare, ca sa poata ascunde dedesubturile, sau asa cum spunea senatorul Titus Corlatean, e vorba despre un mar care este putred in mijloc, cine ne poate garanta ca toti copiii rapiti sunt dati in alte familii? Unde sunt toti copiii? Ii poate cineva numara, verifica, supraveghea? Unde sunt tinuti? De unde razbate atata suferinta a copiilor care a ajuns pana la ceruri? Pana la Dumnezeu? Astfel ca Dumnezeu ne-a pus pe inima la toti rugaciunea si sa iesim in strada? Toti copiii trebuie eliberati de barneverneti! Noi suntem neprihanirea lui Dumnezeu in Hristos!
  Si mare putere are rugaciunea fierbinte a celui neprihanit! Doamne, Te rugam sa ne auzi si sa ne asculti, pentru ca Tu ai spus aceasta!
  Aceasta falsa protectie a copiilor, aceasta adunatura care a degenerat din ceea ce ar fi trebuie sa fie, trebuie sa se dezintegreze si sa dispara! In Numele Domnului Isus Te rugam, Doamne!

 10. Sa ne rugam special pt Ruth,
  Mircea Dolha a spus ca a slabit 8kg
  si ca ii tremura mainile si plange;
  sa o intareasca Dumnezeu !!! si pe Marius,
  sa le dea Dumnezeu credinta tare!
  mai face si cate 3 drumuri a 7 ore pe zi,
  intro saptamana; si nu se mai termina.
  Legile lor suna ca cele de pe vremea comunistilor,
  adica BINE, cand nu e numai rau.
  Cine poate scutura toata masinaria asta?
  nici pe vremea comunismului nu functiona ceva care
  sa nu dea altcuiva socoteala.
  Dumnezeu ne a facut atatea promisiuni:
  EL sa faca DREPTATE !!!
  Razbunarea e a Mea zice Dumnezeu.

 11. MUST LISTEN TO THE VIDEO ON YOUTUBE, A FORMER WORKER REPORTING:
  This is common practice in Norway but none of them has the backbone to admit it. Here is a very courageous man revealing the draconic policies and highly harming acts of Norway’s agency Barnevernet:

  They rather blame families and pretend that they have a blind trust in Barnevernet. These Norwegians that have very light punishments for rapes against children have the audacity to pretend that there government work in the best interest of the children. Many times the children that are confiscated from parents ended up to be sexually abused in foster homes.
  http://www.patheos.com/blogs/lovejoyfeminism/2016/01/norways-bodnariu-children-removed-over-child-abuse-not-christian-indoctrination.html

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: