DOVEZILE UNUI CONCUBINAJ DE CEA MAI JOASĂ SPEȚĂ ÎNTRE MIȘCAREA PENTICOSTALĂ DIN NORVEGIA (ȘI NU NUMAI), O MARE PARTE DIN MEDIA CREȘTINĂ ȘI BARNEVERNET

Mulțumiri fratelui Emi Zărnescu pentru cercetările asidue și materialul din această postare! Mai mult, pentru că a fost și este un adevărat stâlp de susținere spirituală pentru Marius și Ruth. Și mai mult, pentru curajul de a accepta să i se scrie numele aici. Frate Emi, tot respectul meu și al tuturor!

Am preluat, prelucrat și publicat acest material cu cea mai adâncă indignare! Deci, de ce Mișcarea Penticostală Norvegiană și media creștină susțin Barnevernet? O, ce nevoie mare a avut Barnevernet de scrisoarea lor de suport ca să o arate delegațiilor care se interesează dacă nu cumva este persecuție religioasă în cazul Bodnariu! Dar, să observăm câteva informații despre Mișcarea Penticostală și media creștină din Norvegia:

Mișcarea penticostală din Norvegia / Pinsebevegelsen
Contact: post@pinsebevegelsen.no
Tel: 0047 40413043
Pilestredet 27 H, 0164 Oslo
Mișcarea penticostală din Norvegia nu este o organizație, ci o comunitate de 300 de biserici locale distribuite pe întreg teritoriul Norvegiei. Fiecare biserică locală este autonomă și înregistrată ca o comunitate independentă la Administrația Județeană / zonală. Acesta înseamnă că fiecare biserică este independentă, își poate alege singură Consiliul de Conducere și se autogestionează financiar.
Mișcarea Penticostală din Norvegia / Pinsebevegelsen numara în jur de 40.000 de membri.
Afilieri internaționale
World Assemblies of God Fellowship – http://worldagfellowship.org/
Pentecostal European Fellowship – http://pef.eu/
Pentecostal World Fellowship – http://pentecostalworldfellowship.org/
Organizare la nivel național
Formul de dialog este o întâlnire formală pentru discuții și alegeri și se ține cu ocazia Conferinței anuale pentru lideri – LED, Conferința anuală a Pinsebevegelse și/sau de fiecare dată când Bordul de Conducere consideră că este necesar. La aceste forumuri de discuții se analizează teme teologice, teme administrative sau alte subiecte de interes general. La forumul de dialog se fac alegeri și consultări la nivel național.

Lokale menigheter – biserica locală 
Samtaleforum – forumul de discuții / convenție / conferință
Valg og forslagskomiteen – comitetul de alegeri și propuneri (se ocupă de pregătirea și organizarea alegerilor naționale, a membrilor din Bordul de Conducere / Lederrådet etc)
Lederrådet – Bordul Administrativ de Conducere reprezintă Pinsebevegelsen în relația cu autoritățile, societatea civilă sau media și se pronunță în numele tuturor comunităților și membrilor ei în cazuri și subiecte care interesează mișcarea la nivel național.

Membrii Bordului de Conducere
Sigmund Kristoffersen, leader – chairman@pinsebevegelsen.no
Andreas Hegertun, contact presă – andreas@filadelfia.no
Fred Håberg, administrasjonsleder (secretar/director administativ)
Trond Eriksen
Daniel Mathiesen
Carina Grelland Harsem

Referanseutvalget – grup de consultață pentru Bordul de Conducere
Etisk råd – departamentul de etică – se ocupă de cazurile în care pastorii, liderii sau predicatorii din cadrul mișcării sunt acuzați de imoralitate, comportament sexual neadecvat sau alte probleme morale și etice.
Teologisk refleksjonsgruppe – grup de analiză teologică condus de Karl Inge Tangen și Øyvind Gaarder Andersen, ambii fiind parte a corpului profesoral al Institului Teologic pentru Teologie și Conducere din Oslo.

Ofertă de studii
Pinsebevegelse oferă studii teologice în cadrul Insitutului pentru Teologie și Conducere, un institut deținut de Biserica Penticosala Filadelfia Oslo și Seminarul Teologic Baptist din cadrul Uniunii Baptiste Norvegiene.
Corp profesoral Insitutul pentru Teologie și Conducere, Oslo:
http://hoyskolen.org/about-us/faculty-and-staff/?lang=en
Finanțarea bisericii locale
Biserica locală se auto-finanțează prin donații deductibile din partea membrilor dar și prin finanțare publică: statul oferă o sumă de aproximativ 100 euro/an (800 NKR) pentru fiecare membru înregistrat.
https://www.regjeringen.no/no/dokumenter/rundskriv-v-6b2014-tilskudd-til-tros–og/id749699/
În funcție de dimensiunile comunității locale, bisericile pot primi și alte fonduri și facilități, cum ar fi fonduri pentru întreținerea clădirilor, oferirea pentru folosire, la sume minime, a unor spații și săli publice pentru desfășurarea de activități sau ajutor financiar pentru diferite acțiuni sau manifestări cultural-religioase. Sumele variază în funcție de nevoi dar și de relații.

În ultimul an au apărut în presa norvegiană sugestii ca Statul, prin Ministerul copilului, drepturilor egale și incluziunii să oblige bisericile care primesc fonduri publice să includă în conducerea lor și femei, lege care este deja dată și pusă în aplicare în Danemarca.
Însă, chiar dacă legea nu este dată în Norvegia, există presiuni ideologice care cer bisericilor să dea dovadă de egalitate când vine vorba de rolul femeilor în biserică. Așa se face că o mare majoritate a bisericilor, fie baptiste, penticostale, luterane, libere etc, au femei în conducere, sau pastori femei sau predicatoare. Până acum am observat că doar unul dintre cultele religioase înregistrate a reacționat în media la presiuni: Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM), care și este unul dintre cultele creștine mai serioase. Însă NLM trebuie să dea explicații teologice de ce anume vrea o derogare de la legea egalității între genuri (likestilling lov).
http://www.vl.no/nyhet/stryker-p%C3%A5-likestillingstesten-straffes-p%C3%A5-pungen1.672728
Repere doctrinare
În general, la nivel declarativ, Pinsebevegelse are o doctrină și Mărturisire de credință asemănătoare cu cea a altor mișcari penticostale din alte țări, însă nu este foarte detaliată, lasând loc la multe interpretări personale și opinii proprii ale liderilor locali.
Practica și doctrinele sunt influențate de ideologia feministă nordică și de cultura seculară. Este foarte obișnuit pentru bisericile norvegiene, inclusiv Pinsebevegelsen, să aibă femei pastori, femei lideri sau predicatori.
Problema disciplinei fizice asupra copiilor
Disciplina fizică a copiilor este un subiect tabu atât în cultura cât și în bisericile norvegiene. Faptul că legea interzice orice formă de pedeapsă fizică a copiilor a dus și la formularea unei doctrine evaghelice care să suțină această idee. Cel mai des se susține că în Noul Testament nu există nici un îndemn pentru disciplinarea fizică.
Bisericile au fost însă forțate să scoată din Mărturisirile de Credință orice referire la disciplina fizică și aproape obligate să-și îndemne membrii să renunțe la orice formă de disciplinare.
Presiunile au început cu Barnaombudet Reidar Hjerman care a cerut încă din 2006-2007 comitetului de traducători ai Bibliei Moderne Norvegiene, condus de Hans Olav-Mørk, să elimine din textul Bibliei termenul de disciplinare acolo unde are sens de pedeapsă fizică și să îl înlocuiască cu termenul de mustrare, ceea ce s-a și întâmplat în traducerea din 2011.
Presiunile au crescut și mai mult odată cu schimbarea Legii Copilului în 2010, când s-a interzis absolut orice formă fizică de pedeapsă, disciplinarea de orice fel fiind definită ca violență asupra copilului.
Ca efect, orice biserică în care încă se mai susținea disciplinarea fizică a trebuit să își revizuiască Mărturisirea de Credință. Chiar anul trecut, în Februarie 2015, o mică comunitate de credincioși și-au trecut în Mărturisirea de Credință faptul că ei cred în disciplinarea copiilor, fapt ce a dus la sesizarea publică în presa scrisă și avertizare oficială din partea Secretarului General al Departamentului pentru Copii/Barnaombud Anne Lindboe. De asemenea Poliția a efectuat o anchetă iar Barnevernet a fost sesizat pentru a urmări situația. Comunitatea a trebuit în final să elimine din Mărturisire referirea la disciplinare.
În urma acestui incident, Departamentul pentru Copii prin Barnaombudet Anne Lindboe a declarat ca va veni cu o propunere de lege prin care să poată sancționa persoanele sau bisericile care îndeamnă părinții să folosească disciplinarea fizică.
http://www.fvn.no/nyheter/innenriks/innenriks_ntb/Barneombudet-vil-ta-trossamfunn-sombruker-vold-mot-barn-2773325.html
Alte resurse
http://www.pinsebevegelsen.no/
https://no.wikipedia.org/wiki/Pinsebevegelsen_i_Norge
Statutul de funtionare al Pinsebevegelse:
http://pinsebevegelsen.no/_Resources/Persistent/0aa4a900564d51c1a76ed1b5c9ed0f912c0ba d0b/Pinsebevegelsens-Grunnlagsdokument14.03.13.pdf
http://www.baptist.no/ – Uniunea Bisericilor Baptiste
http://hoyskolen.org/ – Insitutul pentru Teologie și Conducere
http://filadelfia.no/ – Biserica Filadelfia Oslo

Dă clic pentru a accesa troog050.pdf

https://lovdata.no/dokument/NL/lov/1981-04-08-7

Acum, media creștină norvegiană:

http://korsetsseier.no/

Am aflat că Pinsebevegelsen (Mișcarea Penticostală Norvegiană) are și o publicație numită Korset Seier care este susținută de stat cu peste 2 miloane NOK pe an.

http://www.vl.no/2.610/norge-idag-mister-pressest%C3%B8tten-1.80571

Norge iDag nu mai primește suport finaciar de la stat pe motiv că nu ar fi un ziar de calitate, însă am găsit comentarii care spun că au pierdut banii pentru că sunt critici cu statul și cu Barnevernet.

http://www.idag.no/aktuelt-oppslag.php3?ID=18794

Vårt Land primește de la stat – 40 mil NOK

Dagen – 18 mil NOK

http://journalisten.no/2014/11/711-millioner-i-statsstotte

Nu e de mirare că se țin la distanță de Barnevernet cu subiectele și investigațiile. Sigur! Deci, avem aici un caz cronic de persecuție religioasă (cazul Bodnariu este doar un reflex) la nivel general în Norvegia! Plus colaboraționismul care nu lipsește în asemenea situații! Biserica, Media și Statul în concubinaj!

 

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

26 răspunsuri sa “DOVEZILE UNUI CONCUBINAJ DE CEA MAI JOASĂ SPEȚĂ ÎNTRE MIȘCAREA PENTICOSTALĂ DIN NORVEGIA (ȘI NU NUMAI), O MARE PARTE DIN MEDIA CREȘTINĂ ȘI BARNEVERNET”

  • Trebuie sa ne rugam Domnului pentru lucruri punctuale plecând de la Scriptura, sau citind Scriptura pe genunchi in fata Domnului si rugându-L ca acel Cuvânt sa se împlinească.
   Iata încă o situație sa fie prezentata în acest fel Domnului.
   Situația din Norvegia: „Așa se face că o mare majoritate a bisericilor, fie baptiste, penticostale, luterane, libere etc, au femei în conducere, sau pastori femei sau predicatoare.” (din articol)
   Situația din Cuvânt: 1 Timotei 2:12 „Femeii nu-i dau voie să învețe pe alții, nici să se ridice mai presus de bărbat, ci să stea în tăcere.”
   Doamne Isuse lucrează Tu în Norvegia rupe acest concubinaj al bisericii de acolo cu statul Norvegian. Rupe finanțările din partea vrăjmașului stat Norvegian, căci prietenia cu lumea este vrăjmășie cu Dumnezeu și mai degrabă sa trăiască fiecare creștin din munca lor, sa fie independenți financiar și sa nu se simtă obligați sa susțină Barnevernetul.
   Doamne Isuse TREZEȘTE NORVEGIA și fa sa strălucească Adevarul Tau în inima fiecărui norvegian și atunci ei singuri vor arde în foc cărțile vrăjitoriei și vor desființa Barnevernetul. Adu Doamne pocăința peste biserica Norvegiana, știm ca este un dar ceresc pentru reabilitarea tuturor păcătoșilor.
   Amin!

  • MUST LISTEN TO THE VIDEO ON YOUTUBE, AN EX CPA WORKER IN AMERICA IS REPORTING:
   „This is common practice in Norway but none of them has the backbone to admit it.”
   Here is a very courageous man revealing the draconic policies and highly harming acts of Norway’s agency Barnevernet: Former CPS Investigator Exposes CPS’s Tactics, Kidnapping, and Corruption

   Former CPS Investigator Exposes CPS’s Tactics, Kidnappin…
   View on youtube: https://youtu.be/HbMmWryH0vE

   „They rather blame families and pretend that they have a blind trust in Barnevernet. These Norwegians that have very light punishments for rapes against children have the audacity to pretend that their government work in the best interest of the children. Many times the children that are confiscated from parents ended up to be sexually abused in foster homes.”

   http://www.patheos.com/blogs/lovejoyfeminism/2016/01/norways-bodnariu-children-removed-over-child-abuse-not-christian-indoctrination.htm

 1. UFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFfff, mizerabil,
  adio crestinism in Norvegia,
  predicatorese si alte specii.

 2. VREM COPIII BOTNARIU ACASA LA PARINTI!
  ..Norvegienii ne-au tratat dupa impresiile -dupa ureche – pe care le au despre romini, fara sa stie ca, fiecare participant la manifestaie cit si altii care n-au putut iesii in strada, impotriva abuzurilor lor asupra familiei Botnariu sunt inchinatori lui Dumnezeu din dragoste!Ei nu situ ca noi practicam dragostea care este mai tare ca moartea!
  Nu ne lasam infrinti si nici intimidati!
  Vrem copiii acasa la parinti !
  Vrem sa se stinga plinsul tuturor copiilor rapiti de la parinti , frati, si familiile din care faceau parte cind au fost rapiti !
  Suntem uniti pentru aceasta cauza in numele singurului Dumnezeu care ne vede cum inconjuram cu lacrimi si rugaciunile noastre cuptorul cu foc in care este aceasta familie cit si altii ca ei !
  Dumnezeu sa trezeasca intreaga omenire prin aceasta situatie, sa ni se deschida ochii si asupra altor abuzuri care au adus Romania si Europa in situatii fara precedent !
  Sa fie aceasta mobilizare generala o stare de lupta spirituala in viata crestinului autentic ,pentru prezentul si viitorul apropiat?!
  DUMNEZEULE; MERGI INAINTEA POPORULUI TAU,TE RUGAM!

 3. Mă întreb, de ce acești conducători religioși au acceptat schimbarea cuvântului Biblic? De ce se subordonează unui stat care exclude Dumnezeirea și viaţa Creștină Biblică?
  Oare ei nu realizează câ de fapt au vândut VEȘNICIA LOR ȘI A CELOR CE VOR VENI DUPĂ EI PENTRU UN PUMN DE ARGINŢI?

 4. Sigur ca in cazul familiei Bodnariu denuntul a pornit de la o chestiune religioasa,dar Barnevernetul pare o organizatie mafiota,oculta,diabolica,care nu tine cont de nimic,nu ii vaneaza pe crestini in mod special;copii sa fie!!!

 5. Rușinos și penibil acei care se asociază cu acesti „LUPI cu piele de oaie”.D-ZEU SA LE DESchida OCHII!

 6. Frate Cristian am tot respectul Pentru d-voastra si va iubesc ca pe un frate. Am fost uns pe inima cand am auzit discursul de la Washington un discurs demn de presedinte al unei tari. Sunteti un om al lui D-zeu si va apreciez , legat de o femeie sa conduca in biserica am alta parere dar o putem discuta altadata dar legat de bisericile din Norvegia va inteleg indignarea, cred ca aveti inima devastata si noi la fel si nici macar nu cunoastem pe nimeni din familie dar trebuie sa fiti un pic vigilent : critica nu e o solutie si nici nu ne face onoare noua ca si crestini , nadejdea o avem in D-zeu nu in biserici si nu in media . Solutia pentru acele biserici este rugaciunea si trimiterea de misionari si unde pacatul este mare puterea lui D-zeu e si mai mare. Va doresc sa fiti binecuvantat in tot ce faceti, cu dragoste Flavius.

  • Frate Flavius,
   Înțeleg punctele dvs. de vedere, dar permiteți-mi să explic:
   – Organizația penticostalilor din Norvegia a publicat o poziție oficială în favoarea Barnevernet;
   – această luare de poziție vine în directă contradicție cu poziția noastră și adevărul cu privire la cazul Bodnariu;
   – mulți se întreabă, cum de penticostalii norvegieni nu apără familia Bodnariu;
   – trebuia explicat de ce;
   – dragostea și pocăința încep cu o confruntare (vedeți toate cazurile biblice asemănătoare);
   – să zicem că penticostalii și evanghelicii norvegieni au dreptul la doctrinele lor, fie ele greșite, inclusiv cu privire la poziții de autoritate ale femeii în biserică sau disciplinarea copiilor; nu asta a fost principala problemă, ci faptul că statul impune aceste poziții bisericii!
   – mulțumesc pentru aprecieri, nu cred că le merit, dar sunteți prea binevoitor cu mine…
   A Domnului să fie toată slava și pentru toate lucrurile!
   Mult har și pace!

   • Este oare ‘ activata ‘- lepadarea de credinta ? -termenul biblic!

    • Binecuvântat să fie Dumnezeu, Tatăl Domnului nostru Isus Hristos, care după îndurarea Sa cea mare, ne-a născut din nou, prin învierea lui Isus Hristos din morţi, la o nădejde vie. Si nadajdea acasta nu insala caci Duhul ne-a fost turnat in inimile noastre . M-a rog Domnului si-L rog nespus de mult sa intareasca pe parintii acestori copilasi ce le-au fost luati ,smulsi fara niciun fel de motiv decit pentru faptul ca fetita lor a cintat Numele lui Isus la scoala . Cita multa ura si invidie pana la moarte impotriva a unor copilasi ce nu stiu sa deosebeasca stanga de dreapta si binele de rau. Sa ai tu atata ura sa desparti niste copilasi de mama si tatal lor numai pentru ca a rostit numele lui ISUS in public ? Sa strapungi inima mamei ce i-a dat viata in Numele Isus ? Sa condamni la moarte o familie ,o generatie pentru faptul ca pronunta ,rosteste numele lui ISUS Pentru ca nu este altul care sa-i mangiie si nu are la cine sa se intoarca care sa fie milos indurator si binevoitor? Ce fel de om civilizat si educat ar putea face asa ceva sa se napusteasca asupra unor suflete nevinovate ca acestea si sa le zdrobeasca familia in felul acesta ? Oare Isus pe care IL uraste a facut asa ceva ? Desigur ca NUUU !!! Si fara indoiala ca deaceea i_I uraste chiar si Numele . Cu adevarat Dumnezeu a dezvaluit multe taine ale inimilor ce se cred intelepte si civilizate . Oare nu a nimicit Dumnezeu pe cei intelepti si puternici prin niste fiinte atit de firave si plapande ? Caci integritatea familiei este o binecuvintare si un mare folos pentru toata lumea .Aici nu este vorba de crestin , necrestin ci de orice om . Caci noi crestinii ne-am intors catre Dumnezeu care are mila de cel pacatos iar daca noi marturisim ca sintem pacatosi iertati in Numele lui Isus nefiind mai buni decit ei ,dece ne mai urasc pe noi si COPiii nostrii cind nu afirmam nicio superioritate ? Da ,este totusi un indemn prin noi ,ce -i drept ii supara pina la moarte .El stie sa rasplateasca oateneala si suferinta ce RABDATI pentru NUMELE LUI ! Si iarasi zic chiar ca copiii celei lipsite de copiii ei vor fi cu mult mai multi la numar .Caci toata Romania si toata lumea o doreste de mama . Da chiar sora si fratele Bodnariu . Oare ii vor prigoni si in Romania Deaceea zice Domnul tau : nu te lasa inspaimantata de aceste cozi de taciune ca nu sint instare sa faca niciun bine si nici rau ,caci Eu te voi Izbavi si pe tine si pe barbatul tau . Tine cu tarie si intareste ceea ce a ramas si cheama Numele lui ISUS Mantuitorul tau . Noi propovăduim înţelepciunea lui Dumnezeu, cea tainică şi ţinută ascunsă, pe care o rânduise Dumnezeu, spre slava noastră, mai înainte de veci, si chiar daca niste copilasi ne-a luat-o inainte Dumnezeu sa-i Binecuvinteze si sa-i aiba sub paza Lui neincetat i-L rog nespus de mult si sa ingrijasca El insusi de trebuintele lor si parintilor lor,,, Daca imi este ingaduit prin sprijinul si taria puterii voiei Lui si sa termin cu AMIN !!! Ajuta-i , mingiie-i Doamne ca-s poporul Tau, fiu, fica roabei Tale !!!

 7. Rauscher EmiliaLigia Răspunde 22 ianuarie 2016 la 1:37 PM

  vai de cel ce adauga sau scoate un cuvint din Biblie.vai de ei ca sunt compromisi cu satana (cu barnevernetul si cu statul)ptr ca sunt sponsorizati de stat.sunt manipulati si asa au vindut pe fratii lor.Dar suntemincredintati ca Dumnezeu va face dreptate.

 8. Cerat Horatiu Lucian Răspunde 27 ianuarie 2016 la 2:43 PM

  Ceea ce se întâmplă în Norvegia , Dumnezeu o știe .Dacă altfel lucrurile nu puteau ieși la suprafață -prin acest mod sau descoperit „adevărații slujitori ” de cei cu adevărat credincioși Cuvântului nu unui sistem organizat unde scopul este banul .Aceasta va da tonul altor descoperiri .Doar fiți atenți !

 9. Here are the Human rights which are violated clearly by Norway, not only for this case:

  (1) European Convention on Human Rights released by 04/11/1950, art. 6 (para. 2),
  Art. 8, Art.9, Art.13 and Art.14.

  (2) International Covenant on Civil and Political Rights Art. 18, 23 and 24.

  (3) UN Convention on the Rights of the Child Art. 8 para. 1 & 2, and Art.14

  (4) The Universal Declaration of Human Rights, Art.18.

  (5) International Convention on the Elimination of All Forms of Racial Discrimination
  Art. 5, Para. 7.

  For a European Court of Human Rights trial, these egregious violations would be enough!

  Suggestion: The foregoing violations should be plastered on large planks at demonstrations. They will be quite informative and educative for the public at large. Use „demonstration” type of expressions: „NORWAY, STOP VIOLATING UNIVERSAL DECLARATION OF HUMAN RIGHTS, ARTICLE 18”; and others alike….”NORWAY, SET FREE THE CHILDREN YOU KEEP IN BONDAGE, IN VIOLATION OF U.N. CONVENTION ON THE RIGHTS OF CHILDREN, ART. 8 and Art. 14″….”NORWAY, WE WANT LIBERTY FOR THE THOUSANDS OF CHILDREN YOU HOLD BY FORCE”….”NORWAY, SET TO FREEDOM AND FAMILIES THE THOUSANDS OF CHILDREN YOU KEEP IN BONDAGE”….”NORWAY, RELEASE TO GRIEVING PARENTS THEIR CHILDREN YOU KEEP IN BONDAGE BY FORCE”….etc, etc.

Trackbacks/Pingbacks

 1. Explicații cum Statul norvegian, Barnevernet și Cultele creștine sunt prinse în aceeași horă! | ARMONIA MAGAZINE - USA - 21 ianuarie 2016

  […] Sursa: https://popaspentrusuflet.wordpress.com […]

 2. Explicații și dovezi cum Statul norvegian, Barnevernet și Cultele creștine sunt prinse în aceeași horă! | ARMONIA MAGAZINE - USA - 21 ianuarie 2016

  […] Sursa: https://popaspentrusuflet.wordpress.com/2016/01/21/concubinaj-de-cea-mai-joasa-speta-intre-miscarea… […]

 3. DOVEZILE UNUI CONCUBINAJ DE CEA MAI JOASĂ SPEȚĂ ÎNTRE MIȘCAREA PENTICOSTALĂ DIN NORVEGIA (ȘI NU NUMAI), O MARE PARTE DIN MEDIA CREȘTINĂ ȘI BARNEVERNET | Iisus Biruitorul - 22 ianuarie 2016

  […] https://popaspentrusuflet.wordpress.com/2016/01/21/concubinaj-de-cea-mai-joasa-speta-intre-miscarea-… […]

 4. CONCUBINAJ sau ? | Pastor Ciprian Barsan - 22 ianuarie 2016

  […] https://popaspentrusuflet.wordpress.com/2016/01/21/concubinaj-de-cea-mai-joasa-speta-intre-miscarea-… […]

 5. DOVEZILE UNUI CONCUBINAJ DE CEA MAI JOASĂ SPEȚĂ ÎNTRE MIȘCAREA PENTICOSTALĂ DIN NORVEGIA (ȘI NU NUMAI), O MARE PARTE DIN MEDIA CREȘTINĂ ȘI BARNEVERNET | Stiri Crestine | Info Crestin |Evenimente Crestine | Filme Crestine Online - 22 ianuarie 2016

  […] popaspentrusuflet.wordpress.com […]

 6. DOVEZILE UNUI CONCUBINAJ DE CEA MAI JOASĂ SPEȚĂ ÎNTRE MIȘCAREA PENTICOSTALĂ DIN NORVEGIA (ȘI NU NUMAI), O MARE PARTE DIN MEDIA CREȘTINĂ ȘI BARNEVERNET | EvangheBlog - Un blog din suflet, pentru suflet - 22 ianuarie 2016

  […] Sursă: DOVEZILE UNUI CONCUBINAJ DE CEA MAI JOASĂ SPEȚĂ ÎNTRE MIȘCAREA PENTICOSTALĂ DIN NORVEGIA (ȘI … […]

 7. DOVEZILE UNUI CONCUBINAJ DE CEA MAI JOASĂ SPEȚĂ ÎNTRE MIȘCAREA PENTICOSTALĂ DIN NORVEGIA (ȘI NU NUMAI), O MARE PARTE DIN MEDIA CREȘTINĂ ȘI BARNEVERNET | ioan8 - 24 ianuarie 2016

  […] Popas pentru suflet […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: