BARNEVERNET IS A DEATH CAMP – NOT INTENTIONALLY? THEN SHUT IT DOWN!

From Marius Reikerås!

I have translated Elin P. Gregusson words into english : I looked into a NIBR 2005 report documenting that 70 children under the CPS-system, die annually in Norway. The journalist was shaken. 
But today I read a NOVA report on the same grim topic, this one from 2014. 
The situation has gone from bad to worse. 
According to the last report,95 CPS- children die every year in Norway. Thats almost 8 children a month! 
The figures are frightening and sky-high compared with the figures for children who are not under the CPS-control.
These are numbers we do not want to talk about in Norway.
Please share these numbers.

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

10 răspunsuri sa “BARNEVERNET IS A DEATH CAMP – NOT INTENTIONALLY? THEN SHUT IT DOWN!”

 1. We should also mention that most of these children don’t die of natural causes. The suicidal rate in Norway CPS children is 8 times higher than children living with their parents. This is supposedly in „THE CHILD’S BEST INTEREST” acording to Barnevernet officials. While talking about the child’s best interest, let’s see how many of the Barnevernet officials have a degree or any knowledge in child development to understand what trauma does to a child (and also to the parents).

 2. S-ar putea traduce si in romana , ca unii nu stiu engleza ?.Multumim

  • Am tradus in engleza ceea ce spune Elin P. Gregusson:” M-am uitat intr-un raport NIBR din 2005 din care reiese ca 70 de copii aflati in sistemul CPS mor in Norvegia. Dar astazi am citit un raport NOVA pe aceeasi tema sumbra , raport din 2014. Situatie a mers din rau in mai rau. Potrivit ultimului raport, 95 de copii aflati in sistemul CPS mor in fiecare an in Norvegia. Adica aproape 8 copii pe luna. Cifrele sunt inspaimantatoare si foarte ridicate comparativ cu cifrele pentru copii care nu se afla sub controlul CPS. Sunt cifre despre care nu se doreste a se vorbi in Norvegia” – o traducere aproximativa… Poate Persoana care a comentat sub numele Daniela poate face o traducere mai clara.
   Comentariul Danielei suna cam asa:
   ” Ar trebui sa mentionam, de asemenea, ca multi dintre acesti copii nu au murit din cauze naturale. Rata sinuciderilor la copiii aflati sub controlul CPS este de 8 ori mai mare decat la copiii care locuiesc cu familia lor. Si asta se presupune a fi „IN INTERESUL COPILULUI”, conform oficialilor Barnevernet. In timp ce vorbesc de interesul copilului, sa vedem cati dintre oficialii Barnevernet-ului au calificare si cunostinte in dezvoltarea copilului,asa incat sa inteleaga ce efecte are trauma asupra unui copil ( si, de asemenea, asupra parintilor)

 3. Frate Ionescu , spuneti nu ne vom opri pana nu dau inapoi copiii lui Marius si Ruth, ceea ce inseamna ca dupa ce va fi asta , va vei opri?
  Poate ca atunci Dumnezeu va zice, nu vor primi inapoi copiii, pt ca voi va veti opri si nu mai
  pot duce la sfarsit Planul Meu, am nevoie de voi.
  Sa dea imediat copiii , dar sa nu ne oprim pana nu se opresc norvegienii cu sinistrele lor fapte
  prin ruperea copiilor de parinti, si parinti de copii.
  Suntem cu toti mai aproape de Ruth si Marius,de la acest lucru s a pornit, insa ceilalti nu pot ramane fara de ajutorul lui Dumnezeu prin noi; care ne a chemat , cred, pentru daramarea acestei coruptii inimaginabile, care se soldeaza cu copii nenorociti pe viata, daca mai rezista sa fie in in viata dupa aceste grozavii.Si totodata pentru ca Glasul Sau se se auda, privitor la intemeierea familiei si a principiilor biblice care privesc familia si nu numai.

 4. ONE MORE CASE OF INSIDIOUS BARNEVERNET BRAKING A CZECH FAMILY APART. THE CZECH PRESIDENT LASHES OUT AT THE INSIDIOUS BARNEVERNET. See, video:

  https://www.youtube.com/watch?v=hu5BD7FtzXs [Click on the link, see damning testimony]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: