DESPRE VIZITA DELEGAȚIEI PARLAMENTARE ÎN NORVEGIA

Nu vreau să fiu înțeles greșit, nu am de gând să desconsider vizita acestei delegații parlamentare – am crezut la început că sunt două, una a deputaților, cealaltă a senatorilor – ca și cum ar fi fost zadarnică și fără niciun rezultat. Dimpotrivă, cred că demnitarii români au acoperit un teritoriu vital, lăsat vacant de administrația guvernamentală (președinție și ministere). Poate că scopul și eventualul rezultat al demersului a fost – sigur neintenționat – exagerat, într-o măsură. Cine și-a închipuit că se vor întoarce acasă fiecare cu câte un copil în brațe nu știe ce înseamnă și ce nu este o misiune diplomatică.

Totuși, lucrul de care m-am bucurat – un fel de a spune pentru că nu-mi prea arde de bucurii zilele acestea – este faptul că parlamentarii au venit acasă 100% de partea familiei Bodnariu, convinși că Marius și Ruth sunt nedreptățiți. Imaginea unui Marius mult slăbit, epuizat și zdrobit, a unei Ruth plânsă și pe chipul căreia se citește adânca durere, casa pustie și pătuțurile goale nu au cum să nu înmoaie cele mai împietrite inimi.

Mă gândesc că sunt și alte informații importante și nepublicabile deocamdată cu privire la cazul Bodnariu pe care delegația le are cu sine și sper să fie vești bune.

Însă, nu îmi fac iluzii cu privire la ceea ce urmărește Barnevernet: să nu mai dea înapoi copiii! Nici Barnevernet nu trebuie să își facă iluzii cu privire la noi: dacă își închipuie că vom obosi, că ne vom pierde elanul și vom abandona lupta, se înșală amarnic!

Deci, mulțumiri parlamentarilor! Într-o strategie comună de a reuni familia Bodnariu, guvernul norvegian și Barnevernet trebuie să știe că în acest caz de CRIMĂ ÎMPOTRIVA DREPTURILOR FUNDAMENTALE ALE FAMILIEI, publicul, politicul și prelatul sunt una, pe aceeași platformă: locul celor cinci copii este acasă cu Marius și Ruth!

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

9 răspunsuri sa “DESPRE VIZITA DELEGAȚIEI PARLAMENTARE ÎN NORVEGIA”

 1. Astazi auzeam la radio ca se va discuta problema in parlamentul european plecand de la cazul Bodnariu .!
  Deci ceva se misca , Doamne ajuta !

  • Si eu cred ca se misca ca un cutremur de pamint, unde se simpte pina in mai multe TARI si acum ca sufere parinti Ruth si Marius multe zile….osa fie mai multe familii reuniti…ai sa vezi…asta cred eu…. Prin toata durerea asta…mai multi reunits!

 2. Sa ne deschidem bine ochii ,mintile sa ascultam, sa vedem de mai multe ori acest video in care se spune clar!!! Religia, inchinarea adevarata este cea prigonita in aceasta familie! Isus Christos cel Viu! este din nou prigonoit in acesti minunati frati, semeni! Pe El vor sa-l tina legat si despartit de viata copiilor ca sa-i poata manevra in intunericul prezent si viitor! Ei (copiii sunt acum prada de razboi a intunericului! , care se faleste cu despartirea familiei, cu suferintele ei , cu durerea lacrimilor noastre, a celor ce pling si se roaga pentru ei) Atentie mare! Copiii sunt in crestere si chiar daca sufera de dor de parinti se pot acomoda foarte repede in mediul toxic !Pentru ei trebuie sa ne rugam in mod special! Parintii sunt devastati de durere dar sunt incurajati de Dumnezeu , de credinta matura pe care o au si ajutorul nostru, al bisericii.Copiii ramin cea mai vulnerabila problema!!! Ei pot fi influentati usor, intimidati sa spuna lucruri care le pot fura libertatea, familia pentru totdeauna , pentru ca sunt minori , si nu cunosc siretenia celor ce sunt imbracati in piei de oaie..!!! Sa ne unim sau sa ne reunim in rugaciuni profunde, responsabile pentu obtinerea victoriei in aceasta incercare a familiei Botnariu si a bisericii lui Dumnezeu de pe pamint.

 3. Va pot confirma ca au făcut tot posibilul sa ajute familia Bodnariu. Odată cu delegația au fost și doi preoți ortodoxi care au încurajat familia și au făcut declarații îmbucurătoare în România. Si-au consumat din timpul lor deși poate nu erau obligați in comparatie cu alte persoane mult mai apropiate.
  Domnul sa lucreze sa își desăvârșească lucrarea.

 4. Dumnezeu lucrează în maniera Lui. Si cred cu toată tăria ca îi va aduce acasă pe copii. Dumnezeu sa le păzească sufletele si trupurile si părinților sa le dea mângâiere pana în clipa reîntregirii familiei.

 5. Respect petru parlamentari, dar si pentru cei doi preoti ortodocsi care au simtit impreuna cu familia Bodnariu trecand peste faptul ca acestia sunt de alta religie. RESPECT TUTUROR CELOR CARE LUPTATI PENTRU BINELE FAMILIILOR

 6. Preaiubitilor, cred ca trebuie mers la Bucuresti in fata palatului si facut protest pina domnul presedi te o sa iasa din culcusul lui sa sune in Norvegia si sa ne dea copii imediat. Ce asteptam, sa se involnaveasca Rut si BN sa bage de vina ca nu e capabila sa creasca copii? Ce asteptam sa terorizeze copii ? Ce asteptam? Cei din Norvegia cauta tot felul de scuze, ei nu au de gind sa dea copii. Haideti sa continuam asa cum trebuie.
  Pavel Rocas

 7. Traiesc in Norvegia de câțiva ani si fac parte dintr-o comunitate creștină,română. Avand lagaturi cu zeci de familii de romani din Norvegia. De la 01.01.2016 protecția copilului au primit foarte mulți bani, până acolo ca in unele zone si-au dublat personalul de pe teren si chiar in casele de copii temporare.Ei spun ca aceasta a fost nevoie deoarece se pregătesc pentru imigranții care vin ,din cauza războiului,pentru a putea avea grijă de copiii lor. Imigranți suntem si noi in ochii lor! Pot spune sigur ca,foarte multe familii de romani au plecat in România pentru a pune la adăpost pretiosii copii. Dumnezeu sa binecuvanteze România, dar și Norvegia. Cel care poate schimba orice gadire este Dumnezeu. Suntem alături de toți care trec prin astfel de necazuri.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: