AMBASADOAREA NORVEGIEI DĂ NORVEGIA DE GOL: „EDUCAȚI” SĂ AIBĂ ÎNCREDERE ÎN SISTEM”

Am urmărit interviul AICI.

Multe, foarte multe nimicuri propagandiste, lecții învățate pe de rost, totală lipsă de personalitate, Doamna Ambasador este doar un manechin teleghidat, echipat cu aparat de vorbit.

Dar, până și un astfel de robot, dacă-i pui multe întrebări, scapă porumbelul! Zice dânsa, în Norvegia oamenii sunt educați să aibă încredere în sistem!

Mai mult, reacția publică în Norvegia nu este de revoltă și suspiciune împotriva Barnevernet, ci de răscoală populară că nu se face mai mult, mai repede pentru amărâții de copii care încă nu beneficiază de minunatele condiții de creștere și educare în spiritul încrederii pe care le oferă sistemul!

Uluitor! Este exact ca pe vremea când blocul comunist agresa peste tot cu ideologia și atrocitățile sale, iar noi organizam mari manifestații populare pentru pace și împotriva imperialiștilor că în loc să tacă, țipau când îi mușcam!

Norvegia suferă exact de „îndoctrinarea” și „radicalismul” pe care le reproșează familiei Bodnariu!

Doar că a noastră, ne duce în rai, a lor … nicăieri, sau mai rău!

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

17 răspunsuri sa “AMBASADOAREA NORVEGIEI DĂ NORVEGIA DE GOL: „EDUCAȚI” SĂ AIBĂ ÎNCREDERE ÎN SISTEM””

 1. Sunt mii de Norvegieni care au ajuns victime ale sistemului. Si uite ca nu ies in strada sa facă scandal împotriva acestor atrocități. In psychology they call this learned helplessness. Acceptă aceasta ca normalitate.

  Dar prin eforturile activiștilor pe net, social media, proteste etc, mulți încep sa prindă speranța. Sunt deja mii de norvegieni in grupuri pe FB împotriva BV. Așteptam o mișcare înăuntru in Norvegia împotriva sistemului.

 2. Este numită „religia de stat”in care statul are grija de noi si noi ascultam de el. In interviul doamnei, se aude de vreo citeva ori idea copiilor crescuti spre beneficiul societatii..
  Acuma, intrebarea este: cine decide si cine defineste care este acel „beneficiu”

  • Rule #1: Define ‘benefit’ as whatever makes children more narcissistic…er…I mean gives them higher self-esteem.
   #2) Submitting to a Holy, Righteous, Almighty God (or even acknowledging His existence) isn’t good for narcissism.

 3. Asta se aplica la fiecare tara cu sistem de educație public. Acesta este rolul școlilor publice. Ghici unde isi trimit creștinii copiii la școala?

 4. Doar mie imi pare ca Dna are un aer de superioritate si un zimbet sarcastico-batjocoritor pe parcursul intregului interviu?. Si un fel de ‘haideti ,ba prostilor, sa va luminez,daca nu stiti,ba chiar si sa va-nvatam pe toti sa faceti ca-n Norvegia,ca doar societatea norvegiana e cea mai cea’ (adica ‘sa va spun niste povesti in care totul e pictat in roz,pentru ca n-are cum sa fie altfel decit ideal in tara mea,c-asa vreau eu sa credeti ‘)

  Si-ncepem iluminarea cu ‘ ,copiii sunt invatati sa respecte familia’-daaaaaa,evident,de aia exista copii care spun o gramada de baliverne despre parinti,produs al imaginatiei lor bogate.De aia sunt fortati de ‘specialisti’ sa spuna despre lucruri pe care parintii nu le-au facut,doar ca sa scape dupa 4 ore de interogatoriu? Unde e problema? Ca e o minciuna ca sunt invatati,sau ca,asa de bine sunt invatati-zombati,incit nu mai pot face diferenta intre bine si rau?
  Apoi ‘daca mi se pare ca sunt abuzati, nu ma bag direct,(pentru ca inteleg ca n-ar trebui sa am treaba in familia altuia) dar sub anonimat de ce sa nu fac un ‘bine’ ,mai ales daca asa pot cumva sa ma razbun pe cel caruia ii port pica’?
  De la 15 ani copii au dreptul sa-si spuna parerea. Tocmai de aia sunt o gramada de cazuri in care copii si-au exprimat dorinta sa ramana cu un parinte,sau ambii,si au sfirsit prin a fi trimisi fie la parintele care-i abuza/viola,sau la familii straine.
  Incurajam familiile sa ‘produca’ ,copii,ca doar trebuie cumva sa satisfacem sutele de homosexuali care se viseaza parinti si sa facem afacerea de foster-caring profitabila .

  Are 4 copii,pai ea ‘poa ‘ sa mai aiba inca 4,pentru ca oricum nu risca probleme cu PC,ca doar n-o sa se atinga de majestati. Ma-ntreb oare citi dintre ‘muritorii’ de rind, care afla de atrocitatile PC,vor mai risca sa aiba copii?
  Fenomenal si cum isi bat capul sa-i protejeze pe copii de detalii ajunse in mass-media,dar ii doare la tenesi de suferinta si drama prin care trec despartiti de parinti !
  Iar ca diplomat ce sa transmiti acasa,decit ca stau niste mii de ‘prosti’ in strada,trimit mesaje si scrisori degeaba,ca doar oricum ‘noi stim ce-i mai bine si ca se va face tot posibilul ca ei sa nu aiba izbinda.Noi oricum suntem pe cai!

  Si ce incintare de cit de bine lucreaza PC si ce absurditati cu interventia facuta prea tirziu,un caz la o mie! Iar de sutele de cazuri la mie,in care se intervine fara sa fie necesar,n-am auzit deloc,sau ne facem ca n-am auzit,sau nu vrem s-auzim? Poate dac-am vrea si am face ca PC sa-si indrepte atentia de unde nu e cazul,ar reusi sa faca, intr-adevar, o lucrare buna si sa-i salveze pe cei care chiar au nevoie?
  Dar,nuuuuu,nimeni nu se revolta,pentru ca cei ce stiu de atrocitati le e frica sa se revolte,avind si ei copii,nepoti pe care i-ar lua imediat PC la catalog.Iar cei putini care-ndraznesc, nu sunt bagati in seama. Sistemul ‘lucra’ perfect!
  Si nu mai deranjati Dna la ureche cu ‘custodia’ care are o culoare prea intunecata pentru rozul in care isi picteaza povestea. Totusi, punctul culminant a fost atins prin mesajul catre ‘idiotii’ afectati din familiile romane care trebuie sa ingenuncheze si sarute picioarele sistemului,care actioneaza in interesul lor,chiar si atunci cind ii baga in pamant de durere!!!!! Norvegia stie cel mai bine ,fiti ca noi,faceti ca noi,ginditi ca noi,ca doar noi suntem salvatorii umanitatii!

  P.S.Mi-a fost sila sa ascult si privesc 15 minute de previzibilitate,dar mi-am gasit ,totusi rabdarea,pentru a ma convinge pentru a cita oara de fatarnicia,superioritatea si nazismul norvegian!
  Astept cu nerabdare urmatorul interviu bazat pe povesti cu zine(care-s ,de fapt, balauri).

  • Chiar daca sper ca s-a inteles ca,cuvintele aspre asociate de mine cu cei ce lupta pentru aceasta cauza si sufera de pe urma sistemului,reies din atitudinea si interviul ambasadoarei,nicidecum ca as crede eu astfel,vreau totusi sa-mi cer iertare daca s-a inteles altfel.
   Dar efectiv fierbeam de revolta cind am ascultat cita ipocrizie poate fi! Si fierb in fiecare dimineata in care astept si caut cu disperare stirea ca s-au intors toti copii pribegiti la parintii lor nedreptatiti si ca s-au apucat norvegienii,in sfirsit, sa-si curete sistemul de putregai!

 5. Zice ” fiecare copil trebuie auzit ” …. dar nu si cand vrea inapoi la parinti,atunci e nevoie de un psiholog care sa hotarasca

 6. Chiar și la început spune despre copii că ”sunt învățați să aibă încredere în autorități” (min. 00:45)

 7. Copii aia despre care pretinde ca sunt „ai ei”, de la cine i-o fi furat? Asta as vrea eu sa stiu! Sa investigheze cineva si acest lucru, ca este clar ca astia fura copii in numar mare, pe care si-i insusesc, si cu care se lauda apoi ca sunt „ai lor”. O fi incasand si ea sume uriase de la Barnevernet, chiar si pentru asa-zisii „copii ai ei”.

  • Acest comentariu al doamnei ambasadoare cu tenta de educatoare a democratiei este rezultatul tacerii domnului presedinte roman,totusi,avem o speranta,faraonul egiptului intentionat a fost impietrit pt ca”bulgarele de zapada”desprins din varful muntelui nu este suficient de mare sa spulbere zidurile barnevernetului si aroganta socialisto- nazista a statului norvegian care nu pote sa gaseasca puterea de a recunoaste cat de gresiti sunt…mai asteptati ca apar semne deja incep sa se intereseze de cazul bodnariu persoane din afara comunitatii romane.

 8. Intrebarea care a lipsit: „Mrs. Ambassador, are you human?”

 9. DESPARTIREA TRAUMATICA A PARINTILOR DE COPIII LOR CU AJUTORUL POLITIEI DE STRADA CROIESTE UN CAPITOL MURDAR SI DETESTABIL IN BASTIONUL DEMOCRATIILOR CARE INCEP SA SE PRABUSEASCA INCEPAND CU NORVEGIA.

  Cazul familiei Bodnariu–o familie supra educata si dotata cu resurse materiale necesare sa creasca cei cinci copii–ne adevereste, fara dubii, caci sistemul legal din Norvegia si alte tari (fost) democratice din Europa de Nord au inceput sa se prabuseasca–si aceasta contrar multor mascarade oficiale de a linisti si ameti opinia publica.

  Nu tot asa se comportau cu noi si guvernele tarilor totalitare din rasaritul Europei, de unde am emigrat odinioara catre America, Canada si Australia?

 10. In loc de educati, a vrut cumva sa spuna ‘brainwashed’?

 11. EXPOSE TO PUBLIC SCRUTINY THE INFAMOUS BARNEVERNET DRACONIC AND RUTHLESS PRACTICES OF CONFISCATING CHILDREN FROM VULNERABLE AND UNSUSPECTING IMMIGRANT FAMILIES. Look at youtube and see more videos posted, like the one below:

  http://www.praguepost.com/viewpoint/51458-norwegian-politician-criticizes-barnevernet

  Read closely at the above youtube video, a high level Norway ex-official criticizing Norway for spreading lies and deception to te public and its EU embassies and misrepresenting its heinous facts about its draconic practices of Barnevernet.

  Read closely the final paragraphs where the Norway jurist clearly exposes the inner sanctum of a retrograde and totalitarian CPS agency–sporting the power of a lose cannon–running amok! And employing arbitrary and official oppressive practices of the “kangaroo court” and “star chamber courts” in England–practices discarded to the dustbin of history long ago!

Trackbacks/Pingbacks

 1. AMBASADOAREA NORVEGIEI DĂ NORVEGIA DE GOL: „EDUCAȚI” SĂ AIBĂ ÎNCREDERE ÎN SISTEM” – CrestinTotal.ro - 28 ianuarie 2016

  […] sursa: https://popaspentrusuflet.wordpress.com […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: