MĂ TEM CĂ NORVEGIENII AU MAI RĂU DECÂT… CREIERUL SPĂLAT! CRED CĂ ÎL AU… MURDĂRIT!

M-am tot luptat de ceva timp cu întrebări fără răspuns cu privire la aproape unanima poziție a Norvegiei față de cazurile de abuzuri dovedite ale sistemului de servicii sociale pentru protecția copilului, hidosul Barnevernet.

În urma conversațiilor cu câțiva jurnaliști, interacționând cu reprezentanții ambasadelor și consulatelor, întrebându-i pe puținii norvegieni care văd realitatea, am ajuns la o concluzie sinistră, sumbră: Norvegia are creierul murdărit, nu spălat!

Baza tuturor acestor simptome este totala decădere morală a populației, de sus până jos și invers, în concepția despre lume și viață și în fapte. De fapt, imoralitatea cucerește mintea înainte de a infecta trupul!

În Romani, Apostolul Pavel scria că Dumnezeu i-a lăsat pe nelegiuiți în voia „minții lor blestemate”, iar rezultatul imediat este că își „necinstesc singuri trupurile”. Însă, adâncul căderii este că, având conștiința murdărită de propriul stil de viață, nu numai că trăiesc așa, dar îi găsesc de buni pe cei de-o teapă cu ei. Ceea ce înseamnă că îi consideră drept… răi pe cei care văd lucrurile și trăiesc altfel.

Verdictul este simplu: în baza a ceea ce cunoaștem despre cazul Bodnariu, în baza celorlalte cazuri similare care demască tendințele și metodele de lucru ale Barnevernet, în baza propriilor lor statistici și documente, cei care se mai îndoiesc de faptul că în Norvegia drepturile omului sunt încălcate, conștiința religioasă nu contează, familia este detestată din principiu, interesul superior al copilului este doar un pretext în spatele căruia îl răpesc și-l nenorocesc, deci în baza tuturor acestor atrocități incontestabile, cine nu vede aceste realități, sigur i-a fost mintea murdărită!

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

7 răspunsuri sa “MĂ TEM CĂ NORVEGIENII AU MAI RĂU DECÂT… CREIERUL SPĂLAT! CRED CĂ ÎL AU… MURDĂRIT!”

 1. Pai e explicabil-li s-a urcat petrolul la cap !
  Iar ce urmeaza e si mai periculos,pentru ca foarte multi tineri ai generatiei noi traiesc cu ideaa ca ei sunt cei mai cei si traiesc in cel mai cel stat!

 2. Bine ziceti: nenorocesc cu creierul lor murdar…
  dar f important este ca o fac contra cost;
  sumele imense de bani nu le ar castiga normal, corect;
  ar trebui sa munceasca efectiv pentru acesti bani,
  care vin ca pe tava, de cate ori FURA un copil SI NENOROCESC o familie.

 3. http://saltmin.com/2016/01/12/octavian-d-curpas-revoltator-ce-pedepse-primesc-norvegienii-care-violeaza-minore/
  este absolut revoltator!
  si zic ca le pasa daca copilul a primit o plama de la mama sau tata si le fura sufletul.

 4. Cînd Dumnezeu lasă pe cineva în voia minți lui blestemate , eu ca slujitor si rob al Domnului , nu am nimic altceva de facut decît sa lupt impotriva a ceea ce este împotriva lui Dumnezeu, nicidecum sa încerc să readuc la pocăință, ar însemna să pun voia mea mai presus decât voia Domnului, e ceva diabolic…. Să fiți întărit si sprijinit de Domnul

 5. Evenimentele din Norvegia care au afectat si pe copii Domnului, si crestinii din toata lumea ne face sa auzit tot Mai clar pasii Domnului, si sa strigam „Doamne, vino Mai curand”. Si daca nu-l cunoastem pe Cel care stramuta muntii si linisteste furtuna puteam sa ne pierdem mintile doar la auzul acestor faradelegi fara margini. Dar cred si este incontestabil faptul ca aceasta familie deosebita Domnul a ales-o sa-si duca planul Lui la bun sfarsit folosindu-se de armata Sa Imprastiata pe tot pamantul.

 6. Poate ar trebui tradus acest articol si ambasadoarei care e aeriana. si alte materiale ca se pare ca e nepasatoare si lauda sistemul lor si nu are nici o reactive ca si cand sistemul e bun si noi suntem alarmisti

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: