DUPĂ PROTESTUL DIN SAN FRANCISCO, ÎN AVION, ÎNAPOI SPRE CHICAGO – CÂTEVA IMPRESII

Au fost câteva zile foarte grele pentru Marius, Ruth, familiile lor, echipa de acțiune cu care lucrăm și pentru întreaga comunitate, pe măsură ce s-au aflat știrile despre copii: cu ce influențe sunt atacați, julituri și vânătăi.

Protestul din San Francisco la care am participat, alături de Ploiești, Bacău, Bruxelles, Atena, Madrid și Toronto, după cele din Houston, Târgu Mureș, Brașov, Zalău și Vancouver BC, poate altele de care nu-mi amintesc acum, toate pe parcursul a câteva zile mi-au schimbat total starea de spirit!

Sunt mulți care își vor exprima opiniile în zilele următoare. Despre numere, despre ce s-a zis sau nu s-a zis, despre porumbei și marș și câte și mai câte.

Fiind foarte aproape de inima protestului din San Francisco și nu numai, doresc să vă deschid o fereastră înspre un aspect care poate fi intuit de unii, dar cel mai des va fi interpretat de alții, nu întotdeauna în mod pozitiv: prezența și luările de cuvânt ale organizatorilor, păstorilor și liderilor de comunități. Bine, unii nu pot concepe că acești oameni ar putea fi sinceri, plini de o reală indignare, animați de o dorință fierbinte de a vedea cauza familiei Bodnariu rezolvată. De ce? Poate pentru că acești critici nu pot accepta că alții pot să fie ceea ce ei nu sunt și n-ar fi!

Dar eu am văzut în colegii mei cele mai înalte frumuseți ale lepădării de sine, ale disponibilității de a face orice și oricât pentru aproapele în necaz, am văzut lacrimile unei dureri autentice, am văzut un spirit de unitate cum nu am mai văzut!

Unii, în râvna lor pentru Domnul și pentru frați s-au făcut vulnerabili în ultima vreme, rostind cuvintele grele ale amărăciunii lui Iov, imperativele frustrării lui Pavel și chiar șuieratul biciului intrării triumfale. Îi admir și îi susțin!

Familia Bodnariu trebuie reîntregită!

Tuturor familiilor nedreptățite să li se dea înapoi copiii!

Barnevernet să cadă!

Norvegia să se pocăiască!

Românii să rămână uniți în jurul lui Hristos, al dreptății și al valorilor credinței noastre!

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

6 răspunsuri sa “DUPĂ PROTESTUL DIN SAN FRANCISCO, ÎN AVION, ÎNAPOI SPRE CHICAGO – CÂTEVA IMPRESII”

 1. Thank you for all you do to help the Bodnariu Family! May God bless you! Although my husband attended in person, I watched the live presentation online. Such a nice turnout ~ feelings of joy and happiness to see the unity and love amongst our people. May God be glorified in all!

 2. Aşa să ne ajute Dumnezeu!
  Şi acelora care nu au în cuget şi simțiri dorința arzătoare de rezolvare pozitivă a acestor cauze de reîntregire a familiilor vitregite de copii şi de stopare a răului, le dorim să nu-şi mai piardă într-un mod inutil timpul, inventând speculații la adresa altora, ci să se întoarcă către Domnul şi să-L roage să pună în ei, inimi de carne.
  Numai El poate produce această schimbare!

 3. comentator EVZ
  „Romania sa se autosesizeze (daca nu e sesizata de romanul din Norvegia) si sa deschida PROCES in Romania pt constatarea sechestrarii si indepartarii abuzive a copiilor ROMANI de familia lor de catre autoritatile Norvegiei, INAINTEA dovedirii vreunei vinovatii extreme care sa justifice masura !
  Asta va deschide si calea actionarii in Justitie a Norvegiei la instantele internationale. Altfel putregaiul norvegian va perpetua traumatizarea altor si altor copii in acelasi mod”

  • Ma tem ca romanii,unii sus puis si-au vindut sufletul Norvegienilor (vezi -alina pipidi si poate si ceva guvernanati) –Deci , e mica sansa ca -barnevernet – sa fie dat in judecata–Ma supare -unii crestini-apostati- care sunt impotriva protestelor – numindu-ne pe noi din diaspora –tradatori de tara si golani– sa le fie de bine si Domnul sa-i ierte – dar sa stie ei ,ca nu ne vom oprii pina la victorie – Dau slava Domnului pentru cei ce se inplica in organizare – Prin aceste proteste -lumea – va vedea ca Romanii nu sunt -tgani( care ne fac de ris lumii) ci CRESTINI autentici uniti la nevoie ,gata de sacrificiu increzatori in Dumnezeu.– God bless all

Trackbacks/Pingbacks

 1. DUPĂ PROTESTUL DIN SAN FRANCISCO, ÎN AVION, ÎNAPOI SPRE CHICAGO – CÂTEVA IMPRESII | Pastor Ciprian Barsan - 14 februarie 2016

  […] https://popaspentrusuflet.wordpress.com/2016/02/13/dupa-protestul-din-san-francisco-in-avion-inapoi-… […]

 2. DUPĂ PROTESTUL DIN SAN FRANCISCO, ÎN AVION, ÎNAPOI SPRE CHICAGO – CÂTEVA IMPRESII | - 14 februarie 2016

  […] https://popaspentrusuflet.wordpress.com/2016/02/13/dupa-protestul-din-san-francisco-in-avion-inapoi-… […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: