CAZUL UNEI FETE DE 13 ANI, DECEDATĂ ÎN CUSTODIA BARNEVERNET

Așa cum menționează statisticile oficiale din Norvegia, șansele de normalitate și chiar de supraviețuire a copiilor luați de Barnevernet sunt mult mai mici decât în familia naturală, normală.

Presa norvegiană relatează despre o fată de 13 ani care – dacă am înțeles cât de cât de la incompetentul traducător Google – a decedat în timp ce se afla în custodia Barnevernet, într-o familie surogat. Neglijența și gestionarea deficitară a condiției medicale în care se afla copilul sunt cauzele aparente.

Este în regiunea în care locuiește familia Bodnariu.

http://www.nrk.no/sognogfjordane/fosterforeldre-meldt-for-aktlaust-drap-1.12807738

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

8 răspunsuri sa “CAZUL UNEI FETE DE 13 ANI, DECEDATĂ ÎN CUSTODIA BARNEVERNET”

  1. Apare ca ati inteles bine de la traducător Google. Este si un coment despre asta de la Marianne Skanland aici.

    http://delightintruth.com/2016/02/02/social-media-has-exposed-the-norwegian-cps/comment-page-1/#comment-67535

  2. Sa trimitem aceste semnaturi, cate or fi, 50000+, tuturor guvernelor democratice, indemnand la izolarea Norway si declararea lucratorilor Barnevernet „persona non grata”in toate aceste tari” . Asta da lovitura pentru Barnevernet si slujitorii sai nazisti! Intr-o luna , cu siguranta vom celebra victoria. Daca nu noi, cine si daca nu acum,cand?

  3. ..numai ea stie saracuta ce-o fi indurat in acea familie, starea sufleteasca concurind la cea de sanatate, chiar accectuind-o!

  4. Ati uitat sa mentionati ca mama biologica a fetei este invinuita pentru moartea fetei deoarece s-a luptat sa-si castige fiica inapoi si ca urmare fiica a fost traumatizata psihic si suferea deseori de atac de panica (anxiety attacks). Sustinand mai apoi ca aceste dereglari psihice i-au adus moartea. Nu stiu cat ii va ingadui Dumnezeu pe poporul acesta dar stiu ca EL are un timp cind va interveni cu brat puternic.

Trackbacks/Pingbacks

  1. CAZUL UNEI FETE DE 13 ANI, DECEDATĂ ÎN CUSTODIA BARNEVERNET | agnus dei - english + romanian blog - 17 februarie 2016

    […] CITESTE aici – https://popaspentrusuflet.wordpress.com/2016/02/17/cazul-unei-fete-de-13-ani-decedata-in-custodia-ba… […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: