GEORGE ALEXANDER – RESPECT

Spuneam nu demult că în structura sufletească a nației române este un set de valori, de multe ori suprimat, dar care în momente de tensiune emoțională maximă ne surprinde prin puterea de claritate în enunțare, mobilizare și corectitudine morală.

Din momentul în care domnul George Alexander a ieșit – nesolicitat, fără vreun interes, ba dimpotrivă – în media virtuală cu o perspectivă credibilă dpdv intelectual și profesional, mi-am închipuit că, din păcate, vor urma turbulențe care îi vor determina o aterizare forțată.

Felicitări și tot respectul pentru compasiune, cinste și curaj! Iată un român cu care ne putem lăuda!

Dar, situația domnului Alexander aduce în prim plan, din nou, o instituție sinistră, răzbunătoare, intolerantă și inumană: Barnevernet!

Ni se dovedește încă o dată că a devenit un sistem criminal care nu mai poate fi reformat!

AICI și AICI

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

4 răspunsuri sa “GEORGE ALEXANDER – RESPECT”

  1. My brother,
    Every system is not an entity in itself, it is made of people. In order for the system to change, people have to change and people can always change. To deny change in people means to deny God’s power. I invite you to a little faith, with God everything is possible! Bless you!

    • Unfortunately, you can’t have a corrupt, evil system of many thousands change, because that implies that those people would all change together, at the same time!
      And that never happened in the history of mankind!

  2. Citate dinr-o revista crestina(S.T,) care preia din sursele interne Barnevernet.afirmatiile specialstiilor pshiollogiilor si statisticile din documentele interne nedestinate publicului : 1 .,,Dar ce spun familiile norvegiene care au avut de-a face cu Barnevernet? Conform unui sondaj realizat între 2008 și 2009 pe un eșantion de 715 astfel de familii, 40,6% dintre părinți au avut o experiență exclusiv pozitivă cu instituția, 30,7% au avut o experiență exclusiv negativă, în timp ce 24% au trăit o experiență mixtă. Cu alte cuvinte, aproximativ 55% dintre părinți au avut parte de neplăceri din partea Barnevernet,,, 2. ,, În ciuda afirmatiilor Barnevernet de a furniza servicii de asistență mai mult în sânul familiei, în scopul păstrării integrității acesteia concomitent cu protejarea drepturilor copilului, datele statistice arată că în Norvegia numărul copiilor aflați în plasament crește de la an la an. Dacă, la finalul lui 2012, un total de 13.900 de copii se aflau în plasament, prin decizia tribunalului districtual, numărul acestora a crescut la 14.500, la finalul lui 2013, și la 14.800, la finalul lui 2014, conform statisticilor oficiale norvegiene.,, 3, ,,Copiii aflați în plasament au o calitate mai scăzută a vieții față de copiii care nu sunt asistați de Barnevernet. Un total de 700 de copii au decedat dintre cei 92.284 de asistați (0-22 ani) de Barnevernet între 1990 și 2001 (0,8%). Între cei asistați acasă, procentul de decese a fost de 0,7, iar între cei aflați în plasament procentul a urcat la 1,4. Pentru comparație, în anul 2001, doar 168 de copii (1-17 ani) au decedat dintr-un total de puțin peste un milion de copii norvegieni (0,17‰), în timp ce, dintre cei 33.300 de copii care au primit asistență de la Barnevernet (0-22 ani) în timpul aceluiaşi an, au decedat 110 (3,3‰). Aproape jumătate (47%) din cei 700 de copii au avut o moarte violentă și 1 din 5 (21%) s-a sinucis. Unii și-au pierdut viața în urma consumului de droguri, iar 16% – din pricina unor boli care au fost influențate de tulburări psihice sau comportamentale. Un mare număr dintre ei și-au pierdut tatăl sau mama biologică sau pe amândoi (cifrele nu sunt exacte, pentru că nu sunt cunoscuți toți părinții biologici ai acestor copii). Aceste corelații pot vorbi despre cauze legate de stilul de viață dezordonat sau de comportamentele de risc, în cazul unora dintre acești adulți și copii, dar și de traumele pe care unii părinți sau copii le-au trăit în urma dezmembrării familiei ,,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: