DIN NOU DESPRE DECLARAȚIILE DOAMNEI ANA COSTEA, MINISTRUL MUNCII DIN ROMÂNIA

Sunt extrem de deranjat de explicațiile doamnei ministru.

Întâi, deoarece încearcă să separe cazul Bodnariu de Barnevernet. Nu se poate! Fără cazul Bodnariu, pentru niciunul dintre noi, Barnevernet nu ar fi existat. Între cele două instituții s-a creat o legătură indisolubilă!

Doamna Costea nu a trăit până acum sub o piatră, așa că ar trebui să dea dovadă de curaj și/sau onestitate, adică ori să recunoască faptul că dă dreptate Barnevernetului și n-o doare de familia Bodnariu, ori să își ceară scuze și să retracteze. S-a declarat prea atotștiutoare că nu e duritate ci rigoare și disciplină ca să nu fi înțeles că propoziția domniei sale include familia Bodnariu în ecuație. Măcar să fi adăugat pe undeva vreo excepție!

Dar să spună că regretă „interpretările” noastre și nicidecum aberațiile pe care le-a spus, iată cum funcționează sistemul de disciplină și rigoare propus de doamna Costea! Disciplină și rigoare pentru alții…

Doamna Costea vrea în România o copie Barnevernet, adică o instituție care are puteri nelimitate, lucrează sub mușama, distruge familii, îl urăște pe Dumnezeu și își bate joc de drepturile omului. Că doamna ministru mai și face apel la lecția de democrație în acest context, vai de noi! Conform spuselor sale, democrația are de-a face cu drepturile statului, săracul de el, prigonit și înjosit de nemernicii de cetățeni! La câtă corupție, furt, minciună și obrăznicie poate produce politicul românesc, atâta ne mai trebuie, să fim obligați să-l respectăm și să-i dăm copiii pe mână! Că dacă nu, are el, statul, ac de cojocul nostru cu minunatele rigori și disciplinări pe care le va importa tocmai din Norvegia!

Doamna Costea, nu am nicio problemă să rămâneți cu Munca, doar că, vă rugăm frumos, cea un pic mai de jos…

Ia uite doamna Costea ce zice domnul Alexander și datele oficiale despre Barnevernetul pe care drăgăstos l-ați îmbrățișat:

Noile date din Raportul “Sănătatea psihică la copiii si tinerii internați în insituții ale Barnevernet (Protecția Copilului) din Norvegia”, raport dat publicității aproximativ acum o săptămână (luni, 21 martie), sunt Catastrofale. Dezastruoase. Acuzatoare prin ele însăsi.

Cifrele cercetării arată că 76 % (saptezeci si sase ) dintre copiii internați în instituțiile Protecției Copilului (Barnevernet) suferă de grave probleme psihice!
Autoritățile norvegiene au rămas de-a dreptul perplexe, ministrul Copilului si Egalității Sociale, doamna Solveig Horne, declarând că “cifrele sunt mai grave decât m-as fi asteptat”.
Întrebarea pe care orice om de bun-simț si-o poate pune acum este… De ce suferă 76 % dintre acesti copii de grave probleme psihice dacă Barnevernet le asigură o viață atât de minunată? De ce această industrie numită Barnevernet livrează pe bandă rulantă oameni bolnavi psihic în societate? De ce îmbolnăveste Barnevernet copiii? De ce îi distruge psihic?
Dacă toate merg ca pe strune acolo si sunt atât de bune si viața e frumoasă…
Ceea ce oamenii care protestează au văzut cu ochiul liber, de la o postă, nu s-a văzut prea bine de politicienii miopi si birocrații fără suflet, strânsi în cochilia lor întunecată.
Oamenii care au spus adevărul, cercetătorii incomozi, oamenii care au iesit în stradă au fost dați la o parte. Politicieni de doi bani au mințit la televizor, prin Norvegia, că totul este perfect si că pretențiile noastre sunt “vanvittige”, nebunesti, aberante…
Dezastrul, însă, este dezastru!, oricât te-ai juca, într-o stare de beatitudine, de inconstiență si politicianism abject, cu vorbele… Si cu viața altora, din păcate!
Dați-le copiii înapoi familiilor Bodnariu, Nan si tuturor celorlalți oameni pe care i-ați ucis aproape prin indiferența si răceala voastră! Prin diletantismul si ochelarii vostri de cal prin care vedeți lumea aceasta!
Copiii acestia nu trebuie să ajungă în închisorile-Barnevern, printre cei 76%!

Restituiți-le tuturor dreptul de a fi oameni, adică dreptul fundamental de a fi părinți pentru copiii lor!
… Si, nu vă mai supărați pe cei care protestează în stradă! Lor ar fi trebuit să le acordați medalii de onoare, în loc… Pentru că ei sunt cei care repun în drepturi, ridică Norvegia de acolo, din praful de unde o aruncați voi, prin inconstiența voastră!… 
George Alexander

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

13 răspunsuri sa “DIN NOU DESPRE DECLARAȚIILE DOAMNEI ANA COSTEA, MINISTRUL MUNCII DIN ROMÂNIA”

  • bineinteles ca 76% din copiii luati de barnevernet sufera de diverse tulburari,deoarece locul copilului este in familia lui,acolo e universul lui de formare si dezvoltare.(in afara unor cazuri de abuzuri grave).Dar daca barnevernet ia copiii,doar pe baza unor calomnii,(cum a fost cazul botnariu),fara sa aiba discutii,dialog cu familia,atunci cu siguranta cea care abuzeaza este barnevernetul.e trist ce se intampla in norvegia.M-au impresionat marturiile si altor romani care au trait aceleasi abuzuri ca si fam botnariu.
   d-na ministru ar trebui sa-si ceara scuze.

 1. Am postat la Ministerul Muncii de 5 ori prima interventia a dvstra,
  nu stiu cine ii administreaza contul ministerului muncii,
  cred ca dansa nici macar nu citeste, nu o intereseaza;
  postarile fiind in numar de cinci si astazi.
  O sa pun si a doua interventie.

 2. Urgent demisia doamna.

 3. Isaia 5: 20 ” Vai de cei ce numesc răul bine, şi binele, rău, care spun că întunericul este lumină, şi lumina, întuneric, care dau amărăciunea în loc de dulceaţă, şi dulceaţa în loc de amărăciune!…………

 4. Domnul sa dea izbinda!!
  Domnul sa se indure !!!
  Miine putem fi noi in cauza asta !!

  • Doamna ministru nu pricepe deosebire intre o bomba nucleara si o aparatoare de muste si cred ca a scapat din greseala porumbelul

 5. Pe situl american „Youth in Foster Care”

  poti afla informatii interesante chiar din gura celor care asigura aceste servicii:

  „Today, more than 400,000 children are in foster care in the US, and every year, as many as 25,000 of them will age out of the foster care system [my note: that is, without being adopted]. . . .
  As many as 50% of youth aging out of foster care will become homelessness; many will be incarcerated or hospitalized and experience health and mental health challenges throughout their lives, and only a tiny percent will have a college degree by age 26.”

  Adica:
  „Astăzi, mai mult de 400.000 de copii in Statele Unite sunt plasati in familii surogat și, în fiecare an, 25.000 dintre ei vor iesi, la vârsta legala, din acest sistem de asistență parentală profesionala . . .
  Circa 50% din tinerii ce ies din acest tip de plasament vor fi lipsiti de adăpost; mulți vor fi incarcerati sau internati in spital si vor avea probleme de sanatate si de sanatate mintala pe tot parcursul vieții lor, si doar un foarte mic procent dintre er vor vor fi absolvit un colegiu pâna la vârsta de 26 de ani.”

  Si o nota laterala: din aceeasi sursa aflam cine pot lua copii in plasament:

  „We welcome singles and couples, regardless of age, sex, race, ethnicity, religion, sexual orientation, gender identity, gender expression; physical characteristics, marital or domestic partnership status, medical or disability status.”

  „Sânt binevenite cupluri sau singur, indiferent de vârstă, sex, rasă, etnie, religie, orientare sexuală, identitate de gen, expresie de gen; caracteristici fizice, starea civila – casatoriti sau in concubinaj, starea de sănătate sau de invaliditate. ”

  FOARTE FRUMOS!

 6. Doamna ministru nu pricepe difernta intre o bomba nucleara si o aparatoare de muste

Trackbacks/Pingbacks

 1. DIN NOU DESPRE DECLARAȚIILE DOAMNEI ANA COSTEA, MINISTRUL MUNCII DIN ROMÂNIA | Pastor Ciprian Barsan - 31 martie 2016

  […] Sursa: https://popaspentrusuflet.wordpress.com/2016/03/31/din-nou-despre-declaratiile-doamnei-ana-costea-mi… […]

 2. DIN NOU DESPRE DECLARAȚIILE DOAMNEI ANA COSTEA, MINISTRUL MUNCII DIN ROMÂNIA | - 31 martie 2016

  […] https://popaspentrusuflet.wordpress.com/2016/03/31/din-nou-despre-declaratiile-doamnei-ana-costea-mi… […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: