ÎNCĂ UN MERCENAR AL NORVEGIEI – JUDECĂTORUL CRISTI DANILET – ESTE DE PARTEA BARNEVERNET

Cu tristețe trebuie să recunosc un defect al nației noastre: nimeni nu ne trădează mai rău decât ai noștri! Blidul de linte norvegian este suficient pentru domnul Danilet! Suficient să bată câmpii, suficient să debiteze informații eronate și suficient să ignore realitatea!

Domnul Danileț ne acuză că nu cunoaștem sistemul norvegian. Dânsul nici atât! Dar noi cunoaștem familia Bodnariu și tragedia lor, pe care dumnealui o ignoră!

Nu știu dacă este sau nu căsătorit și nici dacă are sau nu copii. Să stea în Norvegia, acolo unde sistemul îi este așa de drag și să se bucure de el…

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

14 răspunsuri sa “ÎNCĂ UN MERCENAR AL NORVEGIEI – JUDECĂTORUL CRISTI DANILET – ESTE DE PARTEA BARNEVERNET”

  • Domnul judecator Danilet din nefericire este un sustinator infocat al LGBT deci este anticrestin . Sincer astfel de om as alunga din justitie .

 1. Sa isi dea demisia impreuna cu ministrul muncii Claudia Ana Costea.

 2. nu stiu ce a declarat dl Danilet.Dar e regretabil daca a spus ceva contra demersurilor dvs.Dar asa zisul ”sistem norvegian””
  ‘ are multe erori…barnevernetul este clar una din gravele erori,dar mai sunt si altele….

 3. Domnule Cristi Danilet, stați la locul dumneavoastră , ca nu v-a întrebat nimeni sa va implicați. Daca nu ajutați la nimic, nu încercați sa încurcați cu nimic, lucrurile. Daca ați fi vrut sa cunoasteti mai bine sistemul de protecție norvegian, puteati sa o faceți PINA acum , sau in asta parte, nu printre cei ce lupta alături de familia BODNARIU , pentru întregirea familiei lor. Eu nu cunosc sistemul de protecție norvegian , dar i-l cunosc pe cel american, si aceștia din urma nu iau copiii nimănui pina nu trec pe la judecătorie cu familia respectiva. Sau in cazurile de emergenta in care părinții iau droguri si nu mai îngrijesc de copii. Apoi , daca familia este găsită vinovata , li se iau copiii. Norvegienii răpesc copiii imigranților in cele mai multe cazuri , si dumneavoastră aveți curajul sa le apărați sistemul? Copiii sint ai noștri, nu ai sistemului norvegian , american sau românesc!!!!!Duceți-va ,va rog , acasa, daca nu sinteti in Norvegia pentru a apăra familiile !!!

 4. Nu trebuie sa fim foarte surprinsi de asemnea declaratii si nici descurajati. Din contra trebuie sa mergem inainte pentru ca stim ca sustinem o cauza dreapta. Stim ca s-a gresit in cazul familiei BOdnariu si a multor altora. Aceste familii merita sustinerea noastra inaintea oricaror voci oricat de impozAnte ar parea si oricat dispret arunca asupra noastra.
  Atata timp cat dezinformarea , coruptia, batjocura , lipsa de bun simt nu sunt din partea noastra nu trebuie sa ne oprim. Abuzurile trebuie scoase la lumina si cei care le initiaza si le promoveaza ca ceva bun nu trebuie sa ne intimideze.
  Trebuie sa stim ca for incerca pe orice cale sa ne discrediteze , sa ne hartuiasca , sa ne reduca la tacere. Dar cu ajutorul Domnului , sa ramanem linistiti si sa mergem inainte si ce va fi , va fi!

 5. Ma intreb daca acest pseudo-judecator va sta de vorba si cu victimele in Norvegia sau doar cu reprezentati ai sistemului? Acest tip de vizita este similar cu a unora care mergeau in Romania pe timpul comunismului „sa afle care era situatia” acolo si sursele lor de informare erau comunistii, oamenii sistemului. Ii sugerez domnului Danilet sa ii intrebe pe oficialii norvegieni (pe cei care vor sta de vorba cu el) cati angajati ai Protectiei Copilului au fost condamnati pentru abuzurile asupra copiilor care au avut loc in custodia CPS? Metodele malefice de operare a Barnevernet sunt descrise de cetateni de diverse nationalitati, care nu se cunosc intre ei, nu au avut deloc tangenta unii cu altii dar declaratiile lor denunta cu exactitate aceleasi metode naziste de operare a Barnevernet. Ii recomand judecatorului plimbaret sa citeasca articolul de mai jos (in engleza si norvegiana) si sa-l recomande si norvegienilor.

  http://armoniamagazineusa.com/2016/03/03/med-barnevernet-er-norge-pa-nedtur/

  In Norvegia copiii sunt priviti ca niste produse. Nu se tine deloc cont de atasamentul dintre copii si parinti. Declaratiile copiilor sunt luate in considerare doar atunci cand in aceste declaratii exista elemente care ar putea sa-i incrimineze pe copii. Cand copiii spun insa ca vor sa se intoarca acasa, ca le e dor de parinti, ca isi iubesc parintii etc, declaratiile acestora nu sunt luate in seama. La linkul de mai jos, alaturi de un imn norveigan bine cunoscut, se afla o lista cu motivele pentru care se confisca copii in Norvegia:

  http://armoniamagazineusa.com/2016/03/27/196-paskemorgen-slukker-sorgen-easter-morning-norwegian-hymn/

  „Crestinii” norvegieni canta dezinvolti in bisericile sponsorate de stat in timp ce copiii semenilor lor sunt abuzati in casele institutionalizate.

  Domnul Danilet a prins momentul sa mearga in Norvegia in speranta ca va obtine si el un avantaj financiar iar reputatia in tara de bastina ii va creste instantaneu pt ca, chipurile, a stat de vorba cu „oficiali norvegieni”. Domnule Danilet, oficialii norvegieni, prinsi cu mata in sac, denuntati la nivel international de romanii de pretutindeni, stau de vorba acum cu ORICINE, in special cu mercenari si oportunisti, care sunt mereu pe faza in astfel de situatii.

 6. This Danilet is one of the judges of Romanian Supreme Court, quoted many times in newspapers as one of the most successful lackey of the Romanian justice corrupt system. There is no doubt that he makes a good team with all those who makes up conviction charges against all those who opposes to a state that started acting in the spirit of the ‘50s soviet communists. Although he may have been brainwashed correctly to “serve” and “support”, there are many remarks in local press area which makes us wonder what kind of justice can you expect in Romania if judges are like this dude?

 7. Rectificare: Declaratiile copiilor sunt luate in considerare doar atunci cand in aceste declaratii exista elemente care ar putea sa-i incrimineze pe parinti.

  https://www.youtube.com/channel/UCB-gxMi9SU5H4msozKhyRWQ

 8. Nu i mai faceti recomandari, el nu se duce acolo pt copiii nostri;nici vorba; poate impotriva lor; din moment ce e de acord cu ei, Mamona este seful sau superior;
  el nu mai aude acum nimic:nici planset de copilas sau bebelus, nici suferinta zguduitoare
  a parintilor Nan, Avramescu, Davidescu, Radulescu, Bodnariu , etc;
  el stie ca se duce la Oslo la un pahar de suc de struguri sau ce reclama facea;
  iar dedesubturile nu se stie daca le vom mai afla.Norvegia are bani garla sa momeasca
  „bunavointa romanasilor care au terminat tara noastra” iar Dumnezeu probabil o ingaduie
  din cauza pacatului, care a ajuns la culme.

 9. Va rog fratilor sa nu uitati, satana are si el multi avocati

Trackbacks/Pingbacks

 1. ÎNCĂ UN MERCENAR AL NORVEGIEI – JUDECĂTORUL CRISTI DANILET – ESTE DE PARTEA BARNEVERNET – CrestinTotal.ro - 8 aprilie 2016

  […] Sursa: https://popaspentrusuflet.wordpress.com/ […]

 2. Judecătorul Cristi DANILEȚ, un înfocat susținător al Barnevernet-ului norvegian, se află în Norvegia – Revista ARMONIA – Saltmin Media - 8 aprilie 2016

  […] Replica pastorului Cristian Ionescu din Cicago: […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: