ÎNTREBĂRI DESPRE… SAU CE MAI VREA BARNEVERNET

Ne-am bucurat nespus de faptul că Ezekiel este din nou cu Marius și Ruth în căminul părintesc. Este o mare biruință pentru familia Bodnariu și pentru noi toți!

La această vârstă fragedă, bebelușul are nevoie de o legătură cât mai strânsă cu părinții săi biologici pentru a se dezvolta normal și armonios din toate punctele de vedere.

Deși temporară, până la procesul din 30 Mai, această decizie dovedește cu prisosință că până și în Norvegia se vede că Barnevernet a procedat abuziv și a încălcat toate regulile de umanitate și bun simț atunci când a confiscat copiii familiei Bodnariu!

Dacă avea suficient curaj, judecătorul putea și ar fi trebuit să reunifice întreaga familie pe parcursul procedurilor care urmează. Dar având în vedere starea de lucruri din Norvegia, modul în care au fost percepute aceste cazuri și cum a funcționat acest sistem până acum, această concesie este extrem de importantă pentru noi.

Iată câteva întrebări pertinente cazului Bodnariu și desfășurării procesului în continuare:

 • Dacă bebelușul Ezekiel a fost luat de agenții Barnevernet în Noiembrie anul trecut pe motiv că nu este în siguranță cu părinții săi biologici, iar acum un for de supraveghere a constatat că nu este în niciun pericol, întrebarea logică are de-a face cu nivelul de competență, profesionalism și chiar intenție care definesc acest sistem. Ce mai vrea Barnevernet să dovedească pe 30 Mai? Să-și arate ”dreptatea” pe pielea unor oameni care n-au dorit și nu doresc altceva decât să fie normali? Vrea Barnevernet să dovedească o altă normalitate, că adică o familie de străini este mai potrivită decât cea biologică? Că un copil este mai iubit de alții decât de proprii săi părinți? Că ceea ce trece drept o rară excepție – ca părinții să-și pună în pericol copiii – este de fapt regula? Că statul se poate ocupa mai bine de viitorul unui copil decât tatăl și mama sa?
 • Până la procesul din 30 Mai, Ezekiel este din nou cu părinții săi. Ce mai vrea Barnevernet pe 30 Mai, să-l traumatizeze din nou pe bebeluș, așa cum a făcut-o pe 17 Noiembrie? Și asta doar pentru că nu știe să piardă în fața adevărului? Pentru că Barnevernet trebuie să-și salveze reputația cu orice preț, chiar dacă nenorocește oameni? Nu și-o va salva dacă nu reunifică întreaga familie Bodnariu!
 • Psihologul angajat de însuși Barnevernet s-a pronunțat la superlativ în privința lui Marius și Ruth, ca oameni, ca soți și ca părinți! Ce mai vrea Barnevernet pe 30 Mai, să-și submineze propriul sistem care, iată, gâfâie din răsputeri în fața propriilor atrocități? Atenție, pentru Barnevernet, cazul Bodnariu a devenit mai mult decât un joc al ambițiilor, este o luptă pentru supraviețuire! Barnevernet este un animal de pradă rănit care își arată colții chiar și atunci când stă pe perete… împăiat!
 • Decizia judecătorului a fost ca părinții să-i vadă pe băieți de două ori pe săptămână, câte două ore, adică de două ori mai des și mai mult decât până acum! Ce vrea Barnevernet pe 30 Mai, să-i rupă definitiv pe copii de părinți, să-i declare pe părinți… nepărinți? Vrea Barnevernet să dovedească faptul că le este mai bine lui Matei și Ioan cu vânătăi și julituri decât acasă?
 • În privința fetelor, Barnevernet nu s-a pronunțat, din păcate… Dar, logic, ce vrea Barnevernet pe 30 Mai, să dovedească faptul că Marius și Ruth ar fi cumva buni pentru unii dintre copii dar nu pentru toți copiii LOR? Că Barnevernet nu are scrupule și este în stare să-i separe nu doar pe părinți de copii, dar și pe copii unii de alții, acest lucru a fost dovedit în cazul Bodnariu!

De fapt, pe 30 Mai, Barnevernet vrea:

 • Să-i deposedeze definitiv pe Marius și Ruth de drepturile lor parentale;
 • Să-l ia definitiv pe bebelușul Ezekiel de la părinții lui, din nou!
 • Să rupă definitiv și irevocabil pe părinți de copii până la vârsta majoratului!
 • Să demonstreze că sistemul moare dar nu se predă! Vai de cine are de-a face cu el!
 • Să demonstreze că sistemul nu greșește și nu pierde niciodată!
 • Să sfideze zecile de mii de protestatari și milioanele de oameni indignați de strategiile demonice caracteristice acestui sistem;
 • Să stabilească faptul că ce a făcut până acum este îndreptățit să facă și mai departe!

Lui Barnevernet nu-i pasă:

 • De durerea și suferințele pe care le provoacă părinților;
 • De traumele suferite de copii ca rezultat al separării de părinți;
 • De națiuni întregi care sunt afectate de practicile sale;
 • De reputația Norvegiei care va fi îngropată pe veci;
 • De Dumnezeu pe care Îl sfidează cu dezinvoltură, crezând că… nu există, ignorându-i poruncile și principiile și expunându-se mâniei Sale!

De fapt, Barnevernet, spune-ne tu, ce vrei pe 30 Mai?

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

18 răspunsuri sa “ÎNTREBĂRI DESPRE… SAU CE MAI VREA BARNEVERNET”

 1. Ceea ce ii dicteaza seful sau suprem, vrajmasul aruncat din cer!
  Numai ca, Dumnezeu ingaduie NUMAI atat cat rebuie pentru desavarsirea noastra!

 2. vom vedea ce va fi pe 30 mai….noi,ca si dvs.,speram ca va fi o solutie categoric favorabila familiei,ca D-zeu este cu familia bodnariu si nu va lasa ca ea sa se distruga.Si asa a fost destula suferinta.Suntem ,chiar daca departe in planul fizic,sufleteste alaturi de dvs.si va sustinem demersurile.Eleonora.

 3. Reblogged this on agnus dei – english + romanian blog and commented:
  de ce postul si rugaciunea nu trebuie sa inceteze….

 4. Reblogged this on Slavomir Almajan's Blog.

 5. Stefan-Octavian Vintila Răspunde 12 aprilie 2016 la 12:49 PM

  Ce vrea barnevernet? O groapã pânã la centru pãmântului sã cadã în ea şi sã rãmânã acolo în veci vecilor. Sã nu se mai audã de acest sistem mizerabil. Asta vrea barnevernet.

  • Noi credem intr-un Dumnezeu care a promis izbăvirea si știm căci nici un cuvânt nu cade la pământ ca El sa nu il împlinească. Firește omenește vedem lucrurile exact asa cum sunt descrise mai sus dar vedem dincolo de aceste lucruri cu ochii credinței si știm ca vom fi biruitori prin Cel Isus Hristos cel a biruit moartea si este Viu in veci vecilor !

  • Exact. Barnevernet trebuie să dispară. Nu ştiu cum, să se reprofileze, să fugă din colţ în colţ, căci Mare putere are rugăciunea fierbinte a celui neprihănit. Noi suntem neprihăniţii Domnului, deci mare putere au rugăciunile noastre. Asupra lor mare putere are păcatul, dar puterea păcatului a fost frântă la Cruce. Mai mult, cuvintele noastre au putere pentru că viaţa şi moartea stă în puterea limbii. Ceea ce rostim, ni se va face . Aşa că noi avem puterea de a le smulge ceea ce au furat fără să aibă dreptul de a deţine: copiii!

 6. Sunt sigura ca articolul acesta va fii tradus in Norvegiana in timp record, si va fii citit de tot Barnevernet-ul pana maine. Speram sa invete cateceva..de preferat ar fii sa invete ca nu me vom oprii pana nu primim toti copiii inapoi.

 7. Continuam sa credem ca Dumnezeu isi duce la capat lucrarea de intregire a familiei Bodnariu. Slavit sa fie El!

 8. Îndrăzneala pe care o avem la El, este că, dacă cerem ceva după Voia Lui, ne ascultă. (1 Ioan 5;14)
  Ştim că ceea ce cerem noi acum, reîntregirea familiilor, este după Voia lui Dumnezeu. El doreşte ca cei cinci copii şi restul să trăiască în familii creştine care să-i înveţe dragostea pentru Dumnezeu. El doreşte ca toţi copiii să vină la El şi nimeni să nu-i oprească. El doreşte ca învăţătura creştină să fie sădită în copii încă din pruncie. El doreşte ca instituţia divină, familia, să funcţioneze după regulile LUI. Dumnezeu vrea pentru copii acces la Cuvântul Lui, să crească în mediu sănătos şi curat atât fizic cât şi spiritual, pentru a cunoaşte Adevărul şi Viaţa veşnică. Noi suntem în acord total cu Voia lui Dumnezeu, Cel Atotputernic, Căruia nu-I poate sta nimic împotrivă şi a Cărui putere nu poate fi măsurată, Cel care a întins cerurile şi priveşte de sus la barnevernet ca la fire de praf, de nisip. Noi ne-am făcut partea noastră, continuăm să o facem şi aşezăm toată situaţia în Mâna acestui Dumnezeu ca El să lucreze. Ce vrea barnevernet? Vrea să stea împotriva Voii lui Dumnezeu. Vrea să-şi măsoare puterea cu cea a lui Dumnezeu. A început să se teamă. Ştie că e în neregulă, că se foloseşte de minciuni pentru a răpi copii, că ascunde fapte şi corupţia, ştie că nu e bine, nu e drept ce face, foloseşte orice metode amânare, procese, etc. pentru a se eschiva şi a câştiga timp. Au început să se teamă, să tremure, să se simtă nesiguri, nu au linişte şi pace pentru că cel rău nu are pace, nu mai pot dormi şi nu vor mai face faţă stresului pentru că ceva apasă greu asupra lor. Zadarnic şi-au mărit numărul angajaţilor, voluntarilor. S-au grăbit să adopte legea căsătoriilor între homosexuali crezând că obţinând un cadru legal, se vor simţi mai în regulă. Dar noi aducem mereu înaintea Judecătorului Suprem pe acei micuţi neputincioşi şi inocenţi care nu se pot apăra singuri, prezentăm, aducem mereu la Lumina Feţei Sale faptele ascunse ale celor ce lucrează fărădelegea. Şi ne bazăm pe El, căci credincios este Cel ce a făcut făgăduinţa: Orice armă făurită împotriva ta, va fi fără putere; şi pe orice limbă care se va ridica la judecată împotriva ta, o vei osândi. Aceasta este moştenirea robilor Domnului, aşa este mântuirea care le vine de la Mine, zice Domnul. (Isaia 54; 17)

 9. Cred ca barnevernet ar putea avea o alta denumire :SPP…serviciul de pedepsire al parintilor…nicidecum protectie al copilului…asta fac ei,pedepsesc parintii prin actiunile lor si atat,aceasta e adevarata lor tinta.ce se intampla cu copiii????e prea putin important.daca ar fi fost protectie a copilului atunci altfel ar fi fost actiunile lor.lasa copilul in familie si supravegheaza-l,tot ce faci bine sa ajunga la copil indirect,prin parinti,sileste chiar parintii sa faca totul spre binele copilului si daca nici asa nu merge atunci DA!,ofera-i alti parinti copilului care sa fii sigur ca sunt mai buni decat familia naturala.

 10. Pot ei sa sfideze toate legile lumii,dar nimic
  nu-i va proteja de mania lui Dumnrzeu,chiar daca Il recunosc sau nu.

 11. Ana Costea se impotrivea voii Lui Dumnezeu………cu totii stim ca Domnul a facut-o sa sa dispara din minister si nu o greseala profesionala asa cum s-a declarat in media

Trackbacks/Pingbacks

 1. ÎNTREBĂRI DESPRE… SAU CE MAI VREA BARNEVERNET | Pastor Ciprian Barsan - 12 aprilie 2016

  […] https://popaspentrusuflet.wordpress.com/2016/04/12/intrebari-despre-sau-ce-mai-vrea-barnevernet/ […]

 2. ÎNTREBĂRI DESPRE… SAU CE MAI VREA BARNEVERNET – CrestinTotal.ro - 13 aprilie 2016

  […] Ne-am bucurat nespus de faptul că Ezekiel este din nou cu Marius și Ruth în căminul părintesc. Este o mare biruință pentru familia Bodnariu și pentru noi toți! La această vârstă fragedă, bebelușul are nevoie de o legătură cât mai strânsă cu părinții săi biologici pentru a se dezvolta normal și armonios din toate punctele de vedere. Deși temporară, până la procesul din 30 Mai, această decizie dovedește cu prisosință că până și în Norvegia se vede că Barnevernet a procedat abuziv și a încălcat toate regulile de umanitate și bun simț atunci când a confiscat copiii familiei Bodnariu! Dacă avea suficient curaj, judecătorul putea și ar fi trebuit să reunifice întreaga familie pe parcursul procedurilor care urmează. Dar având în vedere starea de lucruri din Norvegia Citește mai mult pe https://popaspentrusuflet.wordpress.com/2016/04/12/intrebari-despre-sau-ce-mai-vrea-barnevernet/ […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: