URMĂRIȚI SAU PROGRAMAȚI?

Se vorbește foarte mult despre faptul că există sisteme de urmărire a tuturor oamenilor de pe planetă și că toate condițiile pentru instaurarea regimului anticristic sunt (aproape) îndeplinite. Și eu cred așa, doar că lucrurile sunt mult, mult mai simple. 

Modul în care funcționează societatea de azi este bazat mai mult pe control și mai puțin pe urmărire. Rutina zilnică îl face pe cetățean să urmeze aceleași traiectorii (casă, muncă, distracții) în perimetrul prescris de sistem, trecând prin punctele de control unde ne lăsăm de bunăvoie informațiile personale. De fapt, cea mai eficientă formă de control social este programarea!

Mai mult, majoritatea dintre noi am fost condiționați să nu putem supraviețui în afara granițelor sistemului.

Ceea ce nu poate (încă) dicta sistemul este ce credem și gândim. Astfel, suntem împărțiți în trei categorii: prima este compusă din docili, a doua sunt educabilii, iar a treia sunt radicalii. Radicalii sunt eliminați pe trei piste: discreditați și marginalizați prin etichetare (conspiraționiști, mistici, reduși…), limitați și încadrați prin legi aplicate fără scrupule (vezi Norvegia, dar deja peste tot) și chiar eliminați, exterminați!

Cum așa, s-ar putea întreba cineva, unde sunt butucii și securile, plutoanele de execuție și arenele cu fiare?

Simplu! A venit vremea când exterminarea și martirajul să capete o formă de eleganță extremă: ne vor ucide de moarte bună!

Bine, aplicarea acestor (re)forme de persecuție și opresiune devine din ce în ce mai ușoară, având în vedere cele trei filozofii de subjugare îngăduită – sau, mai degrabă, bineprimită – pe care elitele le-au promovat de o sută de ani: controlul demografic, pâine și distracții și globalizarea forțată.

Despre aceste fenomene, poate în viitorul apropiat, după cum va permite timpul…

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: