BILINGUAL! OFFICIAL STATEMENT – COMUNICAT OFICIAL – BODNARIU CASE: ALELUIA! SLAVĂ DOMNULUI! FAMILIA BODNARIU VA FI REÎNTREGITĂ! HALLELUJAH! PRAISE THE LORD! THE BODNARIU FAMILY WILL BE REUNITED!

Municipalitatea Naustdal s-a înțeles cu părinții să aducă toți cei cinci copii acasă! Vă mulțumim tuturor pentru dragostea, suportul, rugăciunile și implicarea dumneavoastră! Domnul să vă binecuvânteze și să vă răsplătească!

Deoarece urmează o perioadă de reintegrare și reacomodare a copiilor în casa părintească, este foarte important în zilele care urmează să respectăm nevoia de liniște și intimitate netulburată a familiei Bodnariu! 

Apreciem înțelegerea și colaborarea dumneavoastră!

„A Dumnezeului nostru, să fie lauda, slava, înţelepciunea, mulţămirile, cinstea, puterea şi tăria, în vecii vecilor! Amin.” Apocalipsa 7:12

Pastor Cristian Ionescu, purtător de cuvânt

Echipa de organizare și inițiativă: Pastor Daniel Bodnariu, Steven Bonica, Peter Costea, Timotei Dinică, Pastor Cristian Ionescu, Vinicius Sabău, Dennis Stoia, Paul Susman, familia extinsă Bodnariu

The Naustdal Municipality of Norway has come to terms with Marius & Ruth Bodnariu for the return home of all of their five (5) children.

We thank you all for your love, support, prayers, and active participation in the reunification of this family. May God richly bless you and repay you for all you have done to bring this family back together.
It is very important for all of us to respect the privacy and uninterrupted intimacy of this family in the following period as the children resettle and reintegrate themselves in their natural family home and environment.
We appreciate your understanding and collaboration on these points.
„Praise and glory and wisdom and thanks and honor and power and strength be to our God for ever and ever. Amen!” Revelation 7:12

Pastor Cristian Ionescu, Spokesman

Coordinating team: Pastor Daniel Bodnariu, Steven Bonica, Peter Costea, Timotei Dinică, Pastor Cristian Ionescu, Vinicius Sabău, Dennis Stoia, Paul Susman, the extended Bodnariu family

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

49 răspunsuri sa “BILINGUAL! OFFICIAL STATEMENT – COMUNICAT OFICIAL – BODNARIU CASE: ALELUIA! SLAVĂ DOMNULUI! FAMILIA BODNARIU VA FI REÎNTREGITĂ! HALLELUJAH! PRAISE THE LORD! THE BODNARIU FAMILY WILL BE REUNITED!”

 1. ALELUIA !!!

 2. Aleluia! Domnului toata lauda si gloria! El raspunde rugaciunilor fierbinti ale poporului Sau!
  Speram ca cei mici vor fi rapid informati despre ceea ce s-a intamplat si ca vor viziona filmele cu toate actiunile intreprinse de familie ca sa-i recupereze. Asta ii va ajuta mult sa inteleaga si-i va lipi mai mult impreuna.
  Dumnezeu sa-i protejeze pe toti si pe cei care s-au implicat cu atata fidelitate pana la victorie.
  „Daca poporul meu….”

 3. Marit sa fie DUMNEZEUL nostru mare ! Ii multumim ca a luat aminte la plingerea copiilor sai, Ne inchinam inaintea lui si’l binecuvintam pentru o asa victorie. In paza lui lasam aceasta familie si toate celelalte si EL sa’si apere institutia lui: FAMILIA!

 4. Nu am cuvinte sa multumesc lui Dumnezeu!

 5. TRAIASCA DUMNEZEUL NOSTRU IN VECI DE VECI!

 6. HALLELUJAH !!!!!!!!! PRAISE THE LORD!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 7. Multumim lui Dumnezeu pentru biruinta familiei Bodnariu. Toata slava sa fie a Domnului pentru bucuria familiei Bodnariu ! Mi-e sufletul plin de bucurie, Si-as vrea sa tip sa ma auda toți , ca mare mi-e bucuria. Așa cum eram gata sa strig de necaz la protestele la care am participat, așa vreau sa strig de bucurie ca mare Dumnezeu avem.

 8. Mare bucurie! Domnul ne-a ascultat!

 9. Slava Domnului! Ne bucuram pentru familia Bodnariu ca este reîntregita.

 10. Multumim lui Dumnezeu care mai face minuni! Ne bucuram din suflet pentru aceasta veste buna si sa faca Domnul ca aceasta experienta sa duca la o apropiere si mai mare de Dumnezeu si la mantuirea multor suflete!

 11. Putem spune din toata inima SLAVIT SA FIE DOMNUL care inca odata a dovedit ca EL asculta rugaciunile si postul poporului sau atunci cind sint facute in dragoste si unitate.

 12. MARE DUMNEZEU AVEM!!!! A LUI SA FIE SLAVA IN VECII VECILOR!!

 13. Slava Domnului pt.Biruinta!

 14. Ne bucuram foarte mult ca Dumnezeu a lucrat . Lea dat copii inapoi. Slava domnului isus. Multumim lui Dumnezeu ca a ascultat toate rugaciunile . Avem un Dumnezeu mare, care poate face orice. Dumnezeu sa va binecuvinteze pe toti, sa va ocroteasca, sa va poarte de grija mai departe. Amin.

 15. Aleluia! Dumnezeu asculta rugaciunile

 16. Slava Domnului!!!!!! Cat e de minunat!!! Cand privesc acum la tot ce s-a intamplat imi dau seama ce minunat a lucrat El ca sa scoata la iveala toate aceaste abuzuri. A ales o familie curata prin care sa Isi poata lua slava si prin care sa lucreze. Acum o lume intreaga cunoaste abuzurile lor si sunt convinsa ca acest monstru se va prabusi definitiv in Norvegia si in alte tari. Domnul sa va binecuvanteze pentru tot ce ati facut! Nu cred ca se poate descrie in cuvinte valoarea implicarii dvs in recuperarea celor 5 copii. A Domnului sa fie toata slava in veci!!

 17. Dumnezeu Si-a respectat promisiunea facuta lui Matei prin visul pe care i l-a dat! Copilul a crezut. Parintii lui au crezut. Noi toti am crezut. Eu personal am crezut ca Domnul ne-a aratat prin visul lui Matei ca va lucra repede.
  Dumnezeu intotdeauna onoreaza credinta. Cand credinciosia Lui se intalneste cu credinta noastra, se intampla minuni.
  Slava vesnica Lui! Este atat de frumos Dumnezeul nostru!
  O, Doamne Isuse, vino si ia-ne acasa sa fim cu Tine in veci, Doamne!

 18. Anghelescu Cristiana Nadia Răspunde 3 iunie 2016 la 9:58 AM

  Slavă Domnului,meritul lui este multumim pentru că ne-ai răspuns la rugaciuni

 19. Nimeni nu este așa sfânt ca Domnul.
  Nu este alt Dumnezeu decât El….

  Îți mulțumim Doamne ca ne-ai ascultat.
  Haleluyaaaaah!!!!!!!!!

 20. A Domnului este biruinta.Toata gloria,slava,cinstea,puterea,intelepciunea si lauda sa fie numai a lui acum si in veac de veac amin.

 21. Sambata dimineata 5/28/16 m-am trezit cu Marius si Ruth in gand si inima imi era asa de impovorata stiind ca luni va incepe procesul. M-am rugat pentru ei si apoi am deschis Biblia ca sa imi vorbeasca Dumnezeu, sa primesc pace,…, si Dumnezeu mi-a vorbit. Am deschis la Ieremia 51:10 „Domnul scoate la lumină dreptatea pricinii noastre: veniţi să istorisim în Sion lucrarea Domnului, Dumnezeului nostru.” A fost ceva deosebit sa citesc acel verset. Dumnezeu e minunat, si Cuvantul lui e plin de putere. Slavit sa fie Domnul.

 22. Ca sa știe tot pământul că El e Dumnezeu ! A Lui să fie slava!
  Vio Jorza

 23. Slavit fie Dumnezeul nostru puternic, in vecii vecilor a Lui sa fie lauda,s-a indurat de copii Lui noi nu meritam nimic doar i-am cerut Lui sa isi faca treaba si a facut- o pana la capat, cum a stiut El mai bine.Domnul sa binecuvinteze familia Bodnariu si sa isi puna mainile peste ei.Sa binecuvinteze Tatal de sus si pe cei care sau implicat direct si indirect ptr.ei.multumim Domnului ca avem frati curajosi cu caracter si inzestrati de Dumnezeu cu intelepciune.

 24. Rugați-vă și în continuare pt familia Bodnariu. Ei vor avea nevoie de vindecare și reparare a traumelor copiilor. Nu va fi ușor dar D-zeu nu-i va părăsi nici de-acum înainte.

 25. “Strigăte de biruință și de mântuire se înalță în corturile celor neprihăniți: dreapta Domnului câștigă biruința! Dreapta Domnului se înalță; dreapta Domnului câștigă biruința!”
  ‭‭Psalmii‬ ‭118:15-16‬ ‭VDCC‬‬
  http://bible.com/192/psa.118.15-16.vdcc

 26. In sfirsit! Rasplata mai mare nu poate fi pentru tot efortul depus de catre toti care au contribuit. Fie cu fapta,fie cu gindul sau cu, cuvintul! Sa va dea Dumnezeu sanatate si zile senine tuturor,inclusiv Dvs-tra, D-le. Cristian,care ati reusit sa rascoliti o lume intreaga!

 27. Ce minunat!!! Slavit sa fie Domnul pentru izbanda!!!

 28. Este cu siguranța un moment victorios care ne umple inimile cu tot felul de sentimente. Sunt sigur ca lupta nu a fost ușoară si sunt aproape tot atât de sigur ca nu este ultima. Au fost multe înfrângeri pana la victoria mult așteptata. Fără a fi avut drumul parcurs victoria nu ar fi de partea Bodnariu. Pentru noi cei din jur este o lecție care trebuie sa ne-o însușim bine de tot! Putem urma noi cu altceva și asta nu ar trebui sa ne neliniștească ci sa ne ajute mai mult sa înțelegem cum stau lucrurile.
  Dumnezeu sa ne ajute ca sa putem recunoaște prioritățile ca sa nu fim anihilați de o lume perversa care este orbita de fățărnicie!
  Familiei Bodnariu doresc har si pace!

 29. Mulțumim, Ţie Doamne!

 30. „Doamne, numai Tu poți veni în ajutor* celui slab ca şi celui tare: vino în ajutorul nostru, Doamne Dumnezeul nostru! Căci pe Tine ne sprijinim şi în Numele Tău* am venit împotriva acestei mulțimi. Doamne, Tu ești Dumnezeul nostru: să nu iasă biruitor omul împotriva Ta!”

  Slăvit fie Dumnezeul nostru!

 31. Dumnezeu nu se lasa sa fie batjocorit,chear daca cei mari se cred puternici nu au putere pentru ca Domnul este mare si raspunde rugaciuniior copiilor lui. ALILUIA GLORIE LUI in veci de veci!!!!!

Trackbacks/Pingbacks

 1. Ultima ora!!  COMUNICAT OFICIAL – ALELUIA! SLAVĂ DOMNULUI! FAMILIA BODNARIU VA FI REÎNTREGITĂ! – CrestinTotal.ro - 3 iunie 2016

  […] Sursa: https://popaspentrusuflet.wordpress.com/ […]

 2. Municipalitatea Naustdal s-a înțeles cu părinții Marius & Ruth Bodnariu să aducă toți cei cinci copii acasă! | ARMONIA MAGAZINE - USA - 3 iunie 2016

  […] by Cristian Ionescu […]

 3. Municipalitatea Naustdal s-a înțeles cu părinții Marius & Ruth Bodnariu să aducă toți cei cinci copii acasă! – Revista ARMONIA – Saltmin Media - 3 iunie 2016

  […] by Cristian Ionescu […]

 4.  ALELUIA! SLAVĂ DOMNULUI! FAMILIA BODNARIU VA FI REÎNTREGITĂ!  | Pastor Ciprian Barsan - 3 iunie 2016

  […] https://popaspentrusuflet.wordpress.com/2016/06/03/bilingual-official-statement-comunicat-oficial-bo… […]

 5. Cristian Ionescu: Familia Bodnariu va fi reîntregită | Cazul Bodnariu - 3 iunie 2016

  […] https://popaspentrusuflet.wordpress.com/2016/06/03/bilingual-official-statement-comunicat-oficial-bod… […]

 6. BILINGUAL! OFFICIAL STATEMENT – COMUNICAT OFICIAL – BODNARIU CASE: ALELUIA! SLAVĂ DOMNULUI! FAMILIA BODNARIU VA FI REÎNTREGITĂ! HALLELUJAH! PRAISE THE LORD! THE BODNARIU FAMILY WILL BE REUNITED! | ioan8 - 3 iunie 2016

  […] Sursa: popas pentru suflet […]

 7. BILINGUAL! OFFICIAL STATEMENT – COMUNICAT OFICIAL – BODNARIU CASE: ALELUIA! SLAVĂ DOMNULUI! FAMILIA BODNARIU VA FI REÎNTREGITĂ! HALLELUJAH! PRAISE THE LORD! THE BODNARIU FAMILY WILL BE REUNITED! | - 3 iunie 2016

  […] https://popaspentrusuflet.wordpress.com/2016/06/03/bilingual-official-statement-comunicat-oficial-bo… […]

 8. COMUNICAT OFICIAL: FAMILIA BODNARIU VA FI REÎNTREGITĂ! – Stiri Crestine | Info Crestin |Evenimente Crestine | Predici Online|Cantari Crestine - 3 iunie 2016

  […] Sursa: popaspentrusuflet.wordpress.com […]

 9. VICTORIE pentru familia Bodnariu: Toţi cei cinci copii revin în familie – Stiri Crestine | Info Crestin |Evenimente Crestine | Predici Online|Cantari Crestine - 3 iunie 2016

  […] “Municipalitatea Naustdal s-a înțeles cu părinții să aducă toți cei cinci copii acasă!Vă mulțumim tuturor pentru dragostea, suportul, rugăciunile și implicarea dumneavoastră! Domnul să vă binecuvânteze și să vă răsplătească! Deoarece urmează o perioadă de reintegrare și reacomodare a copiilor în casa părintească, este foarte important în zilele care urmează să respectăm nevoia de liniște și intimitate netulburată a familiei Bodnariu! Apreciem înțelegerea și colaborarea dumneavoastră! „A Dumnezeului nostru, să fie lauda, slava, înţelepciunea, mulţămirile, cinstea, puterea şi tăria, în vecii vecilor! Amin.” Apocalipsa 7:12”, scrie pastorul Cristian Ionescu pe blogul personal. […]

 10. THE BODNARIU CHILDREN ARE COMING HOME! | Delight in Truth - 3 iunie 2016

  […] 270,000 visitors/views at Delight in Truth, and many more at Agnus Dei, Popas Pentru Suflet and other […]

 11. THE BODNARIU CHILDREN ARE COMING HOME! | ARMONIA MAGAZINE - USA - 3 iunie 2016

  […] 270,000 visitors/views at Delight in Truth, and many more at Agnus Dei, Popas Pentru Suflet and other […]

 12. COMUNICAT OFICIAL: FAMILIA BODNARIU VA FI REÎNTREGITĂ | Daniel Olteanu - 4 iunie 2016

  […] Cristian Ionescu, purtător de […]

 13. THE BODNARIU CHILDREN ARE COMING HOME! | Life Mission - 6 iunie 2016

  […] 270,000 visitors/views at Delight in Truth, and many more at Agnus Dei, Popas Pentru Suflet and other […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: