LA UN PAS DE ANARHIE, AȘTEAPTĂ DICTATURA! PROFEȚIILE SE ÎMPLINESC… ORICUM!

Ceea ce se întâmplă în Franța (citește: Europa și, pe-aproape, SUA) este tipic liberalismului socio-politic. Pătruns de propria sa ideologie de trei parale – precum că oamenii sunt buni(cei) dacă-i iei cu frumosul și, parte din instinctul uman, dorința de libertate și distracție este universală – liberalului îi este imposibil să depășească limitele utopiei pe care și-a imaginat-o. 

Deci, contrazis brutal de realitățile tragice ale terorismului islamic și ale violențelor rasiste, el trece la explicații.

În mintea lui, nenorocirea nu este că enclavele create de musulmani în vestul Europei sunt by design centre de cucerire și expansiune a califatului arabic, ci faptul că nu sunt suficiente oportunități economice pentru acești tineri minunați care, dacă ar avea un job adecvat, ce băieți de treabă ar fi!

Înadins, liberalul ignoră faptul că idolul teroriștilor de pretutindeni, Osama bin Laden a fost un bogătaș – putred de bogat – care în loc să-și risipească averea prin mall-urile apusene sau pe plajele exotice, a ales să cheltuiască întru răspândirea prin forță și teroare a religiei aducătoare de sărăcie, opresiune și moarte.

„Martirii” care s-au sinucis în atacurile teroriste din 9/11 erau studenți, cu un viitor occidental căpătuit – dacă ar fi dorit acest lucru – ceea ce înseamnă că nici idioțenia nu stă la baza acestor acte absolut ilogice.

Bine, liderii liberali de pretutindeni sunt tributari altor considerente mai pragmatice și mai… sinistre: politica de gâdilare perfidă a minorităților le asigură majorități electorale în viitorul imediat, cu prețul identității și siguranței naționale sacrificate.

Liderii mișcărilor de eliberare rasială (black lives matter etc.) își țin constituenții într-o perpetuă și imaginară stare de persecuție și discriminare, ignorând faptul că cel mai mare dușman al acestei minorități este… ea însăși (70% din copii sunt crescuți fără tată, peste 90% din crime fiind intra-rasiale)!

Dar, veți zice, noi suntem republicani / conservatori (cândva, demult, era unul și același lucru)! Să vă fie de bine, că numai gura (și aia strâmbă!) a rămas de voi…

Cum foarte clar au dovedit ultimele voastre escapade pe la conducere, v-ați molipsit de aceleași stângăcii ca și opozanții voștri.

Nu vi se pare ciudat că în Europa este binevenită toată putoarea cea vestită a estului sălbatic, în vreme ce est-europenii (printre care și românii) sunt detestați? Pentru că, deși emigranți, pe unde au ajuns, în majoritatea lor, românii au fost harnici, întreprinzători și ușor de asimilat, dar niciodată aserviți politic. În plus (sau, minus, de unde privește liberalul nostru), după 50-70 de ani de opresiune de stânga, est-europenii înclină instinctiv spre… dreapta. Cel puțin în Statele Unite așa e!

Dar, ca să pun mai repede podul spre ceea ce vreau să spun de fapt, liberalii de pretutindeni, cu agenda lor umanistă (dacă ar fi umanitară, i-ar caza pe refugiați în casele lor, nu i-ar împrăștia pe la alții) au falimentat lamentabil!

Primăvara arabă a transformat fostele dictaturi în unități militare pentru teroriști, Franța nici nu mai are timp să respire între două atacuri de anvergură, Belgia este îngenuncheată, Germania violată, Marea Britanie s-a retras scârbită pe insula ei, iar Statele Unite gem sub și între terori de tot felul! Stângacii au pierdut controlul în stânga și-n dreapta.

Cine știe istorie nu se bucură! Pentru că în umbră, salvarea vine de la diavolul! Oamenii sunt prea orbiți să accepte pocăința și mântuirea! Vor prefera întotdeauna un om, chiar și atunci când acel om este Cezarul care îi asuprește și îi jefuiește.

Zilele trecute am văzut un videoclip despre cum vânează animalele de pradă: unul îi fugărește, altul îi așteaptă! De mâncat, mănâncă împreună!

Toate regimurile intolerante din ultimele secole s-au născut din falimente politice! Un braț crează criza, celălalt o rezolvă, iar soluția este întotdeauna… aceeași!

Suntem la un pas de anarhie, în spatele căreia, la un pas, așteaptă dictatura!

Pentru mine, anul electoral 2016 este clar: oricum, ajungem în brațele unui tigru flămând (Anticrist, parcă îi zice Biblia)! Ca oameni, este înfiorător! Pentru creștini nu ar trebui să fie nici de mirare, nici de spaimă, doar așa trebuia să fie, nu?

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

13 răspunsuri sa “LA UN PAS DE ANARHIE, AȘTEAPTĂ DICTATURA! PROFEȚIILE SE ÎMPLINESC… ORICUM!”

 1. Problema noastra nu este Obama. Nici democratii/liberalii. Nu sint cei din BLM. Nici musulmanii, bilderburger sau illuminati. Stiti care este problema? Ca s-o aflam, trebuie sa ne uitam in oglinda. Este ignoranta, lenea, ingimfarea noastra. Ignoram ceea ce spune Dumnezeu pentru ca altfel ar trebui sa renuntam la confortul nostru. Ne-am facut idoli falsi si ne-am lasat orbiti moral. Crestinii nu mai sint sare si lumina, ci au inceput sa semene tot mai mult cu lumea. Nu, nu asa trebuie sa fie.

  • Nu am o problemă cu autocritica. Loc de pocăință este pentru toți!
   Dar, pe undeva, cine știe pe unde, o exista și acea Biserică a Domnului care va fi răpită, nu?
   Articolul nu vorbește despre „problema noastră” ci despre realitățile lumii în care trăim!
   Scopul este să înțelegem că „toate aceste lucruri trebuie să se întâmple”, deci în loc să ne înspăimântăm și să paralizăm, trebuie să ne îndeplinim menirea, întăriți în credință atunci când vedem împlinirea profețiilor sub ochii noștri.
   Cât privește starea de lucruri în creștinism, total de acord cu comentariul, dar nu vis a vis de tema acestui articol care vizează altceva.

   • Crestinii au contribuit la aceste realitati in care traim. Una este ca aceste lucruri sa se intimple dar crestinii sa stea tari in Cuvint si alta este ca crestinii sa participe la esecul din zilele noastre.

    Crestinii au stat cu miinile in buzunar la inceput si au lasat acest liberalism socio-politic sa prinda radacini in societate. Apoi l-au promovat cot la cot cu liberalii. California (de exemplu) este un stat cu biserici imense, cu miliarde de dolari primiti prin donatii, dar care se departeaza cu repeziciune de principiile crestine. Anul electoral 2016 nu arata asa cum arata daca crestinii si-ar indeplini menirea si nu ar fi in coma.

 2. Bun articolul, dar n-am inteles-o pe „aia” cu anarhia.
  Multi crestin nu pun toate piesele in puzzle si cred ca va trebui sa fie o situatie de anarhie ca anticrist sa vina ca „salvator”.
  Se confunda de multe ori atacurile teroriste cu anarhicii lui anticrist, dar de fapt antihrist nu are nevoie de anarhie ci de dominatia islsmica in lume.
  Imperiul lui anticrist va fi islamic radical domnule Cristian Ionescu.
  Lupta nu se da pentru instituirea anarhiei ci pentru implementarea islamului fundamentalist peste tot in lume.

 3. O fi vreo coincidenta intre asta: http://m.mediafax.ro/externe/adunarea-nationala-din-franta-recunoaste-statul-palestina-reactia-israelului-13695059
  si ce se intampla in Franta in ultima vreme?
  E vreo ironie a sortii cumva?
  Stiu ca Dumnezeu rade si isi bate joc de cei care lupta impotriva planului Sau.

  • Într-adevăr, în lipsa prezentării tuturor datelor ipotetice pare un pic cam forțată această idee, dar e convingerea mea și aveți dreptate că acest subiect este destul de speculativ la prima vedere, însă nu mai este așa când pui toate piesele în marele puzzle.
   Oricum e greșeala mea pentru că am făcut o afirmație fără să o dezvolt… și nu am făcut observația, măcar, că este o părere personală, nu o profeție exactă biblică.

 4. NU MA UIT NICI IN STINGA NICI IN DREAPTA PRIVESC LINISTITA IN BIBLIE SI MA INTARESC PRIN ORI-CE EVENIMENT PENTRU=CA PRIN ELE SE INPLINESTE CUVINTU LUI DUMNEZEU CERU SI PAMINTU VOR TRECE DAR O SINGURA IOTA DIN CUVINTU LUI DUMNEZEU NU VA TRECE PINA NU VA FI INPLINIT DOAMNE DA-NE PUTERE SA NE PREGATIM PENTRU ZIUA CEA MARE VINO DOAMNE AMIN

 5. Istoria aratä cä atunci cänd au existat anumite miscari sociale pe extremä ,ca acum libertatea gresit inteleasä räspunsul societätii a fost .cu o solutie pe extremä ,cred analiza este realä Nu cumva lovitura de stat din Turcia confirmä inspiratia acestui mesaj ? Rämäne de väzut ce mentalitate au liderii armatei turce mai moderati sau radicali.Tocmai am citit articolul celalant a fr Ionescu netradus despre implicatiile istorice a revolutiei franceze,ar fi de adaugat faptul cä revolutia francezä a fost un räspuns tragic la suprematia aberantä a bisericii catolice iar rezultatut bun a fost separarea bisericii de stat si uite asa ne bucuräm noi credinciosii de libertate Ce urmeazä ? Pe längä altele parcä incredibil se contureaza dictatura sodomitilor ,toata tirania e rea da a lor parcä asta cu luatul copiilor in institutii si apoi la homo le intrece pe toate

Trackbacks/Pingbacks

 1. LA UN PAS DE ANARHIE, AȘTEAPTĂ DICTATURA! PROFEȚIILE SE ÎMPLINESC… ORICUM! | Pastor Ciprian Barsan - 15 iulie 2016

  […] https://popaspentrusuflet.wordpress.com/2016/07/15/la-un-pas-de-anarhie-asteapta-dictatura-profetiil… […]

 2. Cristian Ionescu: La un pas de anarhie, așteaptă dictatura! – Revista ARMONIA – Saltmin Media - 16 iulie 2016

  […] Sursa: https://popaspentrusuflet.wordpress.com/2016/07/15/la-un-pas-de-anarhie-asteapta-dictatura-profeti… […]

 3. Cristian Ionescu: La un pas de anarhie, așteaptă dictatura! – Revista ARMONIA – Saltmin Media - 16 iulie 2016

  […] Sursa: https://popaspentrusuflet.wordpress.com/2016/07/15/la-un-pas-de-anarhie-asteapta-dictatura-profeti… […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: