LIBERALISMUL ȘI FALSA TOLERANȚĂ A DOMNULUI IOHANNIS

În general, indiferent de nuanță, liberalismul pretinde a fi exponentul emancipării, toleranței și pacifismului. Purtătorii săi de cuvânt par a fi oameni cumsecade, apărători ai drepturilor minorităților, refugiaților, săracilor și nedreptățiților societății.

Cât de real este acest spirit se vede îndată ce se confruntă cu oameni principiali care țin la valorile în care cred. Urmează dispreț, insulte și ură. Legile propuse de ei nu doar protejează aceste grupuri ci obligă întreaga societate să le aprobe și să le celebreze.

Liberalii nu au milă atunci când facilitează și finanțează măcelărirea a milioane de copii nenăscuți, când acoperă, încurajează și chiar inspiră violența și dezordinea civică de ordin etnic, atunci când legalizează sodomizarea conștiinței comune a societății, când declanșează o adevărată campanie represivă împotriva conservatorilor care își permit să se exprime împotriva acestui potop de nelegiuire! Liberalii au colți și sfâșie!

Domnul Iohannis are un spirit calm, controlat și detașat, vecin cu indolența. Nu vă lăsați amăgiți, știe despre „fanatismul religios” și își cunoaște loialitățile! Domnul Iohannis este un exponent al unui anumit tip de ecumenism: nu cel care ne ajută să supraviețuim în ciuda diferențelor, ci acel ecumenism care îl obligă pe om să-și renege valorile și să-și calce conștiința!

Poporul român – și nu numai – nu există în vid! Ne-am clădit principii bazate pe crez, adevăruri obiective și experiențe istorice! Președintele Iohannis s-a pronunțat clar împotriva acestor valori! El face parte din contingentul de mercenari aservit elitelor globaliste, infiltrat și poziționat strategic în „sufletul” multor popoare, cu obiectivul clar de a le îngenunchea spiritul național, independența și particularitățile etnice și culturale.

Comentariile domnului Iohannis reprezintă o declarație de război împotriva lui Dumnezeu! Un război în care vrea să târască întreg poporul român! Un război care va atrage mânia și pedeapsa divină! Este un fapt documentat istoric!

Stimați români, 

Acest război nu este al nostru! Dacă președintele Iohannis și elitele liberale vor să-l poarte, să-l poarte de capul lor!

Și, în viitor, lepădați-vă de candidați politici care nu vă reprezintă valorile de esență ale conștiinței, lepădați-vă de mentalitatea resemnării care v-a învățat să alegeți răul mai mic, mai necunoscut, mai altfel și mai tolerabil!

Atunci când precondițiile alegerii noastre vor fi de ordin moral și etic, toate celelalte se vor rezolva de la sine. Altfel o să fie vai de capul tuturor!

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

No comments yet... Be the first to leave a reply!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: