OAMENI BUNI, ROMÂNIA POATE FI (DEJA) MARE!

Protest pașnic, până în prezent! Așa trebuie să rămână! Orice cauză, oricât de nobilă este discreditată în lipsa respectului, comportamentului demn și autenticității! Mercenarismul, violența și vulgaritatea sunt atribute josnice ale unor categorii de oameni care își anulează dreptul la libertatea de exprimare!

Protest masiv! Sute de mii în toată țara înseamnă milioane (multe, foarte multe)! Numărul imens de manifestanți delegitimizează clasa conducătoare, în ciuda procesului democratic prin care a fost aleasă! Acest lucru dovedește că a dezamăgit propriul bloc electoral și s-a descalificat prin fraudă politică. Ar trebui să urmeze alegeri anticipate!

Protest continuu! Este un fapt cunoscut că în asemenea situații, animalul politic se ascunde în bârlog până trece furtuna! Asta, dacă trece! Dar dacă mulțimea rămâne în stradă, s-a terminat! 

Protest consecvent! Nu putem protesta împotriva corupției, dar să tolerăm crima avortului, plaga sodomiei și desfrâul! E rândul d-lui Dragnea, dar nici dl. Iohannis n-ar trebui lăsat nescărmănat! Fiindcă necuratul nu se lasă păgubaș! Dacă i se-nchide ușa, încearcă pe geam! România ar fi foarte mare dacă protestul împotriva guvernului s-ar transforma într-un protest al pocăinței, într-o energie de mobilizare generală pentru aprobarea referendumului pro-familie!

În fine, protestul tinerimii! Dacă asta este generația viitorului, România are viitor! Prea mult am văzut viitorul prin imaginea dezmățaților de pe la… colective și alte baruri ale desfrâului (rău c-au luat foc, mai bine se pocăiau)! Dacă tinerii de azi înțeleg corect principiul răspunderii civice, al responsabilității politice și a valorilor care contează, eu cel puțin mă bucur!
Cum spunea o jurnalistă, Ro-Mânia! Sperăm să fie mânie sfântă…

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

8 răspunsuri to “OAMENI BUNI, ROMÂNIA POATE FI (DEJA) MARE!”

  1. Domnule Ionescu va inselati amarnic. O sa vedeti de ce in zilele urmatoare.

    • Sper că este doar anticiparea , nejustificată, a unor schimbări de val. Refuz să-mi închipui ceva sinistru (vreo amenințare), adică, în sensul că văd eu pe pielea mea! 🙂

      • O, in nici un caz nu e vorba de amenintare! Imi pare rau si imi cer scuze ca asa s-a inteles din formularea mea. Am vrut sa ma refer la faptul ca lucrurile ar putea degenera extrem de urat in zilele urmatoare. Numai bine va doresc!

  2. chiar nu va inteleg cum puteti cita pe cei de la digi 24 cei care ne-au prezentato zile multe la rand pe doamna hillary clinton ca salvatoare si pe dl Trump ca un demon iar azi ne prezinta pe dl Iohanis ca cel mai bun crestin desi stim cu toti ca nu este si cu cele mai bune intenti ptr poporul roman iar pe cei din psd au doar cuvinte care instiga la ura.vad ca tot mai multi pastori se lasa usor manipulati al sustine pe iohanis in romania si echipa lui de la Usr care provin din ong urile lui soros este ca si cum ai sustine pe Dn Hillary in state

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: