DE CE HOMOSEXUALII URĂSC/IUBESC BISERICA

Chiar așa, de fapt ce poziție are comunitatea LGBTQX… față de biserică?

Una dintre cele mai vehemente reclamații ar fi că bisericile nu sunt suficient de inclusiviste și îngăduitoare cu ei. Adică să-i accepte și să creeze un cadru de bun venit pentru purtătorii acestui stil de viață.

Aparent, homosexualii se doresc a fi parte din comunitatea unei biserici. Cu o… condiție: să nu le condamne păcatul. De fapt, nici să nu le fie considerat ca atare.

Presiunile lor au rămas fără un rezultat semnificativ până la începutul anilor ’90 când și-au schimbat strategia.

Dacă nu au reușit să înduplece biserica, au infiltrat-o. Recent, tot mai mulți prelați din diferite confesiuni au ieșit din dulap. Este deja notoriu scandalul iscat de actele de sodomizare a copiilor în sfera de influență a acestui gen de preoțime perversă.

Concluzia socială? Uluitor, accentul cade pe vinovăția bisericii și nu a homosexualilor care au infiltrat-o!

Homosexualitatea (ca demon) are câteva strategii bine documentate:

1. ACȚIUNI DE EMANCIPARE SOCIALĂ

 • Expunere
 • Victimizare
 • Normalizare
 • Acceptare
 • Legalizare
 • Celebrare

2. ACȚIUNI SUBVERSIVE DE RECRUTARE

Aceste acțiuni sunt îndreptate aproape exclusiv către copii, de la cele mai fragede vârste, prin:

 • Educație sexuală prematură în instituții publice de învățământ, cu accent pe diversitate
 • Inundare culturală (actori, cântăreți, personalități TV etc.)
 • VIOL! Nu, comunitatea LGBTQX nu este o comunitate pașnică, ci extrem de violentă! Este cel mai activ, cel mai agresiv și, din păcate, cel mai subestimat grup social de prădători sexuali! De ce credeți că urmăresc poziții de autoritate incontestabilă asupra copiilor: educatori (chiar la școlile duminicale ale bisericilor), instructori (până și la… boy scouts!), părinți adoptivi, toate acestea ca instrumente de recrutare, la nevoie pe cale de abuz.

 În lumina celor spuse, bisericile sunt cele mai atrăgătoare ținte pentru comunitatea desfrânaților, este o situație win/win (oricum, câștig). Dacă le infiltrează, ori le convertesc și devin adevărate bălți de recrutare pentru ei, ori le discreditează prin expunerea abuzurilor provocate tot de ei (cum au pățit catolicii), ori le acuză de radicalism și le marginalizează în afara mainstream (normalului).

În acest context, acțiunea lansată de Coaliția pentru Familie și susținută cu peste 3 milioane de semnături ar fi un uriaș pas înapoi pentru nelegiuiți! De aici disperarea cu care atacă acest demers!

Nu, homosexualii nu iubesc biserica, o urăsc cu patimă! Ei doar vor să o sodomizeze ca și pe celelalte instituții unde au reușit: învățământ, media, cultură, cinematografie, armată, legislativ.

După ce reușesc (Doamne ferește!) cu biserica, să nu ai niciun dubiu, vor sparge ușa familiei tale! Pentru că așa a pățit Lot în Sodoma!

Suntem ajunși cu frontul pe ultima baricadă a rezistenței! În spatele nostru este un hău imens pe care nu-l pot numi decât iad!

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

4 răspunsuri sa “DE CE HOMOSEXUALII URĂSC/IUBESC BISERICA”

 1. Ma intreb,frate Cristian,cat va mai ingadui Dumnezeu atata desfrau si obraznicie din partea lor,nu doresc altceva decat sa ii judece Dumnezeu.,si pe noi si copii nostri sa ne tina sub prorectia Lui.Traim zilele din urma,zile din ce in ce mai grele,dar as vrea sa strigam cu totii,Vino Doamne Isuse!!!

 2. Putem spune și că Biserica îi iubește atât de mult pe homosexuali, încât principalele Biserici protestante acceptă deja căsătoria homosexuală și slujitori ordinați homosexuali. Vedeți: http://contracurentului.com/tari-care-au-legalizat-casatoria-homosexuala-si-denominatiuni-crestine-care-aproba-casatoria-homosexuala/

 3. Excelent articol! Scurt, dar cuprinzator, punctand elementele esentiale! Bun de folosit ca argument in discutii cu cei care nu vad pericolul, spalati fiind pe creier de media mainstream

Trackbacks/Pingbacks

 1. De ce homosexualii urăsc/iubesc biserica? – ARMONIA MAGAZINE – USA - 26 iunie 2017

  […] Contiune reading Popas pentru suflet […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: