PĂRINTE, PĂRINTE!…

Nu sunt supărat pe ortodocși și nici pe ortodoxie, ci doar pe un popă (în videoclip-ul de mai jos) căruia i-a cășunat rău pe pocăiți cu pocăința lor cu tot! 

Deci, satana te ajută să scapi de vicii dacă te lepezi de icoane (aka te duci la… pocăiți). Ciudată teologie!
Adică, părintele uită de ceea ce spune Apostolul Pavel despre faptul că diavolul a supus firea prin păcat (Romani 8), că boldul morții este păcatul (1 Corinteni 15), că harul ne învață să o rupem cu păgânătatea și poftele lumești (Tit 2), că Hristos a venit să ne izbăvească de sub puterea păcatului (prea multe citate – caută, părinte, caută!).

Povestea că mai bine curvești cu tot orașul (Alexandria, de exemplu) decât să azvârli icoana e ca și cum ai zice că e mai bine să-l omori pe unul decât să te uiți urât la el…

Ca să nu zicem și de vorbele Mântuitorului că „nicio împărăție nu se dezbină împotriva ei însăși” atunci când fariseii (auzi, părinte?) îl acuzau pe Domnul că scoate duhurile rele cu ajutorul satanei!

Uite:

„Veniţi-vă în fire, cum se cuvine, şi nu păcătuiţi! Căci sunt între voi unii care nu cunosc pe Dumnezeu: spre ruşinea voastră o spun.” 1 Corinteni 15:34

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

8 răspunsuri to “PĂRINTE, PĂRINTE!…”

  1. „Icoana născătoare de… ce????” Ce o fi vrut sa zică?

  2. Fariseii sunt inca si astazi, pe Isus il acuzau ca face minuni cu Belzebul !!!

  3. Vai si amar de asa zisi preoti,daca asa ii invata pe enorias…icoana nascatoare de Dumnezeu..auzi expresie!m-am nascut in familie de ortodocsi,dar slava Domnului ca m-a salvat de la asa inselatorie.Nu am nimic cu ei,daca ar pastra credinta dreapta si adevarata asa cum e lasata in scripturi, nu ar fi o problema in a te numi ortodox.

  4. Saracul preot,chiar mie mila de el………..

  5. L-ati interpretat gresit pe nenea asta cu sapca. El n-a afirmat nimic decat a povestit o anecdota. Cu ce suntem mai sfinti daca-l punem la zid doar pentru asta?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: