CE SĂ LE RĂSPUNZI SCURSURILOR

Reacțiile nu au întârziat! Multe și urâte! Într-un fel e ok, trebuie să se vadă „calitatea” acestei comunități. De altfel, spam și gunoi au fost extrem de aglomerate. Am blocat zeci de comentatori și le-am șters comentariile. Facebook nu este deloc pe fază, afară de faptul că îi deranjează pe ei ceva. Altfel, înjurături și amenințări, las’ să curgă, canalul e mare…

Totuși, din multe și mărunte, am prins un narativ de genul Talking Points pe care LGBTQX îl folosește în dezbaterea media și care trebuie demascat pentru meschinăria și josnicia sa:

  • că am fi retrograzi
  • că am fi retardați 
  • că am fi un nou Johnstown (cult, sectă, ceva sinistru)

Bine, noi, liderii, noi am fi niște șarlatani interesați să menținem și să exploatăm acest mediu.

Realitatea este că stilul de viață XGLQTB (să le mai vină și altora rândul în față…) este adevăratul pericol pentru societate, că liderii acestei mișcări vor să transforme întreaga civilizație într-un gigantic Johnstown, unde copiii și tinerii noștri să fie otrăviți cu o otravă pe care – de dragul lor – să o bea și părinții, politicienii, bisericile etc.

În rândurile LGBTQX este cea mai ridicată rată de sinucidere și cel mai ridicat index de nefericire. Legătura care îi ține prinși în acest sistem este de ordin demonic, iar eliberarea poate fi relizată doar prin pocăință, iar limitarea activismului lor trebuie să capete forme legale!

În concluzie, dincolo de urâțenia și scârboșenia păcatului homosexualității, trebuie să fim conștienți că aceste ființe sunt josnice, răzbunătoare, violente și militante! Mulți dintre cei care le-au dezaprobat stilul de viață dar au considerat că trebuie protejați se trezesc la crunta realitate că restul societății, familii și copii au nevoie de protecție în fața acestui pericol real!

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

4 răspunsuri to “CE SĂ LE RĂSPUNZI SCURSURILOR”

  1. D-l sa va binecuvinteze ,sunt Geta Lazar , care cant pe youtube ,familia Rotaru ,,,noi locuim in Spania si la sotul mult ii place sa asculte pe fr Cristian,,,D-zeu sa va binecuvinteze si sa va dea mult har in lucrarea Lui.

  2. D-l sa va binecuvinteze ,sunt Geta Lazar , care cant pe youtube ,familia Rotaru ,,,noi locuim in Spania si la sotul mult ii place sa asculte pe fr Cristian,,,D-zeu sa va binecuvinteze si sa va dea mult har in lucrarea Lui.

  3. Dumnezeu sa va binecuvânteze frate Cristi!

  4. Ce-mi place la ei –sunt activi- bineninteles o activitate pe care nu o doresc – Daca si crestinii ar fi doar pe jumatate activi si indrasneti si mai ales traitori in fapte placute Lui Dumnezeu sigur – numarul acestor -ANORMALI- ar scadea mult –2 Cor–7-Prin cuvintul Adevarului, prin puterea Lui Dumnezeu, prin armele de lovire si de aparare pe care le da neprihanirea – La acest capitol suntem cam repetenti – si din aceasta cauza – ei au indrazneala si ne rid in fata – Doamne pedepseste tot ce ,nu e dupa voia si legile Tale. –God bless you, bro Cristi Ionescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: