CONVENȚIA ȘI CREDO TV – UN PARTENERIAT BINECUVÂNTAT

Este al 11-lea an în care Televiziunea Credo transmite în direct serviciile Convenției Bisericilor Române Penticostale din SUA și Canada!

Credo TV se implică în multe alte evenimente ale comunității noastre și nu numai, dar mă voi referi la acesta, cel mai recent.

Echipa din Statele Unite – în frunte cu frații și prietenii mei Marian Avram, Ștefan Varo, Ionel Bonta – sunt devotați acestui proiect cu întreaga ființă, realizând producții de înaltă calitate profesională, cunoscând prioritățile, particularitățile și chiar sensibilitățile adunărilor noastre.

Echipa din Cluj – România este condusă exemplar de fratele Iosif Mureșan, ei trebuind să fie disponibili la ore din cele mai… nepotrivite, datorită diferențelor mari de fus orar.

Pastorul Iacob Berghianu din Tg. Mureș – România a devenit personalitatea emblematică a acestor emisiuni, introducând în aceste transmisiuni interviuri și intervenții pe teme de interes. Fratele Iacob este de departe cel mai valoros host de programe religioase din Credo TV și nu numai!

Pentru toți cei care ați urmărit aceste emisiuni fără să realizați munca uriașă, stresul și dăruirea acestor oameni minunați care în marea lor majoritate și în majoritatea timpului sunt în spatele imaginilor și după cortina acestor evenimente, ziceți Domnului o rugă pentru binecuvântarea lor și, nu uitați, susținând misiunea Credo TV, susțineți lucrarea Domnului de răspândire a Evangheliei și îi susțineți pe ei!

Domnul să binecuvânteze Credo TV!

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

Un răspuns to “CONVENȚIA ȘI CREDO TV – UN PARTENERIAT BINECUVÂNTAT”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: