RETROGRAZI, LA STÂNGA SAU LA DREAPTA, ÎNAINTE SAU ÎNAPOI, DUPĂ CARE ÎN SUS SAU ÎN JOS!

Adevărul, ziarul adică, a publicat un articol despre cum Coaliția pentru Familie și colegii conservatori din România și America încearcă să întrerupă și să devieze traseul european al țării noastre, îmbrâncindu-l hăt, departe, undeva înapoi într-un trecut ne-democratic.

Aluziile autorului acestui articol sunt țintite cu claritate spre evanghelicii din România și SUA: baptiști, penticostali, creștini după evanghelie, pesediști sau peneliști, nu contează…

În colaborare cu omologii lor americani, aceștia ar încerca să izoleze România, să o destabilizeze și să îi strice viitorul european, glorios.

Ciudat, domnul autor dovedește o amnezie controlată cu privire la unele amănunte legate de demersul Coaliției pentru Familie:

  1. Poziția de inițiativă și implicare decisivă a Bisericii Ortodoxe Române în acest proiect! Alianța Evanghelică a cultelor neoprotestante are maxim 1 milion de membri. De unde, atunci, cele 3 milioane de semnături? Citatele menționate în articol aparțin exclusiv evanghelicilor, niciunul de-al preoților ortodocși sau catolici.
  2. Cu această inițiativă votează mulți alți parlamentari, nu doar cei doi-trei evanghelici cărora adevărul, ziarul, le pomenește numele.
  3. În articol este menționată vizita liderilor Coaliției în SUA, autorul menționând prezența acestora la evenimente evanghelice și întâlnirea lor cu personalități din această sferă, dar uită să adauge întâlnirea cu liderii organizațiilor ortodoxe române din SUA și suportul acestora pentru demersul Coaliției!

CONCLUZII:

  • Articolul publicat în ziarul adevărul este o tentativă periculoasă de a sugera că, de fapt, Coaliția pentru Familie este o acțiune subversivă a conservatorilor din cultele neoprotestante din România și Statele Unite. Fals! În realitate, acest demers este unul larg, cuprinzând toate spectrele societale, religioase și instituțional-politice din România!
  • Autorul acestui articol și, de ce nu, tot ziarul ar trebui să-și însușească temeinic câteva lecții din istoria apropiată și îndepărtată a ceea ce se întâmplă atunci când homosexualității nu i se pun garduri cât de înalte și puternice! Aici nu vorbim de înclinația și preferințele unei societăți, ci de însăși supraviețuirea acesteia!
  • Bineînțeles, acești domni ar trebui să mai meargă și pe la biserică, oricare, poate or auzi un lucru ori două despre ce părere are și Dumnezeu, de care adevărul nu zice absolut nimic, de parcă n-ar exista…
  • În fine, demersul Coaliției nu este doar despre a lua-o la stânga sau la dreapta, înainte sau înapoi, ci în sus sau în jos! Și în jos, de râpa râpelor se duc toate civilizațiile (inclusiv europene, dar și americane) care desconsideră valorile sacre ale Creatorului!

Ah – să nu uit – desigur, articolului i-ar fi lipsit sarea și piperul dacă nu zicea ceva și de… Putin! 😂

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

Un răspuns sa “RETROGRAZI, LA STÂNGA SAU LA DREAPTA, ÎNAINTE SAU ÎNAPOI, DUPĂ CARE ÎN SUS SAU ÎN JOS!”

  1. Vlad Viski este unul din liderii mascarii LGBTQ din Romania, lucreaza la Mozaiq (site de propaganda gay) asa ca „domnul autor” NU are cum sa fie nici lucid nici echilibrat…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: