NUMAI CONSERVATORII POT FI IPOCRIȚI; LIBERALII SUNT DOAR… EI ÎNȘIȘI, AȘA GREȘIȚI CUM SUNT!

Zilele trecute, un congressman conservator american a fost prins că recomanda amantei sale avortul, deși poziția sa politică era vehement împotrivă.

Desigur, media a sărit ca arsă, lamentând ipocrizia… tuturor conservatorilor. Dintr-odată, politica pro-avort era validată de acest scandal.

Dincolo de lipsa de profesionalism și logică jurnalistică, această generalizare nu face altceva decât să le demaște lipsa de onestitate intelectuală.

Ceea ce nu vrea media să accepte este că acest criminal al masacrului din Las Vegas a fost radicalizat de stânga liberală și a atacat o masă de oameni iubitori de muzică country, oameni cu precădere conservativi. Lunile trecute au tratat la fel de superficial atacul împotriva legislatorilor republicani aflați pe un teren de sport, antrenându-se înaintea unei partide de baseball organizată în scopuri caritabile.

Dar nu acesta este scopul acestui articol.

Consider că este cazul să clarificăm un lucru. De fapt doar conservatorii pot fi ipocriți! De ce? Pentru că ei susțin valori sacre pe care mai întâi trebuie să le respecte. Altfel își pierd credibilitatea.

Liberalii nu au astfel de probleme. Ei cred în drepturile homosexualilor. Dacă ar fi prinși într-un asemenea stil de viață, ce dacă!

Dar un conservator ar fi fals.

Un liberal nu ar fi avut probleme să-și încurajeze prietena să facă avort. Un conservator nu-și poate permite o astfel de deviere.

Exemplele sunt multe și, personal, eu sunt de acord că ipocrizia este păcatul celui care nu-i umblă picioarele pe unde-i umblă gura.

Dar asta nu schimbă cu nimic standardul. Valorile morale trebuie să facă parte dintr-un sistem pe care nu-l poate discredita nici ipocrizia, nici opoziția.

Avortul este tot atât de odios și criminal indiferent dacă este încurajat de un liberal sau de un conservator.

Diferența este că un liberal (care respinge valorile Sfintelor Scripturi) poate fi doar greșit! Un conservator poate fi drept în principiile pe care le promovează dar fals în viața sa privată.

Deci, discreditați-l pe om, nu și valorile!

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

No comments yet... Be the first to leave a reply!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: