CÂTEVA MOTIVE PENTRU CARE CRED CĂ SE ÎNTÂMPLĂ CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN AMERICA

Știți deja că nu-mi place personalitatea Președintelui Trump. Deloc!

Sunt de acord cu multe dintre cele pe care le zice – nu întotdeauna și cum- ba chiar mirat că mai și încearcă să le facă!

Știu și că influența mea pro sau contra este o cantitate neglijabilă în marea schemă a lucrurilor.

Totuși, pentru că ne interesează, pentru că suntem contrariați de avalanșa de știri despre acuzații și incriminări motivate politic, pentru că într-un fel sau altul, mai devreme sau mai târziu, consecințele vor ajunge și pe strada noastră (sau în portofelul nostru), iată ce cred:

Avem de-a face cu un război de proporții inimaginabile pentru sufletul și viitorului acestei țări!

De 70 de ani, narativul politic este inițiat și manipulat de Partidul Democrat prin trei căi majore: taxe, walfare (serviciile de asistență socială) și imigrare.

Taxele finanțează asistența socială a cărei rânduri sunt îngroșate prin deschiderea granițelor.

Astfel, electoratului liberal îi este permanent asigurat sânge proaspăt.

De pe poziția de dominanță politică, proptită fiind de celelalte brațe (media, învățământ, artă și cultură, cinematografie, sport etc…), caracatița iluministă distruge toate bastioanele care se împotrivesc scopului ei primordial – globalizarea și guvernul mondial – și anume: familia tradițională, biserica și mișcarea conservatoare.

Intimidat de forța acestui monstru, Partidul Republican mârâie și hârâie, dar nu are nici colți, nici gheare, adică voință politică.

Ca protecție împotriva eventualelor sughițuri electorale, tribunalele au fost înțesate cu elemente reacționare aservite agendei liberale.

Mai mult, printr-o lovitură magistrală, partidul care a fost opresiv și represiv o mare parte din istoria acestei țări, s-a erijat acum în campionul cauzelor etnice și rasiale.

Bloc electoral după bloc electoral a fost cumpărat și aservit Partidului Democrat.

Republicanii s-au obișnuit să conviețuiască în acest sistem. Poate vorbi cât dorește, doar să nu pună nimic în practică.

Acum, ce se întâmplă cu Domnul Trump? Lipsit de orice loialitate față de societățile secrete, fără legături trainice în vreun aparat de partid, noul președinte s-a trezit în mijlocul unei grămezi de crocodili feroce cărora li s-a deranjat mlaștina.

Imperiul contraatacă!

Cum se vor termina aceste investigații și demersuri legale care torpilează foarte aproape de administrația Trump… greu de spus!

Ce este clar, scoasă din zona de confort și amenințată existențial, caracatița a dat drumul la cerneală!

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

4 răspunsuri sa “CÂTEVA MOTIVE PENTRU CARE CRED CĂ SE ÎNTÂMPLĂ CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN AMERICA”

  1. Stati linistiti ca lucrurile vor reveni la „normal” in 1-2 ani cel mult. Nu degeaba zice Biblia ca zilele din urma vor fi rele, si cu toate problemele din ziua de azi nu cred ca am ajuns inca acolo.

  2. Si totusi semnele care se suced , arata ca mult nu mai este .Domnul e gata sa vina ,sa-si salveze poporul , Dumnezeu sa ne ajute sa ne trezim si sa trecem de partea ADEVARULUI,care este unul singur. Vezi :,, O singura Biblie de ce atatea biserici ? ,,

  3. Si totusi semnele care se succed , arata ca mult nu mai este .Domnul e gata sa vina ,sa-si salveze poporul , Dumnezeu sa ne ajute sa ne trezim si sa trecem de partea ADEVARULUI,care este unul singur. Vezi :,, O singura Biblie de ce atatea biserici ? ,,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: