HOLLYWOOD – CONFUZIE ÎNTRE MIMĂ ȘI REALITATE

Într-un mediu inflamat de corectitudinea politică, zidul protector al ipocriziei liberale, este greu să gândești, darămite să mai și spui adevărul.

Totuși, pentru că modelul cinematografiei în general – în special cea americană, Hollywood – a devenit motorul cultural care definește standardul (i)moral al societății, mă voi încumeta să observ, poate și să comentez câte ceva.

Să mă scuzați toate surorile, femeile în general, credeți-mă că nu sunt misogin, n-am cum să fiu cu nevastă, zece fete și două nepoțele!

E adevărat, nu cred în prostiile culturale promovate de liberalismul modern, adică egalitate și echilibru absolut între genuri.

Și cine – cică, adică loc de făcut cu ochiul – sunt campionii mișcării feministe? Actorii, actrițele, producătorii, în general industria cinematografică! Ei produc filme cu care luptă și dă-i și luptă împotriva tuturor fobiilor, discriminărilor, nedreptăților și inegalităților!

Bine, aderența acestor… interesanți (a se citi măscărici) la cauzele liberale este notorie pentru superficialitatea ei.

Îmi aduc aminte că vreo 15-20 de ani în urmă era la modă pentru mulți actori să stea câte o noapte (câteva minute până erau filmați ca să-i dea la news) cu homeless în cutiile lor de carton ca să arate cât de mult le pasă! Mă întreb și acum de ce nu-i duceau în casele lor să-i țină măcar o zi…

Prin natura sa, Hollywood este cea mai ipocrită platformă, dar din păcate și cea mai eficientă de setare a mentalității colective.

Bunăoară, de pe această platformă s-a procedat sistematic la bombardarea sistemului de valori tradiționale. Paradoxal, jucând cele mai violente scenarii, dumnealor sunt vrăbiuțele pacifiste care protestează împotriva războaielor; infectând mințile copiilor la vârstele cele mai fragede cu teme oculte, ei sunt vajnicii luptători împotriva abuzurilor; locul unde se exploatează flagrant femeile este podiumul care le afirmă…

Revenind la tema inițială, explozia de demascări a actelor de degradare morală și abuzuri sexuale a căpătat proporții pandemice.

Actorii și producătorii, scenariștii și măturătorii, de pe platoul de filmare, din scaunele de direcție, de la poartă până pe peliculă, toată industria este un gigantic bordel!

Pentru toate femeile care – ca la un semnal – au ieșit din dulap (este o adevărată fascinație în Hollywood cu ieșitul din dulap) acuzând în stânga și în dreapta că au fost înjosite de avansurile bărbaților, singura mea simpatie este pentru sufletele lor pierdute.

În ziua de azi și de când e lumea rea (de vreo șase mii de ani), privilegiile se plătesc scump.

La porțile producătorilor de film, muzică, modă, adică lucrurile care aduc celebritate și căruțe cu bani, criteriile de intrare nu sunt întotdeauna (aproape niciodată) dintre cele mai normale.

Frumusețea ține de gusturi și – pentru o vreme – de tinerețe, râsul de prostie, plânsul se ajută cu ceapă, dezbrăcătura acoperă (scuzați inadvertența) lipsa de talent, pe nebunii o putem face cu toții, iar proba de lucru în dormitoarele șefilor elimină competiția!

Întrebarea mea este… de ce n-au tras semnalul de alarmă atunci? Pentru că atunci nu le-ar fi băgat în seamă cine trebuia!

Acum, stricatele și perversele lumii strigă împotriva stricaților și perverșilor lumii, de parcă s-ar fi aliniat să se angajeze la fabrica de călugărițe!

Multe dintre ele și-au șantajat acuzații pentru sume imense de bani. Acum și-au adus aminte de lupta pentru dreptate și dumnealor sunt… victime!

http://ponderingprinciples.com/2017/10/grievances-integrity-the-moral-conscience/

Ascultați, eu sunt de acord să-i bage pe toți în pușcărie! Pe viață!

Dar aș propune un sondaj de opinie la care să participe toate actoarele din Hollywood. Dacă această industrie este plină de oameni răi, stricați și nesimțiți – este! – ia s-o desființăm!

Să-i desființăm puterea de a semăna păcatul în formele sale cele mai violente, perverse și josnice în mintea și viața noii generații!

Să-i desființăm actele de intimitate picantă jucate cu nerușinare să fie văzute de o lume întreagă și care le învață pe fete că ăsta este lozul lor câștigător pentru afirmare (adică cum să devină… loaze)!

http://ponderingprinciples.com/2017/10/grievances-integrity-the-moral-conscience/

Nu vă țineți respirația! Din când în când vor arunca la gunoi câte un leu bătrân, consumat, de pe care nu mai pot trage nimic. Sistemul va rămâne acelaș: exploatarea este reciprocă pe bază de ofertă și profit.

Vreți să luptați pentru adevăr și dreptate? Simțiți nevoia să compătimiți victime? Căutați-le oriunde dar nu începeți cu Hollywood. Pentru că acolo, singurele victime sunt cei care le finanțează orgia: consumatorii! Deși, dacă ne gândim bine, aceștia sunt mai degrabă… complici!

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

2 răspunsuri sa “HOLLYWOOD – CONFUZIE ÎNTRE MIMĂ ȘI REALITATE”

  1. Perfect spus , cand complici se dau drept victime dari isi continua activitatea care le-a facut „victime „.

Trackbacks/Pingbacks

  1. Cristian Ionescu: HOLLYWOOD – CONFUZIE ÎNTRE MIMĂ ȘI REALITATE – CrestinTotal.ro - 7 noiembrie 2017

    […] Citește mai mult: https://popaspentrusuflet.wordpress.com/2017/11/07/hollywood-confuzie-intre-mima-si-realitate/ […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: