PRESA ȘI PREȘEDINTELE: DIFERENȚA DINTRE DUH ȘI NĂDUF

Recunosc, nu m-am putut abține! Am vrut să văd dacă Președintele Americii este sănătos.

Timp de o oră, Doctorul… cutare (nu i-am reținut numele și nici nu e foarte important) a dat declarații de amănunt despre rezultatele examenului medical de amploare pe care i l-au administrat.

Perfect (aproape) pentru orice om, surprinzător de bun pentru unul de 71 de ani!

Normal, după detaliile oferite, media trebuia să aplaude: toți ne bucurăm de sănătatea unui câine, darămite a liderului lumii libere!

Nu și în acest caz! Așa că, erijându-mă în analist de circumstanță pe probleme psihiatrice, am evaluat sănătatea mintală a reporterilor de la Casa Albă și… m-am îngrijorat. Profund!

Întrebările jurnaliștilor au trădat ura de moarte pe care o au față de Donald J. Trump! Adică, îl vor mort!

Nimic nu le-a satisfăcut curiozitățile morbide, niciun test medical nu s-a dovedit a fi suficient, inclusiv ideea că a trecut cu brio examenul cognitiv nu le-a picat bine!

Un jurnalist se remarcă prin calitatea și claritatea întrebărilor pe care le pune. Din ele trebuie să răsară inteligența, echilibrul și spiritul său elevat. La cei din camera de presă a Casei Albe a răbufnit… năduful!

Propun evaluarea psihiatrică a tuturor reporterilor! Presupun o acută stare de obsesie cu început de psihopatie politică!

Transferând subiectul într-o dimensiune spirituală, acesta este rezultatul integrării în viața socio-politică a unei generații crescute într-un sistem de învățământ umanist, anti-Dumnezeu și fără valori bine definite!

Dumnezeu, care este etalonul absolut al integrității, nu dorește moartea păcătosului!

Nu i-am dorit nimic rău lui Clinton sau Obama, nici măcar lui… Ceaușescu (nu, nu am aplaudat de Crăciun ’89 la împușcarea lui!)

Nu l-am văzut pe Trump în poziția de Președinte al SUA, nici acum nu sunt întotdeauna și pe deplin hotărât (afară de momentele când îmi aduc aminte de Hillary).

Dar, ca să îi vrei răul unui om, oricine ar fi el, orice altă boală mintală este ușoară prin comparație.

Nu sunt neapărat un fan al publicațiilor de extremă-dreapta, dar articolul de mai jos face sens și justifică narativul acestei postări: liberalismul și media aservită idealurilor sale este o disfuncție a minții!

https://www.conservativedailynews.com/2018/01/liberalism-mental-disease/

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

No comments yet... Be the first to leave a reply!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: