O MARE NEDREPTATE

Ca în fiecare an, în baza măsurătorilor care stabilesc numărul de telespectatori pentru fiecare televiziune, Credo TV a intrat pe lista must-carry a CNA și trebuie inclusă pe toate platformele de distribuție prin cablu.

Locul 27 din 750 de televiziuni ne onorează dar ne și întristează, având în vedere că RDS-RCS refuză să includă Credo TV în grila lor de programe, deși legea îi obligă la aceasta. Altul ar fi indicele de audiență dacă am putea fi vizionați și de telespectatorii care au abonamente în această rețea.

Este o mare nedreptate!

În primul rând se face o mare nedreptate legii pe care RDS-RCS o încalcă repetat și sfidător, în ciuda apelurilor și demersurilor noastre din ultimii ani.

Apoi, o altă mare nedreptate este împotriva clienților RDS-RCS care nu beneficiază de alternativa Credo TV și emisiunile pe care le produce.

Bineînțeles, Credo TV: conducerea, sponsorii, personalul, producătorii, toți acești oameni minunați care sacrifică energie, timp și resurse incalculabile pentru a face posibilă această misiune, ei sunt nedreptățiți și disprețuiți de atitudinea și flagranta încălcare a legii de către RDS-RCS!

Că este în poziția 27, acesta este un motiv de mare satisfacție și împlinire, cu toate obstacolele și acțiunile de discriminare ale căror țintă este – în mod singular – Credo TV.

De aceea, cerem tuturor celor cărora Domnul le va pune pe inimă acest lucru să se roage și să postească pentru această cauză, înțelegând că adevărata bătălie nu este împotriva “cărnii și sângelui” ci împotriva “domniilor și stăpânirilor rele din locurile cerești” (Efeseni 6).

Prin RDS-RCS există potențialul ca milioane de români să acceseze mesajul Evangheliei Domnului Isus Cristos prin Credo TV și mulți să ajungă la mântuire! Să luptăm împreună pentru ei, de dragul lor!

Vă mulțumim și Domnul să vă binecuvânteze!

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

7 răspunsuri sa “O MARE NEDREPTATE”

 1. Domnule pastor, o solutie foarte simpla, dar care face apel la unitatea crestina, este o petitie a acelor crestini romani care au TV de la RDS, si care cred eu ca sunt de ordinul zecilor de mii, prin care sa se ceara ca pana in decurs de o luna, sa spunem, Credo si Alfa Omega sa fie introduse in grila, conform regulilor „must carry”. Daca acest demers este refuzat, acele cateva zeci de mii de familii sa isi anuleze in aceeasi zi contractele la RDS public, anuntandu-se pe aceasta cale mass-media neafiliata la RDS, unde sa se arate prin reprezentantii acestor familii – incalcarea legii de catre RDS si ca noi fiind crestini refuzam sa fim clientii unei firme ce incalca reglemantarile legale, neasociindu-ne cu niste incalcatori de lege. De asemenea sa fie aratat refuzul RDS de a ne oferi noua si celorlati romani o alternativa crestina si morala la televiziunile unde se promoveaza violenta, sexul, prost-gustul, vulgaritatea, lipsa de respect fata de normele crestine, fata de conduita morala etc. La Stirile de la ora 5, de exemplu, putem afla si altceva, ce se intampla bun si sfant in Romania, nu doar crime, violuri, sinucideri, talharii, sia late fapte ingrozitoare, ce alimeteaza raul din inimile telespectatorilor care cred ca toate acestea sunt norma in Romania, cel putin asa ne prezinta televiziunile ce se bat pe audienta celor care iubesc raul.

Trackbacks/Pingbacks

 1. Cristian Ionescu – O MARE NEDREPTATE | agnus dei - english + romanian blog - 7 martie 2018

  […] SURSA – https://popaspentrusuflet.wordpress.com/2018/03/07/o-mare-nedreptate/ […]

 2. CRISTIAN IONESCU: O MARE NEDREPTATE. refuză să includă Credo TV în grila lor de programe, deși legea îi obligă – CrestinTotal.ro - 14 martie 2018

  […] https://popaspentrusuflet.wordpress.com/2018/03/07/o-mare-nedreptate/ […]

 3. CREDO TV – APEL LA POST ȘI RUGĂCIUNE | agnus dei - english + romanian blog - 27 martie 2018

  […] CONTINUARE AICI – https://popaspentrusuflet.wordpress.com/2018/03/07/o-mare-nedreptate/ […]

 4. UN MARE PAS ÎNAINTE: CREDO TV ÎN GRILA DIGITALĂ RCS-RDS – CrestinTotal.ro - 26 august 2018

  […] Am scris mai pe larg despre frustrarea de a fi fost nejustificat lăsați pe dinafară până acum – AICI. […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: