VEI PLĂTI, ROMÂNIA!…

Nu s-au stins ecourile referendumului, nu s-au bandajat rănile și abia dacă s-a întors fila unei pagini triste în istoria României că… a apărut propunerea de legiferare a parteneriatelor civile între cupluri de acelaș sex, deocamdată fără dreptul de a adopta copii. Există larg suport parlamentar cel puțin din partea marilor partide politice care, iată, pe când se făceau că organizează referendumul și că votează, lucrau de zor la formularea noii legi.

Complicității populației nu i se pot acorda circumstanțe atenuante. Cu 6 milioane de voturi trecea!

Va spune cineva că oamenii sunt ușor de păcălit, că au fost ne/dez-informați, că partidele a luat referendumul ostatec luptei pro/anti-corupție, că și că…

Nu mai contează! Dacă era quorum și trecea era gata și basta!

Unii cred că acestui referendum i s-ar fi atribuit un alt articol de lege, un alt text etc. Fals!

Referendumul era despre căsătoria între un bărbat și o femeie! Toate scuzele sunt tardive!

România era o țară și un dulap. În dulap, ocolită și ținută departe de ochișorii nevinovați și mințile fragede erau scursurile societății! Actul homosexual este mizerabil, scârbos și dezgustător ca o latrină rurală.

Creștinismul românesc – cu toate insuficiențele lui – a încercat să țină mizeria în canal, gunoaiele în cazan și mirosurile în… dosul curții (m-am gândit la 100 de alte exprimări mai subtile și n-am reușit)… Vreo 3,5 milioane de români au crezut așa! Restul au vrut murdăria pe străzi, în școli (în media era deja) și în cât mai multe case!

În forma lui simplificată, referendumul a fost pentru un dram de adevăr, de frumos și de parfum dumnezeiesc într-o mare de minciună, de urât și de grețos!

Acum că ne-am întors cu spatele spre Dumnezeu – credeți că Îi este indiferent și nu sunt consecințe? – acum că avem un nou normal, bun venit într-o țară post creștină…

Cunoscând caracterul obraznic, josnic al mișcării LGBTQ, acesta este doar începutul!

Vei plăti, România! Vei regreta și vei plăti!

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

5 răspunsuri sa “VEI PLĂTI, ROMÂNIA!…”

  1. Dezamăgiți suntem.Noi din diaspora am mers zeci de km si fata mea 200 km sa voteze.iar in romania cu secțiile de votare lîngă ei au dat dovadă de o ignoranță mare ,nu mai avem cuvinte.am o intrebare va rog de ce nu sa publicat rezultatele voturilor din diaspora ?sa publicat doar al județelor din ro

  2. Trist pentru România! Dar întrebarea a fost capcana și multa lume nu a știut ceea ce sa voteze! Dar vine Sodoma și Gomora și Dumnezeu va nimici pe toții acei care nu trăiesc o viata asa cum ne învață biblia! România o tara Creștină? Unde ești Creștinătate? Numai ai pic de simțire, aceste lucruri sunt scârboase înaintea lui Dumnezeu, va venii Dumnezeu cu urgia Sa.De ce se fac atâtea lucruri în ascuns și toții din parlament sunt niște hoții, au furat tot ceea ce a fost bun!te-ai vândut Românie pt un deal de gunoi, noi mergem peste hotare sa ne câștigăm pâinea și ei vând tot ceea ce e bun și sa lăfăie! RUȘINE SA VA FIE!

  3. cred ca Orwell a spus: O tara care voteaza politicieni corupti nu e victima ci complice. In cazul nostru o tara care a votat pentru LGBTQ neprezentandu-se la vot nu e victima ci complice.

Trackbacks/Pingbacks

  1. CRISTIAN IONESCU: VEI PLĂTI, ROMÂNIA!… Vei regreta și vei plăti! – CrestinTotal.ro - 10 octombrie 2018

    […] https://popaspentrusuflet.wordpress.com/2018/10/09/vei-plati-romania/ […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: