UN MESAJ DEMN DE LUAT ÎN SEAMĂ

L-am primit de la un slujitor. Am scos pasajele cu adresare personală și am lăsat substanța!

Au rămas foarte puțini slujitorii a căror voce predică “învățătura care duce la evlavie” și “cuvintele sănătoase ale Domnului Isus “. ( 1Timotei 6:3)
Se încearcă în mod vizibil și cu nonșalanță despărțirea harului de adevăr (Ioan 1:17), a primirii Domnului Isus de răstignirea împreună cu El (1Corinteni 2:2) și închinarea de evlavie. Lista acestor paradoxuri ar putea continua, însă așa zisa “gândire pozitivă” și “corectitudinea politică” nu permit evidențierea acestor disocieri predominante.
De fapt, dualitatea și compromisul multor slujitori i-a dezbrăcat de curaj, de autoritate și de integritate, făcându-i niște marionete depersonalizate. Acum a mai rămas doar resemnarea, uitandu-ne cu nostalgie la involuția regretabilă a bisericilor și la satisfacția păcătoasă a celor ce cu tot dinadinsul au ținut să schimbe identitatea bisericii lui Hristos.
Pentru cei care au rămas loiali învățăturii sănătoase, fiți încredințați de tot adevărul predicat, de rugăciunile care vă poartă și mai ales de asentimentul lui Dumnezeu. Alături de alte încurajări luați și dictonul:
“Mă simt mai puternic cu un adevăr solitar, decât cu o minciună colectivă”
“Ca unii care am lepădat meşteşugirile ruşinoase şi ascunse, nu umblăm cu vicleşug şi nu stricăm Cuvântul lui Dumnezeu. Ci, prin arătarea adevărului, ne facem vrednici să fim primiţi de orice cuget omenesc, înaintea lui Dumnezeu.” 2 Corinteni 4:2

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

Un răspuns sa “UN MESAJ DEMN DE LUAT ÎN SEAMĂ”

  1. Daniel Cucicea (Boţcan) Răspunde 4 martie 2020 la 10:12 AM

    A republicat asta pe Vegheaţi!.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: