COMUNICAT – BISERICA ELIM, CHICAGO

Stimați frați și surori,

Membri ai Bisericii Elim – Chicago,

Având în vedere restricțiile și incertitudinile legate de criza epidemiei Covid – 19 (Coronavirus), conducerea bisericii în colaborare cu toate departamentele de lucru vor analiza săptămânal provocările și situațiile la zi, încercând să ia cele mai bune hotărâri în vederea protejării sănătății noastre a tuturor prin prevenirea împrăștierii acestui virus în/prin comunitatea noastră.

Gândul și prioritatea noastră este să menținem o oarecare normalitate a desfășurării activităților bisericii.

Vom analiza riscurile posibile dar și soluțiile viabile pentru a găsi echilibrul între recomandările organelor de specialitate, prevederile legale ale administrației federale și locale precum și nevoile spirituale ale bisericii!

În cazul în care apare vreun caz de contaminare în comunitatea noastră, vă rugăm să ne comunicați imediat acest lucru, dar, pentru motive legale și de confidențialitate, numai la 847-636-1744 (Pastor Cristian Ionescu)!

Dacă aveți nevoie de ajutor sau cunoașteți pe cineva care are nevoie de ajutor, vă rugăm să-i contactați de urgență pe pastorii bisericii!

Pagina de website a bisericii (www.elimro.com) și cea de pe Facebook vor fi modul de comunicare unde – ca de obicei – veți găsi informații corecte și complete despre activitatea bisericii în perioada următoare.

În cazul în care va fi necesar, vom comunica prin poștă, Email sau prin apeluri telefonice cu toate familiile bisericii.

Pe toată durata acestei crize, vă rugăm să nu uitați că Dumnezeu este Suveran, că totul este îngăduit de El cu un scop și motive bine întemeiate și că indiferent de circumstanțe și consecințe, poporul Său este pregătit și trimis să-L reprezinte cu demnitate și să îndeplinească Planul Său măreț în lume!

Leviticul 25:18 “Împliniţi legile Mele, păziţi poruncile Mele și împliniţi-le, și veţi locui fără frică în ţară.”

Vă chemăm în fiecare Marți și Joi la zile de post și rugăciune și în fiecare zi la 10pm la unitate duhovnicească în rugăciunea de seară (vom încerca să postăm zilnic mesaje video cu îndemnuri și mesaje de încurajare pentru devoțiunea noastră comună).

Domnul să vă binecuvânteze și să vă protejeze cu brațul Său atotputernic!

Pastor Cristian Ionescu

Pastor Adrian Tișe

Conducerea Bisericii Elim

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

No comments yet... Be the first to leave a reply!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: