CONFUZIE

Nu am nevoie decât de acest cuvânt pentru a descrie starea de lucruri și ceea ce exprimă populația Statelor Unite în acest moment!

Că lucrurile se vor clarifica (sau, nu!) în viitor… greu de anticipat.

Mai întâi, cu privire la Coronavirus, nimic nu e clar! Nu prea este consens în lumea științelor și medicinii deși, aproape exclusiv, media favorizează punctul de vedere al alarmiștilor!

Printre cele mai sinistre și dezgustătoare figuri ale pandemiei, Dr. Fauci este ca un pinball care se izbește de toate opiniile posibile: când fatalist-când optimist, când pro-când contra, când nici așa-când nici altfel…

Categoric, o mare parte a publicului american este sceptic în ce privește vaccinul în general și obligatoriu în special!

Colac peste pupăză, au apărut protestele justificate și încurajate de politicienii de stânga împotriva violențelor rasiale, care au destabilizat complet societatea prin… violență și anarhie!

Dublul standard al acelorași politicieni care doar câteva zile mai devreme împrăștiau protestele pașnice și amendau și amenințau bisericile a creat percepția destul de legitimă că totul este parte a unei strategii bine gândite și executate de globaliști, aliați cu liberalii-progresiviști în scopul înlăturării Președintelui Trump la alegerile din Noiembrie.

Sincer, nimic din ceea ce aruncă stânga spre noi nu sună credibil!

Logica frauduloasă, interpretarea impertinentă a cifrelor statistice și modul arbitrar și agresiv în care media se alătură acestei mișcări de destabilizare miroase a un fel de lovitură de stat!

Asta și datorită conecțiilor subversive și amprentelor Deep State pe toate manevrele politice și legale în țesătura de atacuri continue împotriva lui Donald Trump!

Într-o asemenea situație, un nou bloc electoral de tip caragialesc își face apariția: cetățeanul turmentat!

Din punct de vedere al afinităților politice, pentru un creștin lucrurile ar trebui să fie clare: un adevărat creștin, fie în România, fie în America, fie oriunde, el trebuie întotdeauna să voteze pro-viață, pro-familie și pro-moralitate!

Fără aceste filtre, mii de pastori și biserici de tip liberal contribuie la adâncirea confuziei și decăderea accelerată a societății!

Cam aici suntem! Ne-au rămas două puncte fixe în mijlocul acestei învălmășeli: Dumnezeu și Președintele Trump!

La Unul trebuie să ne rugăm pentru… celălalt! Și să votăm cu cine trebuie!

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: