LECTURĂ OBLIGATORIE

Nimeni nu ar trebui să predice sau să cânte vreodată în biserică, nici să fie ordinat în vreo slujbă fără să citească de o sută de ori pasajele biblice despre patimile Mântuitorului și ale sfinților martiri!

Pe lângă acestea, o istorie ca cea la care oferim următoarea legătură ar trebui făcută cadou oricărui candidat la botez sau slujire, cu obligația de a semna că niciodată nu va semna vreun angajament de trădare a Domnului, Bisericii și semenilor! Nu va semna și nici nu va trăda!

“Povara acestei dileme prin care au trecut foarte mulți în comunism era imensă. Nu a fost zi în care să nu se consume pentru răspunsul pe care trebuia să-l dea. A început să vomite ce mânca Lipsit de energie, obosea foarte repede. Mama și-a dat seama că ceva nu este în regulă cu el și a tot încercat să afle ce este, dar a fost în zadar. A bănuit că era vorba despre ce se întâmpla la miliție și la Securitate și i-a zis:

-Floro, ăștia o să te omoare sau o să te trimită la canal din nou. Și dacă nu te trimit, au băgat spaima în tine de o să mori de nesomn și înfometare. De ce nu te oprești și tu să nu mai vorbești cu oamenii în sat despre pocăință? În acel moment, tata parcă s-a trezit dintr-un somn greu și a realizat ce se petrece de fapt. Îl lăsase pe cel rău să îl înfrice. Se temea pentru viața lui și era gata să cadă. S-a întors spre mama și i-a zis:

-Mulțumesc, mi-ai deschis ochii. Aici este vorba despre cel rău. Știi, în Biblie a fost un om care a suferit mult mai mult decât mine. Îl chema Iov. Dumnezeu îl dăduse pe mâna Diavolului. Soția lui i-a zis într-o zi, ca să-i curme suferința, să blesteme pe Dumnezeu și să moară, dar el i-a zis: „Primim binele și să nu primim și răul de la Dumnezeu? Domnul a dat, Domnul a luat, fie Numele Lui binecuvântat.” Eu nu renunț la Dumnezeu. Orice s-ar întâmpla. Am acum un moment de slăbiciune, dar știu că Dumnezeu mă va întări. Tu nu trebuie să te temi de nimic pentru că nu mi se va întâmpla nimic fără voia lui Dumnezeu. Fii liniștită, o să fiu bine.”

Articolul întreg AICI.

Mulțumiri fratelui Beni Cruceru pentru publicare și fratelui Marius Cruceru pentru alertă!

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

4 răspunsuri sa “LECTURĂ OBLIGATORIE”

  1. Cu drag. Sper sa fie de folos pentru cat mai multi. Pe blog sunt mai multe episoade din viata bunicului meu. Speram sa ajunga sa fie publicate intr-o carte in urmatoarea jumatate de an multe astfel de experiente cu Domnul.

  2. Mulțumesc pentru aceste comori. Așa este. Domnul Isus să vă binecuvânteze! Cu respect,Bumbar Ioan

  3. cred ca e lectura obligatorie pentru noi toti. Mie mi-a dat de gandit faptul ca securistii se cramponau de o semnatura in conditiile in care, teoretic, nu le-ar fi fost greu s-o falsifice. Si am dedus de aici ca nu trebuie sa-mi (mai) fie frica, pentru ca Dumnezeu a pus niste limite. Ne putem pierde viata dar nu si sufletul (zic asta gandindu-ma ca daca vaccinul ar fi marca fiarei atunci nu putem fi vaccinati cu forta ci doar inselati, intimidati si manipulati ca sa-l acceptam. si mai cred ca obligativitatea e doar un bluff facut in acest scop.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: