DESPRE MAMA: TREI NOPȚI ÎNLĂCRIMATE ȘI ZORII UNEI DIMINEȚI ÎNSORITE

În ultimele trei nopți a plouat. În fiecare, lacrimile din rugăciunile mamei, lacrimile noastre de despărțire și lacrimile unei lumi mai pustii, mai sărace.
Apoi, au venit zorii cu soare și cu un nou răsărit pentru ea, răsăritul eternității.
A avut o trecere liniștită ca sufletul ei credincios: moartea i-a întrerupt suflarea dar nu i-a luat sufletul, pământul îi va lua trupul dar nu nădejdea învierii, noi păstrăm amintirile, Domnul îi va păzi ființa.
A fost un model de trăire sfântă, s-a sacrificat cu duioșie pentru noi, am iubit-o și ne-a răsplătit cu cele mai frumoase cuvinte, acum patru zile: „Am copii buni!”
În ultimele șase luni, pe măsură ce i-a slăbit trupul, mi-a slăbit puterea de a gândi altceva și mi-a înțepenit mâna la scris. Cu imaginea proaspătă a despărțirii temporare, scriu aceste lacrimi cu nădejdea că vom fi împreună, toți, pe undeva pe lângă mama, atunci când Domnul ni le va șterge pe toate!

20140403-134007.jpg

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

23 răspunsuri sa “DESPRE MAMA: TREI NOPȚI ÎNLĂCRIMATE ȘI ZORII UNEI DIMINEȚI ÎNSORITE”

 1. Domnul sa va intareasca!

 2. Sincere condoleante. Dumnezeu sa va mangaie!

 3. Sincere condoleanțe din partea mea și a familiei mele. Dumnezeu să vă întărească în nădejdea reîntâlnirii!

 4. Dumnezeu sa va mangaie si sa va intareasca in situatia prin care treceti. Sincere condoleante

 5. ….Ferice de acum incolo de morti care mor in Domnul !” DA” ,zice Duhul ;”ei se vor odihni de ostenelile lor,caci faptele lor ii urmeaza.Apoc. 14.13 .Multa mingaiere in nadejdea revederi.

 6. Condoleante, frate Cristi! Dumnezeu sa va fie in continuare mangaiere si speranta!

 7. Condoleante la intreaga familie. Noaptea trecuta, inainte de culcare ii povesteam Crinei ce femeie iubitoare de Dumnezeu este mama D-voastra. Acum vb despre dânsa la trecut dar cu mangaierea pt voi si cei dragi ca e in locul unde nu exista suferinta ci numai bucurie in prezenta Domnului. Iată o femeie pe care surorile o pot lua ca exemplu. Domnul sa va mângâie acum pe toti, mai ales pe fratele ramas vaduv dupa atatia ani impreuna 😦

 8. Sincere condoleante! Domnul sa va dea mangaiere in acest timp greu.

 9. Fr. Cristian, sincere condoleanțe. Dumnezeu să vă întărească și să vă mângâie. Vă sprijinim în rugăciune.

 10. Domnul Isus sa va mangaie asa cum stie El!

 11. Frate Ionescu, sincere condoleanțe vă doresc la întreaga familie.

 12. Multä mängäiere din partea Domnului vä dorim si sincere condoleante din partea noasträ frate Cristiaan.

 13. Ma tot gindesc ca se va intimpla , ca miine sa plec scapaind de lumea asta,
  Domnul sa va mingaie, pt ca despartirile nu sunt usoare,
  dar sora este FERICITA cum nici nu ne putem inchipui!
  Aceasta este o mare mingaiere.

 14. Sincere condoleanțe. Dumnezeul oricărei mângâieri și iubirea fraților să vă copleșească, acum, prin bunătatea de care aveți nevoie!

 15. Frate Cristian, pe baza promisiunilor Domnului stim ca plecarea celor credinciosi din viata aceasta inseamna intrarea lor in glorie impreuna cu Mantuitorul! Ne rugam sa aveti parte de mangaierea Domnului si sa fiti intariti in credinta. Cu aleasa pretuire in Hristos Domnul din partea familiei noastre, a Universitatii Emanuel si a Bisericii Emanuel. Paul Negrut

 16. Ah! Cata durere, intristare si agonie aduce despartirea de cei dragi, dar Domnul e bun si in momente ca acestea El nu ne lasa singuri, ci ne intareste si ne mangie. Fi-e ca bunatatea Domnului si speranta revederii sa va mangaie si sa va intareasca inimile pana la venirea Lui.

 17. Condoleante din partea familiei noastre si Domnul sa va intareasca.Stiu durerea ce o traiti, am simtit-o si eu la plecarea tatalui meu acum 2 ani si pot sa spun ca e si va fi un drum cu multe lacrimi de durere si singurul lucru ce ne aduce mingaiere e speranta intilnirii intr-o zi, pe care o asteptam.

 18. Domnul sa va mangaie si sa van tareasca . Din partea familiei Hadean .

 19. Very sorry for your loss! Praying for comfort. -Matt and Manuela

  There is no night without a dawning
  No winter without a spring
  And beyond the dark horizon
  Our hearts will once more sing…

  For those who leave us for a while
  Have only gone away
  Out of a restless, care worn world
  Into a brighter day.- H.S. Rice

 20. Parintele indurarilor si Dumnezeul oricarei mangaieri sa va mangaie si sa va intareasca .

 21. Sincere condoleante dumneavoastra si intregii familii din partea Familiei Vesa. Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va mangaie in aceste momente.

 22. In Isaia 57.1/b, Biblia spune: ”Se duc oamenii de bine.. si nimeni nu ia aminte (nimeni din afara familiei Domnului, evident! subl. personala ) ca din pricina răutatii si inaintea nenorocirii este luat cel neprihanit.”…
  Afirmatia se aplica si la plecarile ”individuale” la Domnul, care au fost uimitor de multe si pe la noi in ultima vreme, dar -mai ales- se aplica, cred eu, deplin si final, la Marea Stramutare la Domnul a celor rascumparati ai Sai.
  In acel moment, care nu-i departe, ”din pricina rautatii” omenesti care-L va fi ”exasperat” chiar si pe Insusi Dumnezeu (!), Acesta va fi obligat sa aduca teribilelor judecati apocaliptice, adevarate ”nenorociri” asupra Pamantului…
  Pentru ca si eu am trecut printr-un astfel de moment extrem de dureros, in ciuda mangaierilor Cuvantului lui Dumnezeu, te inteleg foarte bine, draga fr. Cristi, si iti doresc sa fii mangaiat deplin, tu si familia ta, prin lucrarea inepuizabilului Duh al Magaierii.
  Biblia ne asigura: ”Ferice de acum incolo de mortii care mor in Domnul.” Si acest adevar este valabil si in cazul celor dragi ai nostri, care au plecat in Vesnicie.
  …Mai grav si dramatic va fi pentru cei ce ramanem, inca, pe impovarata Terra, in vremurile teribile care vor veni !
  Dar Domnul a promis ca va fi cu noi, asa cum a fost si cu cei care au plecat dintre noi, ”pana la sfarsit” si noi contam deplin pe Cuvantul Sau infailibil! Slavit sa fie Domnul!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: